page title icon Exercițiu pentru tratarea definitivă a ejaculării precoce

M-a măcinat multă vreme treaba asta. Adică, da, iei pastile pentru potență ca să scapi, cel puțin cât timp își fac ele efectul, de ejacularea precoce. Însă, ce faci când rămâi fără pastile, dacă problema persistă? Există un exercițiu pentru tratare ejaculare precoce pe care o să-l împărtășesc cu tine. Asta că nu sunt egoist, sunt Dan Juan.

Am studiat multă vreme treaba asta cu ejacularea prematură. Am scris și despre leacuri băbești pentru ejaculare precoce, legătura între ejaculare prematură și masturbare. Am fost „fascinat” de treaba asta tocmai pentru că sufăr de ea. Și nu e ceva nou pentru mine, deși acum am 44 de ani, mi s-a întâmplat și la 20, și la 30.

La un moment dat, am căutat cât mai multe exerciții pentru ejaculare precoce, inclusiv antrenarea mușchilor pelvieni și exerciții de respirație. Am citit zeci de articole și am încercat să aplic mai multe tehnici când mă masturbam. Ce am observat este că trebuie să fii constant în treaba asta. Dar uneori, chiar dacă ești constant în masturbare, nu înseamnă că îți iese și cu o parteneră.

Așa că am ajuns la concluzia că cel mai bun exercițiu pentru tratarea definitivă a ejaculării precoce este… să ai o viață sexuală confortabilă. Hai să-ți detaliez despre ce e vorba.

De ce confortul e cel mai bun exercițiu pentru tratarea ejaculării precoce

În fond, pentru a trata o problemă, trebuie să îi găsești cauza. Asta e o lege veche de când lumea. Și care este cauza nr. 1 pentru ejacularea precoce, dragi bărbați? Stresul! Anxietatea, cauzele psihologice. Am scris și despre controlul ejaculării precoce, un material în care vorbeam despre același lucru: cauza nr. 1.

Evident că, pentru a scăpa de stres și anxietate, trebuie să fii confortabil cu tine însuți, cu spațiul unde are loc actul sexual, cu partenera și comportamentul ei.

Eu am avut multe partide de sex ratate, atât în relația actuală cât și în cele pe care le-am mai avut. Toate mi-au scăzut încrederea în mine, m-au făcut să mă îndoiesc de performanțele mele și să-mi adâncească anxietate. Însă, dacă merg prin eliminare, multe dintre ele nu erau din cauza mea. Fie schimbasem partenera, fie schimbasem mediul. Fie nu eram pe deplin mulțumit de partenera cu care eram și creierul meu transmitea semnale că trebuie să-mi dau drumul și să merg mai departe.

Acest obicei e des întâlnit. Știi glumele alea cu discuțiile dintre creier și inimă? Unul e cu cartea, tocilar, celălalt e visător, cu berea-n mână. De-asta creierul dă uneori comenzi pe care inima nu vrea să le urmeze. E frumos să-mi placă de o gagică cu fund bombat, sâni mari, blondă și cu buze cărnoase, dar când creierul îmi spune că n-am un viitor cu ea, că n-am cum să port o discuție inteligentă cu ea, atunci e clar că ejacularea vine prea repede.

Și aici trebuie să ajungem la subiectul nostru: confortul. De ce ne ajută să prevenim ejacularea precoce? Iată de ce, explicat în pașii următori.

Pasul 1: Fii confortabil înainte de sex

De multe ori, încă din adolescență, vedem sexul ca pe ceva magic, ceva rar de care au parte doar cei demni. Îi admiram pe colegii mai mari care „și-au pus-o”, și îi vedeam ca pe niște guru sexuali, deși habar n-aveam ce experiențe ratate au avut de fapt.

Suntem obișnuiți să vedem filme pentru adulți înainte de a ne pierde virginitatea și asta ne creează așteptări greșite. De-aia majoritatea experiențelor care au loc pentru prima dată sunt ratate, atât pentru băieți cât și pentru fete.

De aceea, acum dacă ești bărbat matur când citești acest articol, trebuie să știi că mereu trebuie să fii relaxat înainte de sex. De-asta se fac exercițiile de respirație.

Pasul 2: Fii confortabil cu partenera

Din categoria „confortul ca exercițiu de tratare ejaculare precoce”, face parte relația cu partenera. Poate ea nu te-a mai văzut dezbrăcat până acum. Poate are anumite fantezii de care tu nu știi.

Sau, poate te-a păcălit și ți-a zis înainte că îi plac tipii care o au de 20 cm. Poate s-a lăudat că a făcut sex cu mai mulți înaintea ta, sau pur și simplu bănuiești tu toate astea despre ea. Orice ar fi, bărbații au tendința de a-și supraevalua partenerele. Tocmai din copilărie se trage mentalitatea asta, când sexul era ceva inaccesibil, din cauza pudicității fetelor.

Așa că, un exercițiu pentru tratamentul definitiv al ejaculării precoce este crearea unei legături intime cu partenera. Cred că cel mai relevant articol pe care l-am scris pe tema asta este cel cu exerciții în doi pentru tratarea ejaculării precoce. Crede-mă, treaba asta nu se face de unul singur, când te masturbezi, să te abții de la ejaculare și apoi să continui. Eu am putut să mă masturbez așa câteva ore bune, fără să-mi dau drumul. Dar în pat cu o gagică, nu a mai mers tehnica.

Pasul 3: Fii confortabil cu penetrarea

Vezi tu, sexul nu este ceva magic, este doar o acțiune. Ca și o conversație intimă. Este un act de intimitate, însă doar atât. Nu este ceva SF. De-asta, trebuie să te relaxezi cât poți de mult și să poți duce valul de plăcere din timpul penetrării.

Odată ce s-a umezit vaginul ei cât să nu mai simți presiune asupra pereților penisului tău, de aici trebuie să controlezi mișcările pentru a preveni ejacularea precoce. Încet, încet, poți ajunge să faci dragoste ca un expert.

Respiră din diafragmă, nu îți încorda prea tare mușchii pelvieni și du valul de plăcere pe același ritm. Adică nu crește ritmul penetrării aiurea, ci doar atunci când vezi că partenera ta se apropie de orgasm.

Mai bine ejaculezi o dată cu ea, decât înaintea ei!

Pasul 4: Fii confortabil cu corpul tău

Fără complexe, fără gânduri aiurea. Nu te uita că ți-a mai crescut burta sau că ai păr pubian mai mult decât sperai. Nu te mai gândi că ai uitat să te epilezi sub braț. Pur și simplu iubește-ți corpul înainte de toate și acceptă-ți toate imperfecțiunile. Nici partenera ta nu e perfectă, nu are un corp ca-n reviste sau filme porno, așa că de ce să te minți singur?

Înțelege că problemele de ejaculare prematură nu sunt permanente, ele sunt ceva ce vine doar din… lipsa acestui confort.

Dacă nu poți să ajungi singur la un anumit nivel de acceptare cu corpul tău, situația ta, partenera ta, atunci s-ar putea să ai surprize… neplăcute în timpul sexului. Există varianta să abordezi un terapeut pentru a remedia eventuale probleme psihologice legate de potență. Nu te gândi că doar tu le ai. Toată lumea le are. Dar nimeni nu recunoaște, pentru că le este rușine. Ție nu-ți este, de aceea te felicit că citești acest articol.

Confortul: cel mai bun exercițiu de tratare ejaculare precoce

Ai văzut? Nu ți-am vorbit despre pastile pentru potență în acest articol. Am mers direct la sursă: creierul nostru. De aici vine, de fapt, senzația de excitare maximă care duce la ejaculare precoce.

Dacă vrei să scapi de ea definitiv, trebuie să te gândești la un singur lucru: fii relaxat, fii împăcat cu tine însuți. Poți citi oricâte ghiduri vrei de pe net, poți să te antrenezi ca un sportiv. Dar felul cum îți bate inima în preajma unei femei poate să-ți anuleze toate antrenamentele de până acum.

Desigur, dacă vrei să ai și un ajutor, poți lua suplimente pentru potență pe bază de plante. Cel puțin, pentru început, când înveți să te descurci. Dar nu te baza mereu că vei fi pregătit cu pastile sau suplimente, ci cu forțele proprii. Ăsta e cel mai tare exercițiu de tratare ejaculare precoce. Ține minte ce am zis!

2 comentarii la „Exercițiu pentru tratarea definitivă a ejaculării precoce”

  1. Sufăr de ejaculare precoce de 16 ani sunt căsătorit și am 2 copii am încercat multe exerciții și am luat și priligy dar fara efect am citit părerea ta despre upotent crezi că m-ar ajuta

    Răspunde
    • Salut, Aurel! Din punctul meu de vedere da, poți încerca, cu condiția să nu suferi de probleme cardiace și nici de hipertensiune. De asemenea, nu e recomandat nici sportivilor de performanță. Dacă nu știi exact că ai avea aceste afecțiuni, atunci mai bine sugerez să consulți un urolog înainte de a lua anumite produse. Priligy nu am luat, doar am citit recenzii și nu am auzit lucruri prea bune despre el. Iar din majoritatea produselor pentru potență despre care am scris, acelea sunt mai mult pentru erecție, nu pentru ejaculare precoce. Strict pe partea de ejaculare, pe mine uPotent m-a ajutat, la fel și Pro V, Herbal V, Toot Up fiole (într-o oarecare măsură). Sper să fie de folos și pentru tine!

      Răspunde

Lasă un comentariu