page title icon Fanteziile sexuale ale nevestei mele

Fanteziile sexuale sunt cele mai faine în viața de cuplu. Îți zic serios că dacă nu existau eram divorțat de mulți ani.

Pentru că fericirea în doi înseamnă sex pătimaș. Cine îți spune că o relație fericită nu ține de sex, vorbește aiurea. Ce te poate apropia mai mult de ea dacă nu dorința carnală, privirile cu înțeles și orgasmele ălea de alungă orice rămășiță de stres și griji?

Și provocarea tocmai în asta constă: cum naiba păstrezi dorința și pasiunea când f**i mereu aceeași p***a sau aceeași p**a. Adică, în cuplu te mai cerți. Te mai acuzi de diverse. Cum, după ce te-a făcut praf că nu ai dus gunoiul, să mai faci sex pătimaș cu ea?

No, fix aici intervin fanteziile sexuale și scenariile role play.

Ele te ajută să menții o doză de atracție ascunsă între voi. Fanteziile sunt dorințe interzise. Le știți doar voi doi. E secretul vostru, ăla de-ți scoală ție instrumentul doar când te gândești la el. Și tot el e responsabil de privirile ei care-ți spun cât de mult te vrea.

Fanteziile sexuale ale nevestei mele: ce facem noi în dormitor

La început, în pat, eram destul de stingheri. Da-i normal să fie așa. Când te cunoști de puțin timp cu o persoană nu poți să te simți chiar în largul tău. Mai ales când e vorba de sex.

Eu cu nevastă-mea o făceam doar pe lumina stinsă. Se simțea mai în siguranță așa. Treptat, am renunțat la inhibiții și ne simțeam în largul nostru indiferent de ce se întâmpla. Că era sex oral, că încercam poziții noi, nu ne mai păsa de nimic.

Dar, ajungi să te plictisești. Și să cauți mereu ceva nou. Așa cum bărbatul se plictisește, se plictisește și ea. Important e să nu cauți să te joci în altă parte. Schimbă regulile în cadrul jocului existent. Încearcă fantezii sexuale și îți zic că nu o să te mai gândești vreodată la infidelitate.

Nevasta mea? Ea nu are fantezii sexuale.

Dacă gândești așa ești un mare fraier. Scoate capul din cochilie și deschide larg ochii. Nevasta ta e om. E femeie și ca orice om care-i și femeie are dorințe sexuale. Așa cum orice bărbat are. Cum tu te uiți după un cur fain, așa întoarce și ea capul după un bărbat frumos.

No, are și ea fantezii sexuale. Că nu ți le împărtășește, e altă mâncare de pește și e doar vina ta.

Nevasta mea mi-a povestit despre fanteziile ei. Treptat, nu de la început. E nevoie de încredere pentru astfel de destăinuiri.

După ce mi le-a zis și i-am zis și eu despre ale mele, am trecut la scenarii role play. Adică, ne jucăm în dormitor cu toate fanteziile noastre. Și e super fain. Secretul nostru care ne întreține relația și ne face să ne simțim ca la 20 de ani de fiecare dată când o facem.

Care-s fanteziile ei? Păi, cele uzuale, de le au cam toate femeile. Sex în 3 cu o altă fată (nu ar zice nu nici cu un alt bărbat), băiatul de la delivery, sex în public, masturbare reciprocă, jucării sexuale sau chiar sex cum fac actorii din filme porno.

Ideea e următoarea: cu cât fantezia e mai tabu, cu atât mai bine. Cum facem ceva ieșit din comun cum următoarea perioadă zici că suntem cel mai îndrăgostit cuplu de pe planetă.

Fanteziile sexuale ale nevestei tale: cum să reacționezi

Știu, nu ți-am zis cum ne jucăm noi cu toate fanteziile nevestei mele. Poate o să-ți zic într-un alt articol, dacă ești interesat.

Important e să înțelegi că fanteziile țin în viață relațiile. Vrei să scapi de divorț? Bagă o fisă în dormitor și schimbă total modul în care ați făcut sex.

Cum faci să afli despre fanteziile ei sexuale?

Cu tact. Adică, cu răbdare.

Aduci în discuție subiectul, cel mai bine atunci când e excitată.

Vezi cum reacționează și nu insista dacă nu e pregătită. Ai tot timpul din lume la dispoziție. Nu renunța și, ocazional, redeschide subiectul. Încrederea e totul așa că poți să începi tu. Spune-i despre o fantezie sexuală ceva mai neobișnuită. Să-i dai de înțeles că în cuplul vostru nu e despre a fi judecat sau criticat.

Chiar dacă o să zică că ea nu ar putea să facă așa ceva niciodată, dă-i ceva timp. Și un copil mic, care nu a gustat niciodată ciocolata, poate spune că-i o prostie. Dar, întrebă-l iar după prima bucățică dată pe gât. Ai prins ideea?

Cum reacționezi tu când îți spune despre fanteziile ei?

Cu calm. Nu te supraentuziasmezi și nici nu o cerți. Dacă îți spune că vrea sex cu un alt bărbat, nu o iei la palme. Nu te-a înșelat și nici nu o va face. Dacă asta e fantezia ei, că tu o ști sau nu, ea deja se gândește la ea. O face când se atinge singură, de ce să nu o facă și când vă jucați voi în dormitor?

Păstrează în minte un lucru: e doar o fantezie. Folosiți imaginația pentru a vă excita și pentru a vă apropia mai mult.

Dacă nu crezi că ești în stare să suporți provocarea, mai bine stai în banca ta. Dar ai mult prea multe de pierdut dacă ești băiat cuminte.

Lasă un comentariu