page title icon Există efecte adverse pe termen lung de la pastile pentru potență?

Vrei să faci sex wow? E musai să folosești pastile de potență. Nici nu știi ce pierzi; și chiar nu ține doar de problemele cu erecția. E strict despre reputație și despre ce se întâmplă cu adevărat atunci când faci sex.

Ai luat vreodată vitamine? No, pastilele sau suplimentele pentru potență sunt cam același lucru. Sigur, poți face sex și fără ele. Dar, cum după ce iei vitamine te simți mai bine și mai în formă, așa și după ce administrezi rapid ceva pentru potență.

Erecția e mai puternică și chiar penisul pare mai mare. Nu, nu îți crește, dar cum erecția e maximă, atunci și el pare mai impunător.

Apoi, te ține mai mult. În unele cazuri, mult mai mult. Reziști mai bine la stimuli aplicați direct pe penis și controlezi ejacularea. Îți vine mai mult și mai puternic și poți să încerci ce-ți trece prin cap (da, da, toate fanteziile sexuale) fără să-ți faci griji că poate să îți vină oricând, așa pe nepregătite.

Chiar dacă vremea mea cu cuceririle de o noapte a apus, eu continui să iau pastile pentru potență când fac sex cu nevastă-mea. Nu le iau tot timpul. Doar atunci când vreau o partidă mai altfel. Să sparg monotonia și să avem ce vorbi câteva zile după. Și asta chiar ajută relația, ne apropie. Pentru că sexul e cel mai important atunci când vine vorba de fericirea în cuplu.

Păreri despre pastile sau suplimente pentru potență maximă

Am început să iau pastile pentru potență când eram mai tânăr. Am pățit să nu pot să am o erecție cu una. Băusem mai mult, eram și stresat pentru că voiam să am o reputație bună și am clacat. Nu mi s-a sculat.

Îți dai seama ce panică m-a luat. Ce gânduri am avut. Dar, m-am mobilizat și am luat decizia cea mai bună. Am fost la farmacie și am cerut ceva pentru potență. Și m-am întors rapid în joc.

Deci tot ce credeam eu despre sex și performanțe s-a schimbat radical după ce am încercat, la vremea aia, Maraton Forte.

Și de atunci am tot experimentat. Am luat Tianli fiole și multe alte suplimente naturale pentru erecție și potență.

Am învățat cum să mă masturbez corect pentru a recăpăta control pe ejaculare și am învățat cum să respir corect și cum să controlez mușchii pelvieni pentru a avea o potență maximă. O să-ți vorbesc și despre lucrurile astea în alte articole pe blog.

Și am fost atent și la reacțiile adverse cu pastilele pentru potență. Nu vreau să-mi pun sănătatea în joc, vreau doar să mă distrez. De asta iau doar suplimente naturale. Părerile mele despre diverse pastile le-am scris deja pe blog. Le găsești pe toate acolo.

Sau poți să citești topul meu cu cele mai bune pastile pentru potență.

Bun, deci, până la urmă, sunt efecte adverse de lungă durată cu pastilele și suplimentele pentru potența la bărbați? Îți explic acum tot ce trebuie să știi.

Reacții adverse pastile de potență la bărbați

Cu reacțiile adverse e o discuție puțin mai vastă. Adică, ca orice supliment, pot exista și efecte adverse. Le ai și dacă iei vitamine uzuale.

Dar, nu există reacții adverse pe termen lung. Cel puțin, nu dacă respecți prospectul și recomandările. De exemplu, este bine să nu iei ceva pentru potență dacă ai probleme cu circulația, tensiunea sau cu inima. În cazul acela este bine să mergi la un urolog prima dată.

Dar, dacă ești sănătos, poți lua liniștit pastile și suplimente pentru erecție, potență și ejaculare.

Eu am încercat multe produse. Și, la marea majoritate am avut și ceva reacții adverse. Ce fel de efecte adverse? Minore aș putea zice. Cam de fiecare dată când au fost, am simțit:

  • Dureri de cap după administrare, dureri care trec după ce mă bag la somn;
  • Arsuri la stomac sau dureri de stomac – asta pentru pastilele și suplimentele pentru potență care se iau pe stomacul gol și atunci când nu este recomandat să mănânci nimic după administrare;
  • Înroșirea temporară a pielii – se trage de la impulsul pe care suplimentele îl asigură pe circulația sângelui;
  • Dureri musculare – cel mai probabil intervin tot de la creșterea fluxului de sânge către penis.

Efecte adverse pe termen lung?

După cum ți-am zis, eu iau pastile pentru potență ocazional. Nu exagerez și nu îți recomand nici ție să o faci.

Apoi, eu am experimentat cam tot ce e pe piață. Și am ajuns să folosesc doar ce știu sigur că funcționează de fiecare dată. Și doar ce știu că nu îmi dă reacții adverse. Stai liniștit, îți zic imediat ce merge pentru mine ca uns.

Așa că, nu, pentru mine nu există efecte adverse pe care să le menționez. Și care să mă facă să nu mai iau pastile pentru potență. Tot ce iau e natural și atunci nu risc absolut nimic.

Suplimentul pentru potență care este aur curat pentru mine

După ce am încercat Maraton Forte, Tianli, Natural Potent, Herbal V, Power V8, EjaControl, Sex Power, Erecta și multe altele am ajuns și să găsesc singurul supliment care nu m-a dezamăgit niciodată.

În prezent, eu iau uPotent, o miere pentru potență cu efect rapid și cu rezultate super bune atât pentru erecție și potență cât și pentru întârzierea ejaculării. Nu am efecte adverse de la uPotent așa că ți-l recomand și ție.

Oricum, testează și experimentează. Vezi ce te ajută să faci sex pentru o reputație de invidiat. Și, nu ține totul pentru tine. Dă-mi un email și spune-mi ce pastilă sau supliment pentru potență folosești. Nu de alta, dar poate încerc și eu. Și scriu și un articol despre asta.

Hai, să ne auzim cu bine.

Lasă un comentariu