page title icon Ești într-o relație dar vrei să încerci și cu alte femei

Te simți ca-n meme-ul ăla cu tipul care e cu una de mână și-ntoarce capul după alta?

Dacă te regăsești aici, pune-ți întrebările următoare:

„Unde merge relația în care mă aflu?”

„Mă văd în relația asta și peste ani?”

„De fapt, mai țin la ea?”

Dacă ești în relație cu ea de câteva luni, nu i-ai promis încă marea cu sarea și nici sexul nu e grozav, atunci faptul că vrei să încerci cu altele e semn că relația voastră scârțâie. Așa că mai bine pui capăt decât s-o ungi cu ceva. Că nu merge așa la nesfârșit și ajungeți amândoi nefericiți.

Sfaturi de după despărțire am mai dat și voi mai da. Are balta pește.

Dacă ești cu ea de câțiva ani, sexul e… la fel, și te gândești serios să încerci cu altele, atunci e semn că s-ar putea să nu mai ții la ea. Am zis-o! Negru pe alb (sau ce naiba de culoare mai folosește tema mea de blog acum).

Fratello, situația stă-n felul următor: dacă ai mai simți fluturii ăia din stomac ca la început, dacă ați mai face multe lucruri împreună (cu plăcere) și dacă sexul ar mai fi condimentat și ar aduce senzații noi… atunci încă ții la ea. E safe. Nu o înșela că e păcat de amândoi. Dacă și în astfel de situații te gândești cum ar fi cu altele, înseamnă că ai văzut prea multe pornoace și ai doar niște fantezii sexuale de moment (să sperăm). Altfel, consultă-ți medicul de nino nino.

Dar, dacă nici nu-ți mai vine să te atingi (sexual) de ea dar întorci capul ca nehalitul după altele sau te gândești la colege sau prietene când te masturbezi (sau, mai rău, când faci sex cu ea), atunci gândește-te serios dacă mai vrei să fii în relația asta. Altfel, devine toxică din cauza ta.

Femeilor nu le place să fie înșelate

No shit, Sherlock. Bravo, Captain Obvious. Sigur nici gagică-ta n-ar vrea să i se întâmple. Dar dacă o înșeli și ei nu-i pasă, înseamnă că fie probabil deja și ea te-a înșelat, fie se gândește la alți bărbați dar stă cu tine doar din comoditate.

După cum vezi, situațiile pot fi multiple. E ca la combinările de la matematică, alea care nu mi-au plăcut niciodată. De fapt, mi-au plăcut altfel de combinări, unii le zic combinații. Dar asta-i altă poveste.

Așa că, ce-ai de gând să faci?

Sfatul lui Dan Juan pentru tine

Dacă ești într-o relație și vrei să faci sex cu alte femei, mai bine dă-i papucii tipei cu care ești înainte să îți pui în aplicare fantezia. Altfel, ai fi neserios și ai reatribui statutul de „porci” rangului bărbătesc. Ceea ce nu-i mișto.

Dacă ești în relație și doar flirtezi cu alte femei, atunci gândește-te bine de ce faci asta. Vrei să-ți validezi faptul că încă mai poți? Atunci e ok, poate să treacă cu vederea. Dar dacă flirtezi constant și chiar vrei să îți iasă ceva, atunci recitește sfatul de mai sus.

Cunosc bărbați care nu pot sta fără să vrăjească

Au deschise câte 5 căsuțe de messenger și vorbesc cu 5 fete deodată. Ei sunt genul de oameni care nu pot sta într-o relație serioasă. Îi excită să aibă parte de ceva nou mereu. De regulă, sunt la fel și în alte domenii – schimbă des joburile, poate chiar locurile pe unde umblă că se plictisesc repede.

Dacă unul din ei ar intra într-o relație ceva mai serioasă, l-ar mânca undeva să vrăjească cu alta, dar nu că nu mai ține la iubita lui, ci pur și simplu că așa s-a învățat. Sau că așa e el. Și atunci riscă să rămână tot cu… Manuela.

Până la urmă? Ești cu una și vrei doar să faci sex cu alte femei și apoi să revii la cea pe care „o iubești”? Dacă e așa, atunci gândește-te ce te-a adus în rutina în care ești, căci sigur e vorba de o rutină dacă vrei să fii cu altele.

Dacă susții că încă îți iubești prietena / soția, atunci consideră-le pe cele după care umbli ca pe niște trofee. Ca pe ceva de moment, de care nu mai vrei să ai parte odată ce le-ai descoperit. Ca pe ceva… de unică folosință.

Sfatul lui Dan Juan? Dacă o iubești, nu o înșela. Mai bine ia-ți-o-n palme-ntr-o seară când gagică-ta se culcă mai devreme și scapă de presiune.

Te regăsești în altă situație? Lasă-mi comentariu și încerc să te rezolv. Uite, cineva mi-a scris o situația și am dat sfaturi pe tema asta – ce faci când ea vrea să încerce cu o fată.

Există un răspuns pentru toate dilemele.

Un comentariu la „Ești într-o relație dar vrei să încerci și cu alte femei”

Lasă un comentariu