page title icon EjaControl vs Pops: ce capsule pentru potență aș alege

Eu iau capsule pentru potență de ceva timp. M-am întrebat la un moment dat ce e mai bun și pe lista mea era comparația EjaControl vs Pops. Hai să te lămuresc și pe tine dacă ai aceeași curiozitate.

EjaControl a crescut în popularitate în ultima vreme, cel mai probabil au investit mai mult în campanii de promovare. Însă, eu aș fi recomandat să investească direct în produs, căci dacă ai un produs bun reclama vine de la sine.

După ce am luat EjaControl mi-am zis să îl compar cu efectele pe care le-am simțit și la alte produse. Așa că am scris despre EjaControl vs uPotent miere pentru potență, respectiv EjaControl vs Maraton Forte pastile pentru potență.

Fără să-mi dau seama, luasem niște produse pe care le-am testat mai mult, pentru că le-am dat mai multe șanse că au funcționat la mine. De aceea articolul de astăzi a venit mai târziu, pentru că acum compar EjaControl cu Pops, capsule pentru erecții tari, un produs pe care l-am descoperit recent.

Am scris atât despre păreri EjaControl cât și despre păreri Pops în trecut, pe blog. Însă, vreau să iau acum experiențele mele și să fac o comparație într-un singur articol. Sper ca, până la final, să fii convins ce variantă e mai bună pentru tine.

EjaControl vs. Pops: diferențe de administrare

Ambele produse sunt capsule pentru potență care se administrează cu multă apă. Însă, există câteva diferențe:

  • EjaControl se poate lua mai mult de o capsulă pe zi, pe prospect scrie că până la 3-4 în 24 de ore. În schimb, la Pops efectele țin până la 24 de ore, prin urmare se ia cel mult o capsulă pe zi. În mod firesc deducem că EjaControl este mult mai slab.
  • Pops își face efectul în 20, cel mult 30 de minute, EjaControl în 30-50 de minute.
  • EjaControl, așa cum îi spune și numele, a fost creat în primul rând pentru controlul ejaculării precoce. Însă, culmea, e mai bun pe potență decât pe asta, cel puțin așa a fost la mine. Pops, pe de altă parte, a fost creat pentru erecție. Ți-o scoală repede și o ține acolo câteva ore bune. La control pe ejaculare, asta este doar o consecință la Pops, însă nu este scopul final. Așadar, Pops face ceea ce promite, EjaControl mai puțin.
  • Ambele se iau pe stomacul gol, asta ca recomandare, pentru efecte mai bune. Însă, niciunul nu e foarte strict pe tema asta, ideal la ambele este să le iei cam la 2 ore, cel puțin, de la ultima masă. Nu e ca la Maraton Forte, să nu mănânci mai deloc înainte.
  • Atât EjaControl cât și Pops se pot cumpăra fără prescripție medicală. Le găsești atât pe eMag cât și pe site-uri de specialitate.

Efectele EjaControl vs Pops

Ambele acționează, în primul rând, asupra erecției. Și, se pare că ambele acționează, în al doilea rând, asupra controlului ejaculării. La mine, însă, Pops a mers mai bine și pe una, și pe alta. La EjaControl mi-am dat drumul repede de fiecare dată când am luat, însă recunosc că n-am luat mai mult de două capsule deodată. În schimb, la Pops m-a ținut mai mult, erecția a durat 4-5 ore când am luat primele dăți pastila.

Cu Pops am reușit să fac sex de mai multe ori consecutiv, în schimb la EjaControl m-am recuperat greu între partide și m-am lăsat păgubaș.

Ingrediente EjaControl vs Pops

Am citit ambele prospecte, am scris despre ele și mi-am dat seama de ceva foarte interesant: EjaControl are 12 ingrediente, Pops are 4. Care-i concluzia? Medical vorbind, nu știu să-ți zic. Însă, din perspectiva unui consumator, o rețetă bună se face cu mai puține ingrediente. Măcar așa simți gustul și efectul fiecăruia, știi ce zic?

Dacă ai mai multe ingrediente, e clar că ai concentrație mică din fiecare. De-asta EjaControl e mai slab ca efect decât Pops. Uite, dacă nu mă crezi, aici vorbesc de ingrediente – articolul cu prospect EjaControl și cel cu prospect Pops. Trage și tu o linie la final să compari: care merită mai mult?

Reacții adverse EjaControl vs efecte adverse Pops

Am avut reacții adverse ușoare la EjaControl și la Pops. Iată ce am simțit:

  • La EjaControl m-a luat somnul după. Rău de tot. Am dormit așa de bine. În rest, am avut dureri de cap ușoare și dureri musculare. Iată ce am povestit în detaliu în articolul cu reacții adverse EjaControl.
  • La Pops n-am avut nimic. Culmea! Efectul a fost mai puternic pe moment, credeam că inima o să mi-o ia la fugă, cu așa un flux de sânge pus în mișcare. Însă, m-am liniștit. Mi-am monitorizat pulsul și nu a crescut semnificativ. Citește mai multe în articolul meu cu reacții adverse Pops.

Concluzia: EjaControl sau Pops – ce aș alege eu?

Cred că, din cele spuse mai sus, ce aș alege eu. Aș vota pentru Pops, pastila de potență care m-a ajutat de fiecare dată când am luat-o. Cu EjaControl a fost ca la ruletă, ba mergea, ba nu mergea. Cert este că atunci când am luat 2 pastile am simțit ceva efect mai puternic, dar ejacularea, bat-o vina, tot la fel a fost.

Cred că nu degeaba EjaControl nu face parte din topul meu cu cele mai bune pastile potență. Acolo am scris despre ce am testat și ce a mers la mine. Nu am pus produse doar de dragul de a le pune. Sper să te ajute recenzia mea, comparația EjaControl vs Pops.

Din aceeași serie, citește și alte comparații pe care le-am făcut între diferite produse cu Pops:

Dacă tu ai altă părere sau altă experiență cu fiecare din aceste produse pentru potență, scrie-mi, public sau privat, și răspund cu drag.

Lasă un comentariu