page title icon Cum vrăjești o tipă necunoscută pe chat

De când cu pandemia asta ajungi să te întrebi cum naiba mai agăți și tu pe cineva. Nu mai ieși la fel de mult, atunci când o faci ești în grupuri restrânse și, cel mai important, nu tu club, nu tu un party, nimic.

Hai că nu-i chiar așa de dramatic totul. Încă îți poți folosi tacticile de bărbat cuceritor. Doar că, ai nevoie să le adaptezi puțin. De ce? Pentru că nu mai vrăjești tipe prin club după ce s-au amețit bine, ci trebuie să le abordezi pe chat.

Da, ai citit bine. Dacă vrei să cunoști pe cineva atunci cam trebuie să-i vorbești pe net. Iar asta se aplică atât dacă cauți o aventură de-o noapte, cât și dacă vrei să începi o relație serioasă.

Așa că, hai să vedem ce poți să faci dacă vrei să vrăjești o tipă necunoscută pe chat.

Cum vrăjești o tipă necunoscută pe chat

Nu o iei prea direct

Pentru a o cuceri atunci când o abordezi pe net e important să faci totul cu tact. Ai nevoie de un mic plan de bătaie.

Altfel spus, nu te arunci cu capul înainte. O să-l pierzi nu alta.

Nu-i vorbi cu texte de doi bani. Știi tu, nu te lăuda, nu arunca cu complimente ieftine. Nu încerca să pari ceea ce nu ești și, cu siguranță, nu încerca să impresionezi.

Spune-i de unde o cunoști, întreabă lucruri despre ea. Vorbește puțin despre tine, atenția trebuie să fie în jurul ei.

Poți să te bagi în seamă cu ea fără un motiv întemeiat. O întrebi o banalitate sau îi ceri un favor care nu îi dă de gândit că ai căuta mai multe. Trebuie să fii cu un pas înaintea ei și să lași impresia că totul decurge în cel mai natural și inofensiv mod posibil.

Îi arăți că sunteți pe aceeași lungime de undă

Înainte să încerci să o vrăjești pe chat, învață cât mai multe despre ea. Analizează-i profilele de pe Social Media, vezi ce prieteni are, ce postează, ce imagini distribuie și ce îi place să facă în timpul liber.

Poate poți să afli la ce filme se uită, ce cărți citește, ce băuturi preferă sau pe unde merge în vacanță.

Cu cât știi mai multe, cu atât mai bine. Vei avea mai multe subiecte de discuție și indiferent de ce vei spune vei fi sigur că ea va fi pe jumătate vrăjită.

Vorbiți despre orice

Așa cum ți-am spus, nu te arunca cu capul înainte. Ai răbdare.

Vorbiți despre orice. Discutați despre serialele la care vă uitați. Despre cum e cu munca de acasă sau despre ce naiba faceți în timpul liber.

Dacă aveți prieteni comuni, vorbiți și despre ei. Nu-i bârfiți. Găsește mereu puncte comune care să vă apropie.

E bine să vă amuzați din orice. Râsul cucerește de fiecare dată. E aproape a ta, doar că ea nu știe încă asta.

Flirtul de pe chat

Bun. Că discutați despre orice e bine. Dar cu siguranță nu cauți încă o amică. Ci una cu care să ai parte și tu de ceva acțiune.

Așa că, atunci când vorbești cu ea pe chat aruncă și mici apropouri. Știi și tu, vorbe cu bătaie lungă despre cum arată ea, despre ce ai vrea să-i faci. Acum poți chiar și să te lauzi puțin, cu amuzament, desigur.

Așa începe orice flirt. Cu glumițe, apropouri presărate în orice discuție. O să îți dai seama imediat dacă și ea te place. Dacă îți răspunde pe același ton, râde la tot ce-i spui și îți mai aruncă și ea câte un apropo, e clar. Te vrea.

Dacă e distantă, rece și îți dă de înțeles că de fiecare dată când o abordezi are altceva mai bun de făcut, renunță. Chiar nu o să-ți iasă vrăjeala și nu o să ajungi nicăieri cu ea. E timpul să încerci în altă parte.

O întâlnire așa cum trebuie ea să fie

Bun. Ai ajuns până aici. Asta-i bine. Înseamnă că îi place de tine și că vrea și ea mai multe de la discuția voastră nevinovată de pe chat.

Care-i următorul pas?

Păi să te vezi cu ea, nu? Hai că știu că de abia aștepți.

Acum e momentul să o inviți la o cafea sau la o plimbare. Vezi cum faci, să nu sune a întâlnire. Încă e devreme să se gândească la asta. Și dacă în mintea ei se vede cu tine în pat, dacă o spui direct, s-ar putea să dea înapoi.

Amintește-ți, e important ca lucrurile să meargă normal. Cât mai natural și să nu se vadă că tu ai avut un plan și că asta ai urmărit de la bun început.

Așa că, ieși cu ea. Continuă-ți flirtul și vrăjește-o pe bune acum. Dacă crezi că ajută, ia la tine pastile pentru potență, nu de alta dar să fii pregătit în caz că se lasă cu zbenguială. Eu așa făceam când mai ieșeam cu câte una în trecut. Îmi plăcea să uit de presiune și să îmi iau o piatră de pe inimă.

Cât despre tehnici de cucerire, cam așa stau lucrurile. Cu răbdare și cu un plan bine făcut, mergi direct la țintă.

Lasă un comentariu