page title icon Ai emoții înainte de sex? 3 soluții pentru potență maximă

Fii bărbat, ce dracu! Bărbații n-au emoții înainte de sex, lasă asta femeilor. Doar nu te pune gagică-ta să-i faci striptease și te jenezi cu corpul tău, nu? Sau ți-e că nu mai găsește atrăgător dacă ai un pic de burtă?

Am mai zis-o și-n articolele trecute, femeile se iau după atitudine și bărbații după ce văd și ce ating. Așa că, lasă aspectul frumos în seama femeilor și tu cucerește-le prin farmecul tău, prin vorbe și comportament.

Uite aici ghidul bărbatului fermecător la 30+ și ghidul bărbatului fermecător la 40+.

Și nu te simți inhibat dacă o să te dezbraci în fața unei femei. Nu e ca și cum te-ar judeca pentru cum arăți. Și chiar dacă ți se întâmplă să facă puțin mișto, întoarce-i replicile. O să o excite asta.

„Ce burtică simpatică ai”, zise ea

„Să vezi ce simpatică e atunci când va umple golul de deasupra fundului tău”, zise el.

Vezi că se poate?

Cum scapi de emoții înainte de sex?

Găsește cauzele. Eu asta încerc să fac mereu, orice problemă așa avea. De exemplu, mă doare burta azi, o fi de la ceva ce am mâncat ieri. Simplu, nu?

Uneori ai emoții înainte de sex fără să le poți controla, fără să-ți dai seama. Poate ești cu o parteneră nouă și aveai așteptări super mari de la prima noapte petrecută împreună. Poate ai uitat să-ți iei pe tine chiloții ăia norocoși sau nu te-ai epilat bine acolo jos.

Așa că e normal să apară uneori emoțiile. La mine s-a întâmplat o dată să am emoții și nu mi s-a sculat când trebuia. A fost nasol, dar am găsit o cale de scăpare. Am suferit în trecut și de frica de sex. Dar am reușit să scap de ea.

Pune-ți întrebări dacă simți emoții înainte de sex:

 • când eram mic vorbeau părinții cu mine despre sex sau era un subiect tabu în familie?
 • când am început să mă masturbez am discutat cu cineva despre asta sau mi-a fost mereu rușine?
 • sunt nemulțumit de corpul meu și mi-e teamă să nu mă considere partenera urât?
 • partenera mă cunoaște suficient de bine cât să mă înțeleagă dacă ejaculez repede?
 • oare dacă ejaculez prea repede sau mi se blegește, o să mai îmi dea fata asta o șansă să-i demonstrez că o pot satisface?
 • mi-a mai zis cineva vreodată că arăt nașpa?
 • prima experiență sexuală a fost faină, doar ok sau nașpa rău?
 • am mai fost vreodată luat de fraier de femei?
 • nu ai mai făcut sex de mult și ai emoții când faci sex ca și cum ar fi prima oară?
 • am discutat vreodată deschis cu partenera mea despre sex și ce-i place fiecăruia să i se facă?
 • atunci când discut despre sex cu cineva, vorbesc fără teamă sau mi-e rușine și nu dau nimic din casă?

Poate nu ți se potrivesc toate întrebările astea, dar măcar ideea e să răspunzi la ce ți se potrivește, să îți dai seama care e cauza emoțiilor tale.

Și când ajungi să îți dai seama, atunci încearcă să le combați. Să nu te mai consideri mai prejos decât alții. Adică, dacă ești cu o gagică trăznet și ea a fost înainte cu unul cu mușchi, tatuat și motociclist, iar tu nu ai nimic din toate astea, ce-nseamnă? Că o poți dezamăgi?

Adică de ce ăla tatuat și musculos se poate considera un iubit mai bun decât tine? Nu te gândești că fix tatuajele și mușchii sunt o dovadă a superficialității lui? Aparențele, boss! Cine investește așa mult în aparențe, o face pentru că nu e altceva interesant în spatele lor.

M-ai înțeles?

Cum scapi de emoții înainte de sex cu soluții pentru potență

Am încercat tot felul de soluții pentru potență maximă și am ajuns la concluzia că poate funcția la mine ceva ce nu funcționează la tine. Și invers. Pentru că fiecare corp e diferit.

Practic, tot ce am zis mai sus se leagă de câteva emoții înainte de sex care predomină și pe care le simt toți bărbații la un moment dat. Suntem guvernați de frică! E vorba de frica de a…

 • o dezamăgi,
 • nu mă considera atractiv,
 • nu o satisface așa cum probabil se așteaptă,
 • nu îi aduce orgasme multiple sau poate niciunul,
 • mi se blegi penisul la intrarea în vizuină,
 • îmi descoperi imperfecțiunile (exemplu o cicatrice pe spate sau penis strâmb).

Ce fac aceste frici? Îți aplanează erecția… îți scad libidoul… îți grăbesc ejacularea.

Așa că uite la ce soluții m-am gândit pentru tine.

Plante afrodisiace

Când știi că ai o viață sexuală activă sau intri într-o relație și vrei să fie de lungă durată, merită să-ți stimulezi libidoul și potența cu pe cale naturală.

De-asta am scris chiar recent despre plante afrodisiace și efectele lor. Dar nu e musai să te iei după mine, ai o grămadă de idei pe net pe tema asta. Trebuie doar să găsești acele plante care au efect la tine și să le consumi regulat.

Asta dacă nu știi să ai probleme cu erecția și nu e nimic medical în neregulă cu tine, pur și simplu ai emoții înainte de sex și riști să pierzi erecția.

Suplimente pentru potență

Asta e una din cele mai eficiente metode pentru potență masculină maximă.

Uite un articol de referință: pastile pentru potență sau suplimente pentru potență? De aici afli ce ți s-ar potrivi, ce să încerci.

Nu trebuie să privești consumul de suplimente pentru potență ca pe ceva aiurea, riscant sau rușinos. Ce, te rușinezi dacă bei cafea dimineața sau iei suplimente pentru alte lucruri (sistem osos, sistem circulator, sistem nervos etc). Sunt o grămadă de suplimente pe piață, de ce nu ai consuma ceva ce are efect la tine?

Ai grijă totuși la cele care pot avea reacții adverse. Am scris aici:

Apropo, am găsit și aici un articol cu mai multe păreri despre uPotent. Sper să te ajute.

Am consumat mai multe și am deja notate reacțiile dar o să completez lista pe parcurs. Ideea e să ții cont dacă ai deja ceva probleme de sănătate, dacă iei deja alte tratamente și să vezi ce s-ar potrivi la tine.

Produsele pentru stimularea erecției sau întârzierea ejaculării, ce sunt ele de fapt? Fie că sunt substanțe de înghițit, pastile, șervețele sau spray-uri, ele au în compoziție extrași din plante care stimulează apetitul sexual al bărbaților.

Și atunci când știi că vei face sex, ia un supliment. De regulă, efectele vin într-un timp diferit la fiecare – de la 20-30 minute la uPotent până la 2 ore sau mai mult, la Maraton Forte.

Schimbă cadrul sau fantezia

Pornește de la lucruri simple să vezi dacă au efect. De exemplu, ți-e teamă că va zice ceva despre corpul tău? Stinge lumina când faci sex sau începe actul în sine, cu ea sub pătură.

Ți-e teamă că ești prea banal când faci sex? Caută pe net idei, fie scenarii role-play sau poate chiar fantezii sexuale pe care i le poți îndeplini. Nu doar sărută, ci și mângâie, atinge, pipăie, linge, folosește-ți degetele și limba să provoci orgasme.

Nevastă-mea mi-a zis o dată că i-am provocat un orgasm doar din sărutări pe gât. Îți dai seama că dacă descoperi punctele erogene ale unei femei, o vei satisface sigur. Nu contează că ai pus puțină burtă, că ai început de chelie sau că nu te-ai epilat pe c***e sau la fund. Doar nu va sta să se uite acolo constant, nu?

Uite aici, câteva sfaturi despre cum să faci sex ca la 20 de ani. Sunt sigur că o vei da pe spate, chiar dacă sunteți împreună de ani buni de zile și simți că v-ați plafonat în relație.

E normal să gândești așa. De-aia ai emoții înainte de sex. Dar uite-aici sfat:

Dacă nu schimbi direcția, vei ajunge acolo unde te îndrepți

Pentru tine, am doar sfaturi bune, zic eu. Faza e că nu te cunosc să îți dau și mai multe detalii despre cum să scapi de emoții înainte de sex.

Dar e normal, oameni suntem. Ideea e să fii bărbat, să fii tare, și fizic și psihic, și să discuți cu partenera până scapi de emoții.

Spor la treabă!

Un comentariu la „Ai emoții înainte de sex? 3 soluții pentru potență maximă”

Lasă un comentariu