page title icon De ce dau chix relațiile care merg șnur

Într-o bună zi se poate destrăma ceva ce ai construit în câțiva ani. Asta e firea lucrurilor… și în afaceri dar și în viața personală e la fel.

Cel mai nașpa e atunci când s-a despărțit fără motiv de tine. Așa, parcă din senin, a apucat-o să plece, fie cu altul, fie de capul ei. Atunci poți să stai zile sau luni să te întrebi ce naiba s-a întâmplat.

Lasă-mă să-ți zic că, statistic vorbind, asta se întâmplă în cazul relațiilor mai scurte de un an. Pentru că, de regulă, de atât e nevoie ca partenera să-și dea seama dacă a ales calea cea bună. Asta e regula pentru femei, la bărbați poate dura mai puțin să ne dăm seama și să plecăm.

Oricum, dacă nu-ți place să ți se întâmple ție, atunci să nu cumva să te prind că faci asta altcuiva. Ar fi super de c***t faza.

Iată gândurile mele referitoare la motivele pentru care pleacă femeia de lângă tine, fără motiv:

  • nu vrea să te dezamăgească și pleacă să nu te facă, chipurile, să suferi,
  • nu se cunoaște pe sine suficient de bine cât să știe ce vrea,
  • a căutat de la început doar o aventură,
  • își dă seama că nu îți poate atinge așteptările (fie ele fantezii sexuale, fie așteptări de la relație),
  • îi e prea rușine să-ți zică de fapt motivul real pentru despărțire (exemple: nu-i place burta sau chelia ta, nu o mai lasă părinții, suferă de infertilitate etc).

Cam astea sunt motivele întâlnite de mine până acum. De-asta s-a despărțit fără motiv și, frate, e aiurea uneori, dar viața trebuie să meargă mai departe.

Un sfat la final: nu insista să afli răspunsul, să o stresezi cu mesaje și telefoane. Clar nu îți va scrie prin chat și nu se pune problema să mai ieșiți la o cafea.

Așa că treci mai departe și împacă-te cu ideea că așa a fost să fie. Are balta pește… înțelegi ce vreau să zic 😉

Lasă un comentariu