page title icon Păreri despre gel pentru potența la bărbați

Ce este gelul pentru potența la bărbați? Cauți păreri despre efectele lui și dacă chiar funcționează pentru erecție, ejaculare și, desigur, pentru a-ți crește penisul? Hai că-ți răspund la toate întrebările imediat.

Similar cu spray-ul pentru potență, gelul se aplică pe penis. Cam asta îl diferențiază față de restul produselor pentru erecția maximă la bărbați. Majoritatea suplimentelor sunt fie sub formă de pastile, fie sub formă de pastă sau miere pentru potență.

Și atunci, ce-i cu gelul pentru potență?

Așa cum ți-am zis, se aplică direct pe penis. Dacă spray-ul conține, de regulă, anestezic puternic ceea ce îți permite să reziști mai mult când f**i și tu ceva, gelul promite mult mai multe.

Pe lângă combaterea ejaculării precoce, produsele care-s gel pentru potență au trecut în prospect faptul că îți măresc penisul cu vreo 2, 3 centimetri. Însă de la promisiuni și până la realitate e drum lung de parcurs.

Păreri gel pentru potență: aplicare și efecte

Bun, deci gelul se aplică pe penis. Dacă citești prospectul produselor o să vezi că-i recomandat să-l dai cam de 2 ori pe zi, dimineața și seara. Și că efectele o să se vadă în câteva săptămâni. Da, ai citit bine. Se face un fel de cură, de aproximativ 6 săptămâni.

Deci, nu-i cu efect imediat. Însă, sunt sigur că poți avea răbdare dacă-i cazul de creșterea organului.

Eu am încercat mai multe produse de tip gel pentru potență. Chiar eram curios dacă pot obține rezultate mai bune. Asta cu mărirea penisului am privit-o de la început cu reticență.

Așa că, am aplicat gelul pe penis, cum scrie în prospect. Și am așteptat rezultatele.

Părerea mea? Nu funcționează. Sau, cel puțin la mine nu am văzut nicio diferență.

Gel pentru potență: contraindicații

Pe prospectele produselor nu o să găsești foarte multe detalii. Dar, dacă te dai cu gel pentru potență, vezi să nu o faci fix înainte de sex.

Gelul se aplică direct pe penis și substanțele pot intra în contact și cu vaginul partenerei. Ceea ce nu e indicat.

Apoi, ca orice supliment pentru potență, evită administrarea dacă te știi cu probleme cu inima, cu tensiune crescută sau dacă efortul îți este interzis. Ingredientele sale cresc fluxul sanguin în zona penisului ceea ce poate cauza și creșterea tensiunii.

Ca efecte adverse, după ceva aplicări am observat o sensibilitate crescută a pielii de pe penis. Nu pot să zic că am avut o reacție adversă, dar dacă aș citi ceva despre așa ceva, nu aș spune că-i imposibil.

Ejacularea precoce: este bun gelul pentru potență?

Este bun gelul pentru potență pentru tratarea ejaculării precoce?

Să știi că nu prea. Când am aplicat gelul nu am simțit că am mai mult control pe ejaculare decât în mod normal.

Acum, dacă te ține în mod normal doar câteva secunde, probabil o să te ajute să reziști mai mult. Doar că diferența nu o să fie cea la care te aștepți tu.

Așa că, gelul pentru potență nu-i neapărat pentru ejacularea prematură.

Păreri pe forum despre gel pentru potență

Așa cum se întâmplă de obicei, părerile pe forumuri despre gel pentru potență sunt destul de împărțite.

Eu când am căutat păreri pe net am găsit multe mituri despre creșterea penisului. Și de acolo dezbaterile erau în floare.

Pentru bărbați, asta cu mărimea penisului e o coardă sensibilă. Și putem discuta în contradictoriu mult și bine despre ce credem noi că face un produs sau altul.

Așa că, informează-te din mai multe surse. Citește prospectul produselor înainte să le cumperi. Alege doar suplimente care-s naturale. Vrei să f**i mai bine, nu să o mierlești în timp ce pui și tu mâna pe o bucă.

Gel pentru potență pentru mărirea penisului

Hai că am ajuns și la partea asta. E bun gelul pentru potență pentru mărirea penisului?

Îți zic, cam toate produsele care-s gel pentru potență asta promit: îți cresc penisul fără intervenție chirurgicală.

Păi, măi băieți, asta-i cam imposibil. E ca și cum ai zice că dacă te dai cu o cremă miraculoasă pe mână, în 4 săptămâni ți se lungește. Ai crede așa ceva?

Îți zic eu că nu.

Așa-i și cu gelul pentru potență. Nu crește penisul. Ce face el?

Ca orice supliment, asigură o erecție maximă. Sau, măcar încearcă să o facă.

Adică, o să ai erecții mai tari, fără să le pierzi în timpul penetrării. Și, în capul tău, o să zici „frate, dar chiar o am mai mare”. Stai liniștit, nu-i mai mare, ci doar mai tare decât o știai tu.

Eu când iau ceva bun pentru potență nevastă-mea îmi zice că-i pare că am p**a mai mare. Cred și eu că așa pare, doar și eu simt că pot să tai și lemne cu ea. Erecția maximă înseamnă nu că ai penisul mai lung și mai gros. Ci că destul de mult sânge a fost pompat către instrument astfel încât el să fie ca un par de lemn.

Ce recomand eu

Când vrei să faci sex mai bine decât ești tu obișnuit nu vrei să aștepți. Zic bine?

Adică, nu te văd stând răbdător să te ungi cu gel pentru potență timp de 6 săptămâni și în timpul ăsta să te lovești de aceleași probleme când ești cu ea. O fi ea înțelegătoare, dar cât crezi că o să stea după tine?

Eu îți recomand uPotent, miere pentru potență cu efect în vreo 20, 30 de minute. E bun și pentru erecțiile maxime (ălea pentru impresia de penis mărit) dar și pentru control pe ejaculare.

Și dacă cauți altceva mai bun decât gelul pentru potență stai liniștit. Ți-am scris într-un articol separat despre cele mai bune pastile pentru potența la bărbați.

Lasă un comentariu