page title icon Erogan prospect: beneficii sau exagerări?

Înainte să dau banii pe vreun supliment pentru potență, obișnuiesc să citesc cu atenție prospectul. În clipa în care am evaluat posibilitatea de a cumpăra suplimentul alimentar despre care vreau să-ți povestesc, am căutat în primul rând informații despre Erogan prospect.

Am dat de o mulțime de exagerări. De aceea, vreau să vorbim despre proprietățile și beneficiile suplimentului în sine, cât și alte detalii de interes pentru bărbații care vor să se bucure de actul sexual cu ajutorul suplimentelor pentru potență.

Hai să vedem, așadar, care e treaba.

Erogan prospect, explicat

Erogan este un produs creat din ingrediente naturale, destinat bărbaților care vor să-și îmbunătățească performanțele sexuale. 

Potrivit producătorului, acest supliment contribuie la creșterea libidoului, remediază disfuncția erectilă și ajută la prelungirea duratei actului sexual, aducând satisfacție ambilor parteneri.

Spre deosebire de alte produse, Erogan nu conține substanțe sintetice care ar putea provoca reacții adverse. Acesta are în compoziția sa ingrediente naturale care nu oferă dependență și care pot aduce rezultate pe termen lung. 

Din nefericire, însă, suplimentul nu dispune de un certificat emis de Ministerul Sănătății și nici de un aviz IBA, așa cum au alte produse. Aceste aspecte, din punctul meu de vedere,  îi reduc puțin din credibilitate.

Conform Erogan prospect, suplimentul conține 20 de capsule care se administrează sub formă de tratament. 

Suplimentul nu este disponibil în farmacii sau în magazine de specialitate. Se poate cumpăra doar de la producător.

Erogan prospect: administrare

Pastilele Erogan sunt rapid asimilate de organism, ceea ce înseamnă că trebuie să ofere rezultate prompte.

Potrivit Erogan prospect, se administrează câte o pastilă de 1-2 ori pe zi vreme de 14 zile. De preferat, dimineața. Prin urmare, ca să simți efectele, îți trebuie de la început două cutii. De asemenea, tratamentul este adresat bărbaților cu vârsta de peste 18 ani care se confruntă cu un libido scăzut, care nu rezistă mult la pat, dar și celor care vor să se recupereze rapid între desfășurarea actelor sexuale.

Erogan prospect: ingrediente explicate

Erogan prospect: ingrediente explicate

Conform Erogan prospect, acesta conține următoarele ingrediente:  

 • Extract de ciulin: are un conținut bogat de vitamine (A, D, E, K, B) și e folosit în medicina tradițională pentru reglarea tensiunii arteriale și tratarea oboselii fizice. 
 • Muira Puama : este un afrodiziac și un stimulent puternic, crește apetitul sexual și contribuie la obținerea rapidă a erecțiilor și prelungirea actului sexual.
 • Ginseng: este o plantă populară pentru faptul că stimulează sistemul nervos, îmbunătățește potența și performanța sexuală, având un rol semnificativ în fertilitatea masculină.
 • Extract de pin: e un afrodiziac foarte puternic care acționează direct asupra aparatului genital prin proprietățile sale vasodilatare.
 • L-arginină: este un aminoacid care stimulează performanțele sexuale și tratează problemele de potență.
 • Țelină: e o legumă bogată în vitamine și minerale, cunoscută pentru remedierea afecțiunilor legate de libidou.
 • Guarana: este o plantă exotică care are efecte tonifiante și care stimulează erecția.
 • Magneziu: este un mineral care stimulează circulația sangvină.
 • Glicina: furnizează energie și rezistență în timpul actului sexual.
 • Durian: este un fruct cunoscut pentru proprietățile sale benefice asupra potenței, resimțite imediat după utilizare.
 • Marang: este un fruct exotic ce îmbogățește vasele de sânge cu oxigen și normalizează tensiunea arterială.
 • Scoarță de porumb african: elimină inflamația prostatei și reduce procesele hiperplastice la prostată.

Erogan: beneficii sau exagerări

Conform site-ului oficial Erogan, suplimentul alimentar este prezentat cu următoarele efecte pozitive:

 • Îmbunătățește activitatea sexuală, dublând durata actului sexual.
 • Asigură erecții mai ferme și de durată prin stimularea circulației sanguine.
 • Crește libidoul și intensifică dorința sexuală.
 • Amplifică intimitatea în cuplu.
 • Oferă rezistență fizică în activitatea din dormitor. 
 • Oferă rezultate pe termen lung.

Este important de menționat că beneficiile sunt prezentate conform informațiilor disponibile pe site-ul oficial Erogan. 

Mai mult, eu sunt de părere că toate aceste beneficii ale produsului sunt ușor exagerate în scop comercial. Găsisem undeva că suplimentul nu doar că are proprietățile descrise mai sus, dar că mărește diametrul și lungimea penisului; lucru imposibil din punct de vedere științific. Același lucru s-a zis și de Xtrasize.

Totuși, având în vedere că produsul nu este avizat în România, nu pot recomanda achiziționarea și folosirea acestuia, cel puțin nu fără acordul unui medic.

Indiferent de informațiile prezentate în Erogan prospect, cred că eficiența acestui produs poate fi pusă sub semnul întrebării. La un moment dat, a existat un topic pe o platformă medicală în care utilizatorii semnalau apariția efectelor secundare asociate cu acest produs. Există o mulțime de forumuri despre pastile pentru potență pe care le poți citi oricând.

Înlocuitor Erogan sau ceva mai bun

Înlocuitor Erogan sau ceva mai bun

Acum că ne-am lămurit că sunt o mulțime exagerări în ceea ce privește Erogan prospect, ar trebui să te îndrepți către un înlocuitor. Eu am fost descurajat de părerile negative și m-am orientat către suplimentele  naturale, sigure și fără reacții adverse. 

La capitolul cea mai bună miere pentru potență, spre exemplu, am găsit produsul de care aveam nevoie. uPotent e un produs natural bazat pe un mix de miere și plante afrodiziace. Cu ajutorul acestui supliment, mereu am o stare de bine pe parcursul actelor sexuale.

După administrarea plicului, simt în aproximativ 30 de minute cum mi se încălzește treptat corpul. Este o senzație dificil de exprimat în cuvinte, dar simt cum penisul se pregătește de acțiune. Unde mai pui că erecția rezistă? Un plic de 10g reprezintă doza zilnică maximă, dar poți lua jumătate sau chiar mai puțin, suplimentul fiind eficient.

Dacă preferi pastilele, există și aici câteva alternative naturale care merită luate în considerare. Dacă ești interesat de acestea, să știi că am pregătit un material cu cele mai bune pastile potență. Îmi mai place foarte mult și uPotent, însă fiind o miere pentru potență, nu se află în acest top. 

Le administrez pe toate rapid cu un pahar de apă, fără reacții adverse. Nici măcar durerile de cap, asociate adesea stimulentelor puternice pentru potență, nu își fac apariția.

Asigură-te că citești bine prospectul fiecărui produs și asigură-te că respecți dozele recomandate. 

Sper ca sfaturile mele de azi să îți fie de ajutor!

Lasă un comentariu