page title icon Vreau potență maximă. Să încerc Erecta sau Pops?

Eu iau pastile de potență de nevoie, de cele mai multe ori. N-am fost diagnosticat cu disfuncții erectile sau impotență și nici cu ejaculare precoce. Însă, uneori, ca orice bărbat, mai am probleme. Și am zis să fac azi o comparație: Erecta sau Pops. Două suplimente pe care le-am luat și vreau să vă zic care a mers mai bine la mine.

Prima dată hai să facem cunoștință cu fiecare, pentru cei care nu l-au luat pe niciunul. Erecta e un supliment pentru potență și ejaculare precoce din ingrediente naturale, sub formă de pastile. Se găsește la cutii de una, patru sau opt capsule de înghițit. Se ia „la nevoie” și nu se vinde pe bază de rețetă. E fabricat în China și importat de o firmă în România. Eu am scris câteva păreri despre Erecta pe care te invit să le citești ca să te familiarizezi cu acest produs.

Pops este foarte asemănător. E tot un supliment pentru potență și ejaculare precoce din ingrediente naturale, sub formă de pastile. Se găsește la cutii de 4, 12 sau 20 de capsule de înghițit. Se ia tot „la nevoie” și nu se vinde pe bază de rețetă. E fabricat în Turcia la comanda unei firme din România, cu experiență pe piața produselor pentru potență. La fel ca la Erecta, am un articol cu păreri Pops dedicat acestui supliment. Am scris despre experiența mea cu primele pastile Pops ce le-am luat.

Toate bune și frumoase până aici. Însă, cum măsurăm intensitatea efectului pe care ni-l oferă Erecta sau Pops? Hai să aflăm în continuare.

Erecta sau Pops: administrare și efecte

Din punct de vedere al administrării, aceste suplimente sunt asemănătoare. Însă, sunt totuși mici diferențe:

Administrare ErectaAdministrare Pops
Prospect: efect în 45 de minute care ține până la 3 zile
Realitate: efect în 60 de minute care ține până la 3 ore (așa a fost la mine)
Prospect: efect în 30 de minute care ține până la 23 de ore
Realitate: efect în 30 de minute care ține până la 12 ore cel puțin (așa a fost la mine)
Prospect: se ia cu 3-4 ore de la ultima masă
Realitate: pentru efect sporit, se ia la cel puțin 4 ore de la ultima masă
Prospect: recomandat să se ia la cel puțin o oră de la ultima masă.
Realitate: pentru efect sporit, se ia la cel puțin 2 ore de la ultima masă.
Prospect: erecții de durată, întârzierea ejaculării de fiecare dată
Realitate: erecția este foarte bună, mai tare ca de obicei dar nu ține între partide. E nevoie de timp de recuperare după ejaculare. Ajută la controlul ejaculării la prima partidă, la a doua consecutiv efectul e diminuat și, dacă nu rezistai fără suplimente, e posibil să nu reziști prea mult nici acum.
Prospect: erecții de durată, întârzierea ejaculării drept consecință.
Realitate: erecția este foarte bună, mai tare ca de obicei care ține și între partide. Timp foarte rapid de recuperare. Rezistența la ejaculare este mai mult sporită începând cu a doua partidă (așa a fost la mine).

Ingrediente Erecta vs ingrediente Pops

Legat de ingrediente Erecta sau Pops, avem diferențe mari aici. Hai să analizăm.

Ingrediente Erecta:

 • Epimedium brevicornum (frunze),
 • Morinda officinalis (radacina de Noni),
 • Cynomorium songaricum,
 • Lycium barbarum (fruct Goji),
 • Ginseng chinezesc,
 • Paria cocos,
 • Dioscorea opposita,
 • Calendula officinalis (flori de galbenele),
 • Amidon.

Ingrediente Pops:

 • Ginseng,
 • Tribulus Terrestris,
 • Palmier pitic,
 • Ghimbir.

Așa cum poți vedea, există o mare diferență. În afară de ginseng, restul ingredientelor sunt diferite. Aici cred că apare diferența: concentrațiile fiecărui ingredient. La Pops, în mod evident, fiind 4 ingrediente, fiecare vine într-o concentrație mai mare, pentru efect sporit. În plus, nu toate ingredientele folosite la Erecta sunt special pentru potență. Aduc îmbunătățiri, desigur, printre multe altele, însă nu potența este punctul lor forte. Uite, citește aici mai multe pe tema asta pe prospectul Erecta.

Reacții adverse Erecta sau Pops

Din punct de vedere al reacțiilor adverse la Erecta sau Pops, lucrurile stau în felul următor. Nu o să vorbesc doar de ce am simțit eu, ci și de ce am citit pe forumuri.

Cu Erecta, eu am avut următoarele reacții adverse:

 • creșterea bătăilor inimii și a pulsului,
 • creșterea nivelului de energie – ca după cafea,
 • dureri de stomac în ziua respectivă cauzate de „înfometare”,
 • dureri de stomac a doua zi,
 • oboseală a doua zi.

Am citit pe forumuri și despre alte reacții adverse ce le-au avut utilizatori Erecta: nas înfundat, migrene, creșterea temperaturii. Citește mai multe în articolul meu cu reacții adverse Erecta.

La Pops, eu nu am avut reacții adverse. Sigur că, atunci când și-a făcut efectul pastila, m-am simțit mai agitat ca de obicei. Îmi crescuse pulsul și bătăile inimii erau mai rapide ca de obicei. Am simțit o căldură în corp, cu furnicături. Atât. A doua zi, nimic.

În schimb, am citit pe forumuri că erau persoane care au avut țiuit surd în urechi, durere ușoară de cap. Unii au zis că s-au speriat cât de tare le-a crescut pulsul, însă nu au specificat dacă au probleme cardiace sau dacă au consumat energizante în ziua respectivă, căci contează și asta. Atât am putut găsi. Citește mai multe în articolul cu reacții adverse Pops.

Erecta sau Pops: cât costă fiecare

Dacă nu ești încă decis care variantă e mai bună, hai să comparăm și costurile.

Prețul la pastile pentru potență scade pe măsură ce cumperi mai multe bucăți. Spre exemplu, o cutie cu o capsulă de Erecta pornește de la 29 lei. O cutie cu 8 capsule Erecta costă de la 159 lei în sus.

În ceea ce privește Pops, cantitatea minimă ce o poți cumpăra este de 4 capsule și o cutie costă 79 lei. Următorul preț este de 219 lei pentru 12 capsule și poți ajunge și la 299 lei pentru 20 de capsule.

Din comparația asta, Erecta este mult mai scump decât Pops, cu 10 lei pe capsulă pentru cantitatea minimă cumpărată.

Concluzia: care e cea mai bună alegere?

Eu ți-am prezentat asemănările și diferențele, însă concluziile le trage fiecare. Nu vreau să fac reclamă unui produs în defavoarea celuilalt. Hei, rolul meu e să fiu obiectiv aici, să îți prezint lucrurile așa cum sunt. Oricum, un lucru e cert. Eu, personal, aș alege Pops dintre cele două. La mine a avut efect maxim pentru potență, m-a ajutat exact pe ce am avut nevoie. Erecta, nu prea mult.

De aceea Pops ocupă un loc în clasamentul meu personal cu cele mai bune pastile potență. Sper să te ajute articolul meu!

Din aceeași serie, citește și alte comparații pe care le-am făcut între diferite produse cu Pops:

Lasă un comentariu