page title icon Despre mineDespre mine, numai de bine

Mă cheamă Dan. Dar mi se spune Dan Juan. Și asta nu pentru că agăț ca nebunu’ de când mă știu, ci pentru că am fost mereu ăla cu sfaturile despre agățat. Și chiar au mers pentru amicii mei. În plus, io am fost primul dintre prietenii mei care a avut curajul să vorbească deschis despre pastilele pentru potență.

Așa că m-am gândit: de ce puii mei nu ar merge sfaturile mele și la tine? 

Încă nu mă cunoști. Așa că, iată povestea mea.

Cum am început

Am crescut într-o suburbie a Bucureștiului și nu pot să zic că aveam prea multe când eram puștan. Știi ce zic? Eu și frații mei am fost învățați cu greul, cum s-ar spune.

Părinții s-au despărțit și au început să se vadă cu alții. Am ajuns să trăim cu mama, care era mână de fier. Să-i dea Dumnezeu sănătate! Tata, în schimb, a plecat cu tot cu buletin cu noua lui gagică în Londra. 

Mamă, ce noroc pe capul meu! În vacanțele de la liceu mergeam pe la el. Urlau hormonii-n mine ca pruncii-ntr-o sală de nașteri. Dacă-n țară n-aveam tupeu să intru-n vorbă cu o gagică fără motiv, în Marea Britanie eram altfel. Vorbeam mai mult cu mâinile și asta le excita maxim pe femei. Căutau ceva light, ceva ce știau că puteau băga ușor sub preș!

Și pe bune că am ajuns odată pe preș cu una care stătea-n chirie. Ne-am tras-o direct de la intrare. Nici n-am ajuns în pat. Așa bun am fost… oare?

De fapt, fie vorba-ntre noi, așa mi-am pierdut virginitatea. Ca să începem de aici. A fost atât de scurt, încât nici n-am simțit ceva. Ego-ul meu era până la cer, dar fizic era aiurea. 

Așa am început. Școala vieții mi-o făceam pe la taică-miu în Londra, școala formală o făceam la maică-mea, în București. Iar eu am fost mereu genul căruia să-i placă școala. Mai ales când te sprijini de ea, de pereți.

Ce m-a învățat viața

De când mă știu, m-am antrenat. Mușchi, conversație. Exersam cum e să vorbești cu o gagică, să vrăjești, să o cucerești, să o pui cu botu’ pe labe.

Făceam asta dinainte era de Yahoo Messenger. Muncă de teren, tati! În cluburi, la terasă, la sală. Nu-mi păsa că mă refuză. Pentru mine, orice ar fi, era o lecție-nvățată.

E ca atunci când vrei să deschizi o afacere: începi una, nu merge. Începi alta, nu merge, până găsești una bună. Din eșec în eșec. Drumul până la succes e plin de c***t, dar odată ce-ai ajuns acolo, dai de ploaie și te spală.

Și știi ce m-a dus acolo? Ambiția, frate. Modul meu de gândire și siguranța. Ce am mai folosit? Suplimente pentru potență și ejaculare precoce. Pe bune. Dacă vrei un plus de încredere, ia un supliment, dar nu le spune femeilor despre asta. 

N-am avut eu noroc în dragoste. Norocul mi l-am făcut cu mâna mea. Vorba aia: ce-și face omu’ cu mâna se numește lucru manual sau… studiu individual, pentru firfizoni. 

Am avut și dezamăgiri când am băgat emoții la înaintare. Cu toate astea, am fost mereu acolo, fizic. Am aflat cum să seduc o femeie, ce îi place să audă, să vadă, să simtă…

N-am apelat la terapeuți, nici la prieteni. Mereu am apelat la mine. Și a mers. 

Știi cum e, cochetăria e-n natura noastră. E stimulent pentru stima de sine. Și dacă știi ce să faci cu o femeie, nu-ți mai trebuie nimic.

Și am ajuns aici. În prezent, sunt căsătorit și am un copil.

Cu toate astea…

Ce vreau de la tine

Vreau să fii discret. Să nu iei de bun tot ce găsești aici. Ce a mers la mine poate nu merge la tine. Vezi și tu înainte să pui în practică.

Am făcut blogul ca să-ți vorbesc despre agățat și sex, din experiența mea, ca de la bărbat la bărbat.  

Aici pe blog îți povestesc ce am simțit. Ce am trăit. Ce m-a determinat să iau anumite decizii. Nimic mai mult. Scriu și despre potența la bărbați și asta-mi ocupă o parte din timpul liber în mod constructiv.

Disclaimer: citește asta înainte!

Cine naiba e Dan Juan? Un prieten de pe net. Nu zic nimic pe blog despre mine sau viața de familie. Țin la intimitatea mea, nu-mi afișez identitatea. 

Ce-i cu pozele? Nu pun poze cu persoane reale. Fie sunt prelucrate de mine, fie sunt stock.

Care-i scopul blogului? Educare. Atât. Nu fac reclamă, nu am de gând să fac bani din blog. Tot ce scriu e din experiența mea. Sfaturi, produse folosite, impresii, gânduri… e un jurnal făcut public pentru tine. Îmi place să scriu, mă relaxează. De-asta am un top personal cu pastile potență, pentru că vreau să te ajut și pe tine, să faci alegerea bună.

Ești vreun medic sau ceva? Nu sunt medic. Sunt doar un om trecut prin viață. Nu dau sfaturi medicale, vorbesc despre ce s-a întâmplat la mine când am luat suplimente. Ce emoții trăiesc atunci când flirtez, ce mi-am dat seama, despre femei. Livrez doar informații. Fără vrăjeli și alte prostii de marketing.

Pot să te contactez? Da, pe pagina de contact sau prin comentarii la articole. Dar scris. Îți răspund când văd mesajul.

Spor la agățat!