page title icon Cum m-am scos când mi-a murit în mijlocul partidei

E nasol când rămâi fără erecție în mijlocul partidei, dar sunt sigur că ți s-a mai întâmplat și ție. Altfel, fii serios, de ce citești articolul ăsta? E ok, nu te zic, probabil ești deja pe Incognito când mă citești. Hai să găsim soluții, că doar de-aia suntem aici între bărbați.

Toate cuplurile vor să dureze cât mai mult actul sexual, însă idealul se atinge rar. Sunt o groază de motive pentru care poți să rămâi fără erecție în timpul actului sau dacă nu se scoală în totalitate. Stresul, oboseala sau anxietatea sunt adevărate „cock blockers”, și mai ales presiunea asta pe care o luăm asupra noastră că noi trebuie să fim cei mai tari din parcare. E aiurea presiunea asta că doar oameni suntem. Am avut atâtea partide ratate câte am avut și reușite, și zic că e-o rată bună, 50-50. Uite aici câteva sfaturi ca să scapi de problemele psihologice cu potența.

Apropo, am scris despre cauze erecție slabă aici. Sper să te ajute, apoi revino aici ca să mergem mai departe. Dacă ai rămas fără erecție când ți-era lumea mai dragă, ce faci? Hai să vezi ce am făcut eu.

Fără erecție în timpul sexului nu înseamnă o partidă ratată

Nu doar o dată, ci de mai multe ori mi s-a întâmplat să rămân chel în timpul partidei. Dar fii atent cum a fost: am ajuns eu cu gagica la preludiu, ne sărutam pătimaș și ne dezbrăcam ușor. Mă simțeam așa de excitat încă m-am gândit „mamă, frate, chiar îmi merit numele Dan Juan. Stai să vezi ce-o sparg p-asta”.

Am început noi partida pe jumătate îmbrăcați, că nu mai aveam răbdare. Preludiul a durat puțin, dar din păcate a durat mai mult decât actul în sine. Aveam prezervativ și nici nu puteam s-o păcălesc pe fată că mi s-a blegit la 2 minute după ejaculare. Am tras de mine cât am putut să-i ofer acolo un orgasm amărât. Apoi, ea nu a părut dezamăgită, am continuat sărutările și ne-am relaxat un pic până când a început să mi se scoale din nou. Știa fata ce să facă, mi-a luat-o în mână și a început să frece. Apoi, m-a surprins cu un sex oral foarte plăcut și simțeam deja că iar începeam să mă excit ca înainte. I-am întors „favorul” și am început penetrarea din nou.

Toate bune și frumoase, cum s-ar spune, cred că am dat în ea vreo 30 de minute bune. A avut orgasme multiple și mi s-a urcat egoul până în tavan. Era super încântat și cred că asta mi s-a urcat la cap, dar nu la cel care trebuie, căci mi s-a culcat în timpul sexului.

Am stat eu să mă gândesc de ce, și am ajuns la concluziile astea:

  • mă excitasem prea tare la sex oral și apoi gagica m-a rugat să-mi pun din nou prezervativ;
  • eram deja obosit, după mai bine de 35 de minute de sex plus alte 30 de minute preludiu;
  • mă simțeam zmeu deși nu eram, apoi când am văzut că începe să se blegească m-a apucat panica;
  • mă concentram pe alte chestii non-sexuale, nu trăiam clipa cu adevărat;
  • recunosc, am avut ceva emoții înainte de sex care mi s-au accentuat pe parcurs;
  • nu eram 100% concentrat pe parteneră, ci mai mult încercam să am grijă să n-o dau în bară cu sexul.

Știi cum e aia… de ce ți-e frică nu scapi? Ei bine, eu am reușit să mă scot. Hai să vezi cum.

Cum m-am scos când mi-a murit în timpul partidei

Din fericire, m-am prins repede de acele concluzii. Doar știam că nu sufăr de disfuncții erectile sau altceva. La vremea aia aveam vreo 25 de ani, când e povestea asta de mai sus. Apoi, când mi s-a mai întâmplat mai târziu, cu nevastă-mea, să rămân fără erecție, nu m-am îngrijorat, că doar e perfect normal uneori. Mai ales când ești stresat, anxios sau obosit.

Cu alte gagici de-a lungul timpului nu am apucat să comunic deschis și să stăm să analizăm problema erecției mele. Așa se întâmplă, unele și-au făcut deja o părere și n-am mai continuat treaba, altele mi-au mai dat o șansă să le arăt cine sunt. Uneori mi s-a blegit la intrare, alteori am rămas cu c*****e încărcate că nu am putut să-mi dau drumul, alteori mi-a luat chiar aproape 2 ore să-mi dau drumul pentru a doua sau a treia oară consecutiv.

Cred că totul ține de gândire.

Așa că, atunci când am rămas fără erecție în mijlocul partidei când eram cu gagica de care vorbeam mai sus, mi-am scos-o înainte ca ea să-și dea seama și i-am propus să ne jucăm un pic. I s-a părut interesantă ideea și a zâmbit, lăsându-mă să-mi fac de cap cu părțile ei intime așa cum știam.

Mi-am folosit celelalte arme din dotare, degetele și limba, să o satisfac cum am putut. Cred că i-am sărutat tot corpul și i-am dat un orgasm fără penetrare, exact ca în povestea în care nu mi s-a sculat pentru prima dată.

Am profitat de timpul acordat corpului ei, ca să mă excit pe mine. Cu o mână mă masturbam, cu alta o masturbam pe ea. Apoi am făcut-o subtil să se apropie cu mâinile de zona mea intimă și să continue ea să mă masturbeze. Nu știu care e faza cu asta, poate că eram eu obișnuit mai mult cu masturbarea în tinerețe, dar mi s-a sculat imediat.

Apoi, fericit de întâmplare, am continuat actul sexual într-una din pozițiile mele preferate: pe la spate, întinsă pe burtă. M-am excitat din nou ca la început și cred că mi-a luat doar 10 minute să-mi dau drumul.

Ce să faci să nu rămâi fără erecție în mijlocul partidei

Pornește la drum relaxat. Nu mai pune presiune pe tine și fii 100% acolo. Dacă să zicem că te plictisești la un moment dat și simți că ți se blegește, gândește-te la ceva ce te excită la culme sau schimbă poziția cu partenera.

Sexul poate fi monoton când începe și se termină în aceeași poziție. Reține asta și schimbă, dorește-ți partenera în mai multe moduri în timpul actului.

Am învățat asta de la nevastă-mea, căci mereu mă întreabă „cum mă vrei în seara asta” și eu îi răspund uneori „pe cuptorul din bucătărie” sau „pe mașina de spălat la centrifugă”. Apoi, zis și făcut. Fiecare fantezie ne ține ancorați în relație și ne hrănește sexualitatea.

Concluzia mea este… nu fii monoton! Controlează-ți gândurile spre ceva ce te excită, masturbează-te dacă asta te ajută, apelează la sex oral și la alte fantezii, ca să ții mereu flacăra aprinsă și erecția activă.

Iar dacă nu funcționează astea și tot rămâi fără erecție sau dacă pur și simplu vrei mai mult de la tine și viața ta sexuală, încearcă o pastilă pentru potență și-ai să vezi că totul va fi mai intens.

Lasă un comentariu