page title icon Fericirea trece prin dormitor. Cum îți recucerești partenera

Ți s-a blegit la intrare? Te-ai grăbit și ai terminat prea repede? Nu te teme, Dan te scoate din belele.

Nu e panică dacă uneori nu merge. Știai că, potrivit unor studii, peste 75% dintre femei nu ajung deloc la orgasm în timpul actului sexual? Deci nu ești singurul care ceva nu face bine.

Plus de asta, sunt alte studii care zic că majoritatea bărbaților au o singură viteză când vine vorba de sex: pe repede înainte. Parcă s-ar grăbi undeva să nu fie prinși…

Da, e adevărat că noi, bărbații, am început mai întâi cu vechea prietenă, Manuela, și când eram mici o frecam repede de frică să nu ne prindă părinții. Hai, nu te înroși, știu că și tu făceai la fel.

Așa că ne-am obișnuit ca și sexul să fie pe repede înainte. Dar asta e numai în defavoarea noastră, pentru că penetrarea rapidă înseamnă că bărbatul termină repede și femeia nu apucă să simtă aproape nimic.

Secretul unei relații de succes nu e bazat numai pe comunicare și atitudinea dintre cei doi iubăreți, ci și pe ce se întâmplă în dormitor. Nu vreau să pun presiune pe nimeni. Însă, femeile în general au așteptări scăzute de la bărbați, tocmai că s-a propagat vorba asta că ne grăbim, terminăm repede, avem o singură viteză și puțini dintre noi suntem cei care suntem tandri și aplicăm… și alte metode.

Atunci, dacă tu asculți de sfatul lui Dan Juan, înseamnă că vei fi în top… sau cel puțin peste medie.

Depășește-i așteptările în dormitor

Sexul nu înseamnă doar penetrare și finalizare. Înseamnă preludiu, care trebuie să dureze cel puțin cât actul în sine. Așa zic tot studiile, nu eu.

Ce e ăla preludiu? Sărutări, pupici pe gât, atingeri și în zonele non-sexuale (cum ar fi brațele, spatele, părul, obrajii, abdomenul ei).

Mângâie-ți partenera, dezbracă-o încet, folosește lumânări parfumate sau creează un feng shui în dormitor care să o stimuleze. Pune ceva muzică chill și oferă-i mereu confirmări. Iubește-o, spune-i că e frumoasă și că îți face inima să tresalte.

Asta e preludiul. Și apoi poți continua cu sex oral, dacă nu te scârbește treaba asta. Dacă ea nu îți prinde capul în mâini și te duce în altă direcție, înseamnă că îi place și vrea să continui. Așa că nu te opri.

Ai ajuns la penetrare. Panică sau siguranță?

E deschisă pentru tine, stă în poziția preferată și e gata să începi. Ce faci? Mai continui cu aceeași rutină sau încerci să intri încet și să crești ritmul treptat? Fii atent la mișcările ei, la expresia feței și gesturile sale. Aici e feedback-ul tău.

Dacă simți că ți se blegește la intrare sau pe parcurs, dacă te termini prea repede, aici pot fi mai multe cauze. Poate e ceva psihologic, nu fizic. Ai gânduri prea multe, simți presiune sau ți-e teamă să nu o dezamăgești.

Doar suntem la rubrica de recucerire, nu?

Ideea e că nu exclud și nu am exclus niciodată stimulentele, precum suplimentele pentru potență. Sunt o mulțime pe piață și abia aștept să-ți vorbesc despre ele.

Și să știi că nu e un clișeu să iei, nu ești mai fraier și nici nu ai probleme medicale. E normal să le iei, așa cum e normal să bei cafea dacă ești obosit. Așa că ia ce funcționează la tine și treci la treabă.

E greu?

Știu că tot ce scrie mai sus înseamnă amânarea plăcerii pentru tine. Știu că și tu ai nevoie de sex oral, de stimulente, de atingeri și tot tacâmul. Și mai știu că vrei să ajungi la penetrare cât mai repede, în cât mai multe poziții. Dar nu fii egoist. Nu e vorba doar de tine.

Dacă vrei să ai parte de toate astea, atunci oferă-le, la rândul tău. Nu fii egoist.

Femeia va presta dacă primește. Dacă îi oferi, te răsplătește. Nu e nevoie de vorbe aici, e o înțelegere tacită în cuplu de care avem cu toții parte.

Crede-mă, dacă faci toate astea și ții cont de preludiu, atunci poate ajunge și ea la orgasm.

Pentru că dragostea trece prin dormitor. Știu că se zice că trece prin stomac, dar tu cât de bine știi să gătești? Hai să fim serioși!

Lasă un comentariu