page title icon Enlarge prospect: ce conține suplimentul pentru potență

Mereu am zis despre mine că sunt un rebel, dar unul cu cauză. De aceea, înainte să achiziționez orice fel de supliment pentru potență, îmi place să citesc prospectul. Atunci când am cumpărat produsul despre care urmează să-ți scriu, am căutat prima dată Enlarge prospect. Am fost curios și dacă pot combina acest supliment cu alcool.

Descoperă tot ceea ce am aflat despre administrarea și compoziția suplimentului, dar și care sunt concluziile mele asupra consumului Enlarge.

Despre Enlarge

Enlarge pastile potență este un supliment alimentar produs de către Sun Wave Pharma pentru a sprijini sănătatea sexuală masculină. Conține 200 mg de L-Arginină și 50 mg Ginseng.

Cutia are 30 de capsule. Se administrează câte 1-3 capsule de 3 ori pe zi, care se înghit cu un pahar cu apă, smoothie sau suc. Are efect cumulativ și este recomandat în cazul disfuncțiilor sexuale masculine, scăderii libidoului și disfuncțiilor erectile.

Tratamentul poate dura fie o lună de zile, fie 2 săptămâni, în funcție de dozaj. Unii bărbați observă îmbunătățiri semnificative în 3-4 zile, în timp ce alții au nevoie de mai multe zile. 

Păreri online despre Enlarge

Enlarge prospect: ce conține suplimentul pentru potență

Pe diverse forumuri și site-uri web, există păreri despre Enlarge. Utilizatorii împărtășesc diverse experiențe legate de utilizarea acestui supliment. 

Din câte am găsit eu, cei mai mulți declară că nu au simțit nicio îmbunătățire în performanța lor sexuală, iar alții spun că efectele s-au resimțit după cel puțin o lună și au fost satisfăcătoare. Deși unii bărbați pot înregistra rezultate favorabile mai devreme, produsul trebuie administrat continuu pentru cel puțin patru săptămâni – lucru menționat și în Enlarge prospect.

Enlarge prospect: o scurtă privire

Prospectul oferă o imagine clară a ceea ce trebuie să știi despre acest supliment. În prospectul Enlarge, vei găsi informații detaliate despre compoziție, posibile efecte secundare, contraindicații și alte aspecte legate de administrare.

Enlarge conține:

  • L-Arginina – 200mg (un aminoacid semi-esențial cunoscut pentru rolul său în menținerea circulației sanguine);
  •  Ginseng – 50mg (o plantă utilizată de mii de ani pentru susținerea performanței fizice, reducerea oboselii și menținerea funcționării normale a sistemului imunitar).

Este recomandat să iei Enlarge când vrei mai mult de la viața ta intimă, precum:

  •  controlul ejaculării,
  •  creșterea libidoului masculin
  • concentrarea excitației sexuale în jurul actului și conservarea ei strict pentru momentele intime.

Totuși, suplimentul este contraindicat în cazul argininemiei, o boală genetică rară și trebuie evitat în timpul sarcinii și alăptării (aici nici nu se pune problema), sau în cazul insuficienței renale sau hepatice. Nu e recomandat celor care suferă de diabet, deoarece Ginsengul poate scădea destul de mult nivelul glicemiei.

Să știi că nu scrie pe prospect, dar consider că un lucru de bun simț: nu e recomandat să consumi Enlarge cu alcool. Oricât de la îndemână ți-ar fi să o faci. Nu degeaba scrie pe prospect că aceste capsule se iau de trei ori/zi cu o cantitate suficientă de lichid.

Administrare Enlarge

Administrare Enlarge prospect

Suplimentul pentru potență Enlarge se administrează după micul dejun și după cină (uneori, depinde de dozaj, și după prânz). Se ia pe cale orală, cu ⅔ pahare de apă.

Este recomandat ca produsul să fie păstrat la temperaturi între 15 și 25°C și să fie ferit de lumină și umezeală.

Reacții adverse Enlarge conform prospect

Conform prospectului, Enlarge se ia măcar o lună iar apariția rezultatelor ar trebui să aibă loc după câteva zile, însă depinde și de istoricul medical al bărbatului, de starea sa psihică și de stilul său de viață.

Reacții adverse Enlarge: ce am simțit eu

Deși Enlarge este un supliment natural, efectele sale sunt reduse din cauza cantității mici de ingrediente folosite. 

Eu am încercat acest tratament, însă nu m-a impresionat în mod special. Îmi doream mult mai mult de la un astfel de produs, voiam să am un libido sănătos și o plăcere sexuală sporită și, în același timp, voiam să-i prelungesc plăcerea soției. Ei bine, tot ce a făcut acest produs a fost să-mi ofere un control ceva mai bun al ejaculării.

Pot lua Enlarge cu alcool?

Există întrebări frecvente cu privire la posibilitatea de a consuma Enlarge cu alcool. Deși nu există informații clare privind compatibilitatea acestora, este important să ai în vedere că consumul excesiv de alcool îți poate afecta negativ performanța sexuală. 

Însă, un lucru e cert: nu se consumă niciun supliment pentru potență cu alcool. Se ia, preferabil, cu apă. Însă, asta nu înseamnă că pe durata tratamentului sau cât ești sub efectul pastilei, nu ai voie deloc alcool. Totuși, să nu faci abuz, căci altfel nu-și mai face efectul pastila sau poți avea reacții adverse neplăcute precum creșterea tensiunii și dureri de cap.

Efecte adverse în consumul de pastile de potență cu alcool

În general pe prospectele suplimentelor pe care eu le-am încercat nu scrie să nu fie luate cu alcool. Sunt doar diferite recomandări, precum:

  • să nu fie consumate de bărbații cu afecțiuni cardiace sau hipertensiune,
  • să nu fie consumate de femei însărcinate,
  • să se consulte medicul dacă se ia un alt tratament medicamentos în același timp.

În general, consumul de alcool în combinație cu pastilele pentru potență poate avea efecte adverse. Alcoolul poate anula sau diminua efectele benefice ale suplimentelor și poate avea un impact negativ asupra performanței sexuale. 

Cu toate acestea, nu există suficiente date pentru a determina cu certitudine compatibilitatea acestuia cu alcool. Dacă vrei să citeșți mai multe despre ideea de a combina pastilele de potență cu alcool, am pregătit un material aici.

Concluzii despre prospectul Enlarge 

În concluzie, Enlarge este un supliment pentru potență care conține ingrediente naturale cunoscute pentru beneficiile lor asupra sănătății sexuale. Însă, nu funcționează și la mine. Așadar, eu îți recomand să cauți ceva care să ți se potrivească. Și ai de unde alege. Pe piață găsești tot felul de alternative. Despre alte pastile pentru potență ți-am făcut chiar și un clasament. Ai aici cele mai bune soluții pe care să le încerci, conform experiențelor mele.

Nu te rezuma doar la informațiile de pe site-ul producătorului sau prospect, ci documentează-te citind mai multe articole despre acest subiect.

Sper să-ți fie de folos acest rezumat al Enlarge prospect și sper că am făcut lumină în viața ta asupra acestui supliment. Ciao!

Lasă un comentariu