page title icon Ce să cumpăr între Erecta și uPotent

Vine la un moment dat un personaj de culoare la tine și îți zice „Viitorul tău e-n mâinile mele. În palma stângă am o pastilă de Erecta și în palma dreaptă am un pliculeț de uPotent”. Ce alegi între Erecta și uPotent? Eu m-am uitat prea mult la filme și de-aia am avut visul ăsta ciudat.

Dacă suferi și tu, ca mine, de ejaculare precoce sau de disfuncții erectile periodice, atunci e bine să alegi un stimulent pentru potență. Dacă ai căutat soluții și oscilezi între Erecta și uPotent, să știi cu eu le-am testat pe amândouă. Hai să-ți prezint experiența mea cu fiecare, iar apoi decizia rămâne tot la tine.

Erecta și uPotent: administrare și efecte

Erecta e un supliment pentru potență și controlul ejaculării, sub formă de capsule. Se găsește la cutii de una, patru sau opt pastile. Administrarea Erecta se face cu un pahar cu apă, la 3-4 ore de la ultima masă. Pe prospect scrie că are efect în 45 de minute care se poate resimți până la 3 zile. De asemenea, mai scrie că erecția propriu-zisă te poate ține până la 4 ore, însă depinde de fiecare organism. Apoi, poți avea o semierecție care să se activeze în următoarele 3 zile la primul stimul sexual. Doza maximă recomandată este de o capsulă pe zi.

uPotent este tot un supliment pentru potență și controlul ejaculării, sub formă de miere la plic sau borcan. Un plic are 10 g și e alcătuit dintr-un mix de plante afrodiziace cu miere polifloră, ca să fie mai ușor de asimilat în organism. Scrie pe prospect să îl iei la o oră de la ultima masă și că are efect în 30 de minute. Poți înghiți un plic sau jumătate de plic, depinde de toleranța ta la produs. Doza maximă recomandată este de un plic sau o linguriță pe zi. Altfel, riști să ai „prea multă energie” dintr-o dată.

erecta si upotent

Ce beneficii are fiecare produs?

Ei bine, Erecta se concentrează pe erecție și pe controlul ejaculării. O capsulă are 550 mg de ingrediente naturale, însă este fabricată în China și importată în România de un comerciant. Te invit să citești recenzia mea în articolul cu păreri Erecta.

Cu uPotent, lucrurile stau diferit. Este vorba despre un produs fabricat în Turcia și importat de o firmă din România. Are o putere mai mare decât o pastilă pentru potență tocmai pentru că are 10 g, nu 1 g sau mai puțin, cât au pastilele în general. Mixul de ingrediente se asimilează rapid în organism ca să ofere un control mai bun al ejaculării, energie pe toată durata actului sexual și, bineînțeles, o erecție de invidiat. Cred că aici e momentul să-ți recomand să arunci un ochi peste experiența mea în articolul cu păreri uPotent.

Ingrediente Erecta vs ingrediente uPotent

Ingrediente Erecta (ce conține o pastilă de 550 mg):

 • Epimedium brevicornum (frunze),
 • Morinda officinalis (radacina de Noni),
 • Cynomorium songaricum,
 • Epimedium brevicornum (frunze) 90 mg,
 • Morinda officinalis (radacina de Noni) 95 mg,
 • Cynomorium songaricum 55 mg,
 • Lycium barbarum (fruct Goji) 65 mg,
 • Ginseng chinezesc 50 mg,
 • Paria cocos 40 mg,
 • Dioscorea opposita 40 mg,
 • Calendula officinalis (flori de galbenele) 15 mg,
 • Amidon 10 mg,
 • capsulă gelatinoasă 100 mg.

Dacă vrei să afli mai multe, citește și articolul cu prospect Erecta.

Ingrediente uPotent (ce conține un plic de 10 g):

 • Miere polifloră 30%,
 • Tribulus Terrestris 3%,
 • Ginseng roșu 5%,
 • Palmier pitic 5%,
 • Roscovă 10%,
 • Ginko Biloba 3%,
 • Melasă de roscovă 20%,
 • Melasă de dudă 15%,
 • Ghimbir 2%,
 • Galangal (Kaempferia galanga) 2%,
 • Polen 3%,
 • Jeleu regal 2%.

Pentru a afla mai multe despre aceste ingrediente, vezi și articolul meu cu prospect uPotent.

Avantajul la uPotent nu este doar cantitatea de ingrediente, ci faptul că vine sub formă de pastă pentru potență, ușor de înghițit, fără apă. Pasta se asimilează mai rapid în organism, mai ales că are în componență miere care-ți dă energie pe loc. Cantitățile dintr-un plic de uPotent sunt mai mari raportate la cele dintr-o pastilă. De asta multe dintre pastilele pentru potență nu au efect sau au efect foarte slab.

Reacții adverse ce le-am simțit eu

Efecte secundare cu uPotent

Am fost sceptic la început la uPotent, dar s-a dovedit a fi eficient până la urmă. Am simțit ceva căldură în corp, apoi m-am încins de-a binelea în timpul actului sexual. M-a ținut erecția mai mult decât de obicei și, deși eram foarte sensibil la orice stimul sexual, nu mi-a venit așa repede să ejaculez. Eram totuși roșu la față după ce am terminat partidele, și îmi bătea inima cu putere.

Din fericire, cu uPotent nu am avut efecte secundare negative. Oboseala și-a spus cuvântul la câteva ore după tocmai că eram deja epuizat fizic. Însă, nimic nu se compară cu fericirea de pe chipul neveste-mii care s-a simțit, zic eu, mult mai bine ca mine. Uite, am scris și un articol mai detaliat cu reacții adverse uPotent pe care te invit să îl citești.

Efecte secundare cu Erecta

La Erecta, cumva unele reacții au venit din cauza administrării: 3-4 ore de la ultima masă e mult, frate. Plus că nici nu ai voie să mănânci la o oră după ce ai luat produsul. Ce-i asta, cură de slăbire? Nu am nevoie! Așa că asta mi-a creat cel mai mult scepticism, însă am respectat prospectul. Am luat pastila cu un pahar cu apă și la o oră distanță am început să simt, ca de obicei, căldură în zona pelviană. Mi s-a sculat instant, aproape, când începusem preludiul cu nevastă-mea. Am avut o erecție fermă, aș putea spune „ca piatra” dar aș exagera, că totuși vorbim de un penis uman.

Cu Erecta, m-a durut stomacul, am avut arsuri și, culmea, nici nu mai simțeam poftă de mâncare după ce terminasem reprizele de sex. M-a durut stomacul și a doua zi și am avut ușoare dureri de cap. Altă problemă a fost că, la una dintre pastile, nu știu de ce, dar mi-a dat așa o energie încât nu am închis un ochi toată noaptea. M-am uitat pe pereți, a doua zi aveam de mers la muncă și eram în ultimul hal. Cumva, pentru o partidă bună de sex, nu merită să treci prin toate astea, zic eu.

Preț Erecta vs preț uPotent

O capsulă de Erecta are prețul începând de la 30 lei, fără reducere. Dacă prinzi promoții, ai șanse să iei și cu 25 dar mai puțin nu am văzut. Cu cât iei mai multe capsule, cu atât ai un preț mai bun. Firma care importă Erecta are și un website, erecta.ro, acolo găsești mai multe informații despre prețul pastilelor Erecta, oferte și efecte.

Un plic de uPotent are prețul începând de la 18 lei. Cantitatea minimă pe care o poți comanda este cutia de 5 plicuri, care costă 90 lei. Găsești toate detaliile astea pe site-ul importatorului, u-potent.ro. Acolo sunt și informații, alte recenzii și le poți scrie pe Whats App sau îi poți suna pe băieți (așa am făcut și eu prima oară când am comandat).

Între Erecta și uPotent, cine câștigă bătălia?

Nu e un secret și cred că reiese din tot ce-am scris mai sus, la mine uPotent câștigă detașat bătălia.

De fapt, Erecta nici măcar nu se află în topul meu cu cele mai bune pastile potență. Te voi ruga să arunci o privire peste acel top, în orice caz, că doar așa îți faci o idee cu privire și la alte suplimente pe care le poți lua în funcție de nevoia ta.

Oricum, eu cu greu am găsit un produs care să mă ajute atât cu ejacularea, cât și cu erecția. uPotent a făcut asta, și mai sunt câteva pe care le găsești în top.

Citește și alte comparații cu uPotent:

Hai, gata, te-am pupat!

Lasă un comentariu