page title icon Cum să ejaculez mai mult și mai puternic

Se spune că peste 30% dintre bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani au parte de ejaculare prematură, măcar o dată. Și eu am avut, de mai multe ori, și am reușit să mi-o controlez și chiar să ejaculez mai mult. Am dat „snooze” ejaculării, cum s-ar zice.

Cum am făcut asta? Prin câteva tehnici pe care ți le prezint și ție. E simplu, mai ales la o primă lectură, dar o să le deprinzi nu din prima, poate nici din a doua, dar a treia va fi cu noroc. Așa a fost la mine, nici nu-mi făceam speranțe că voi reuși din prima.

Hai să vedem ce am făcut să ejaculez mai mult și mai puternic.

Ce înseamnă să ejaculez mai mult?

Despre controlul ejaculării precoce am vorbit. Asta este prima etapă, dacă vrei să ajungi să ejaculezi mai mult și mai puternic. Să fii deja stăpân pe situație, ca să treci la următorul nivel, mă-nțelegi?

Am făcut acel scurt ghid de la link-ul de mai sus, unde poți găsi sfaturi precum respirația, încordarea mușchilor pelvieni, respirația, poziția sexuală, gânduri și auto-sugestie. Pune în practică acele tehnici și vei crește considerabil durata actului sexual. Apoi, după ce ai făcut asta, ca să treci la next level, aplică tehnicile de mai jos.

Nu te gândeai că sexul poate fi așa de complicat, nu-i așa?

Nu e deloc! Să știi că pentru mulți bărbați pe care-i știu, mai ales sportivii de la sala unde merg, aceste tehnici vin natural. Le-au învățat cu timpul și nici nu le conștientizează. Unii din ei nici măcar nu au luat pastile de potență.

Asta poate fi un avantaj și pentru tine, după ce ajungi să îți intre în reflex, ca respirația din timpul sexului. Însă, până atunci, e clar că vrei mai mult de la tine dacă citești articolul ăsta. Așa că hai să vedem ce înseamnă să ejaculezi mai mult?

Înseamnă să eliberezi mai multă spermă decât de obicei. Să ejaculezi cu presiune mai mare, ca și cum ai trage la țintă. Să îți relaxezi atât de tare mușchii pelvieni, ca atunci când urinezi cu jet puternic. Scuză-mi comparația, dar zic asta ca să-nțelegi mai bine.

E clar că pentru a face asta, eu recomand să nu te fi masturbat cu 24 de ore înainte de sex, să fii foarte excitat și să fii odihnit. Să te concentrezi mult pe parteneră și să îți placă la nebunie. Să fii împăcat cu tine și să nu ai probleme psihologice legate de potență. E nevoie să fii super mândru, dacă pot spune astfel, de corpul tău și de sexualitatea ta.

Dacă bifezi criteriile astea, iată cum să ejaculezi mai puternic. La mine au funcționat tehnicile astea ca să ejaculez mai mult, în primul rând.

Tehnici de amânare a ejaculării

#1 Tehnica „sex pe muchie”

Ai auzit de asta? E vorba de amânarea ejaculării. Adică în momentul penetrării, atunci când crești viteza și partenera ta are orgasm, tu să te abții. Să nu treci de punctul fără întoarcere, că odată ce faci asta nu mai te poți controla și vei elibera sperma. Eu te sfătuiesc să te oprești, dacă se poate de tot, cam un minut. E clar că dacă faci asta în timp ce partenera are orgasm, nu o să fie prea fericită. Dar dacă ai „norocul” să nu te sincronizezi cu ea, atunci oprește-te, fix înainte de punctul ăla.

Cheia succesului aici este să îți cunoști corpul foarte bine și să știi când ești aproape de acel moment. Te poți antrena acasă, am scris despre asta în articolul cum să te masturbezi corect. Concentrează-te asupra senzațiilor și oprește stimulul brusc. Ai să vezi că dacă dai un „restart” penisului în felul ăsta, o să se acumuleze mai multă spermă de eliberat. Doar încearcă și ai să vezi că orgasmul îți va fi mai intens, pentru că vei avea mai multe contracții ale mușchilor pelvieni decât dacă ai fi ejaculat din prima.

#2 Tehnica concentrării

Asta-i bună. Să te mai pun să gândești în timp ce faci sex? Ei bine, la mine funcționează. Sună ciudat, dar eu mereu mă gândesc la altceva în afară de sex și parteneră când simt că-mi vine să ejaculez. Asta ca să amân puțin momentul inevitabil.

Evident, mă concentrez pe respirație dar și pe viteza penetrării și pe ambele le reduc. Respirația o fac constantă, dar mai lentă, iar viteza o scad pe cât posibil, ca și cum abia aș fi început actul sexual. Știu că asta reduce și din intensitatea pe care o simte partenera, dar dacă vrea orgasme multiple, atunci să aibă puțină răbdare cu tine, că știi ce faci dacă faci treaba asta. Am scris oricum și despre importanța respirației în controlul ejaculării.

Așa că fii puțin absent. Nu lăsa să se vadă asta, în sensul că te uiți pe pereți pierdut. Ci rămâi prezent fizic, dar absent psihic. Eu mă gândesc la muncă, la filme SF sau de acțiune, chiar uneori și la bunicii mei. Sună pervers, știu, însă sunt chestii total non-sexuale și asta face ca presiunea din penis să mi se reducă, ceea ce amână ejacularea.

Dacă mă gândesc la parteneră, la acțiunea pe care o facem și la poziție, respectiv dacă mă gândesc la filme porno sau altceva, e clar că grăbesc ejacularea. Asta-i tehnica concentrării: să știi să îți controlezi gândurile în timpul sexului.

#3 Tehnica amorțelii penisului

Ce mai e și cu asta? Amorțeala reduce sensibilitatea, ce înseamnă că se amână ejacularea. Prezervativele conțin agenți de amorțire precum benzocaină, care ajută la treaba asta. Și nu numai, dar e și senzația mai puțin plăcută, cu prezervativ, mai ales cu unul gros, comparativ cu senzația sexului fără prezervativ. Totul e mai crud, mai sălbatic, când folosim strict lubrifierea naturală. Dar parcă ceva artificial intervine între noi, atunci când facem sex cu prezervativ sau cu lubrifiant de la Durex, de exemplu.

Așa că, amorțeala sau anestezierea temporară a penisului poate fi cauzată și de anumite prezervative. Altfel, dacă nu ești adeptul sau dacă nu funcționează pentru tine, poți merge și pe spray-uri pentru potență care conțin lidocaină, un alt agent de amorțire care desensibilizează penisul și, practic, capeți rezistență mai mare la stimuli.

Legat de astfel de spray-uri, eu am încercat Tianli spray pentru ejaculare precoce și nu m-a dat pe spate. Așa că am pus în balanță spray sau pastile pentru potență și am ajuns la concluzia că spray-urile sunt mai slabe.

Am reușit să ejaculez mai mult cu aceste tehnici

Și iată cum am reușit eu să ejaculez mai mult. Am combinat toate aceste tehnici, nu m-am bazat doar pe una. În plus de asta, am făcut exerciții pentru antrenarea mușchilor pelvieni ca să previn ejacularea. Dar am început să fac asta după ce deja scăpasem de ejaculare precoce și de teama de sex. Am scris și despre leacuri băbești pentru ejaculare prematură, dacă vrei să citești mai multe pe acest subiect, și acolo am centralizat mai multe articole cu sfaturi pe treaba asta. Citește și bagă la capul care trebuie!

Dacă în schimb tu urmărești și alte tehnici pentru creșterea calității spermei, nu neapărat pentru a ejacula mai mult, atunci îți recomand pentru asta un anumit tratament. Însă, mai bine întrebi medicul înainte. E vorba de un produs care contribuie la creșterea calității spermei. Am scris despre el în articolul păreri Profecund B. E posibil să fi auzit de el, dacă nu atunci citește și vezi dacă te-ar ajuta.

În concluzie: odată ce am reușit să-mi controlez emoțiile, am scăpat de ejacularea precoce. Apoi, odată ce am reușit să-mi controlez ejacularea, am început să mi-o amân până la punctul în care să ejaculez mai mult și mai puternic, ca să am orgasme mai intense.

Baftă și ție și dacă ai orice comentarii, le aștept cu drag.

Lasă un comentariu