page title icon La coadă, la supermarket: cum se uită femeile după bărbați

Ca să funcționeze, o relație sau o căsnicie trebuie să fie mai mult decât una amoroasă.

Da, e super fain să fie sex din belșug și să nu-ți spună că o doare capul de fiecare dată când tu ai chef. Dar, e și mai fain când ai tot sexul din lume la discreție dar mai ești și cel mai bun prieten al nevestei sau iubitei tale.

Eu, de exemplu, simt că pot să vorbesc despre orice vreau cu ea. Și e super distractiv să o fac.

Ieri, am fost la supermarket și când așteptam la coadă, la casa de marcat, ne-am amuzat de cum se uită femeile după bărbați. Ce? Să nu-mi spui că nu credeai că e posibil. Stai liniștit, femeile sunt cel puțin la fel de perverse ca noi; doar că știu să o arate mai puțin.

Nouă, în cuplu, ne place să ne uităm fie după femei, fie după bărbați. Îi analizăm, remarcăm ce ne place și ne distrăm copios. Până la urmă, o fată cu fund fain e de apreciat atât de bărbați cât și de alte femei. Și da, și eu pot să remarc un bărbat care arată bine. Și să i-l arăt și ei. Nu e ca și cum merge cu el acasă. Cel mult, se uită după el și, poate, îl folosim pe post de jucărie sexuală seara în dormitor. Orice fantezie e binevenită în mariajul nostru.

Femei care dezbracă bărbați din priviri, la coadă la supermarket

Dar să revin. Eram la coadă la supermarket și nevastă-mea îmi dă un cot subtil. O văd cum se uită la fata din dreapta noastră, de la coada de lângă.

O femeie pe la vreo 40 de ani așa, aproape își rupea gâtul după bărbatul din fața ei. Îl dezbrăca din priviri nu alta. Nici nu vreau să mă gândesc la ce ar fi vrut să-i facă dacă ar fi fost doar cu el.

La ce se uita? La fundul lui. Era și îmbujorată puțin. Oricum, o imagine care m-a amuzat teribil.

Și nu ne-a trebuit decât atât. Din acel moment am început să urmărim ce fac toate femeile care așteptau la rând.

Și nu exagerez când spun că toate se uitau după bărbați. Chiar și cele care aveau parteneri, ori de câte ori aveau ocazia mai aruncau câte o privire pe furiș. La ce se uitau?

Majoritatea, la fața bărbaților. Dar nu era o privire normală, așa cum te uiți pentru că așa s-a nimerit ca el să fie în fața ta. Nu. Era o privire pasională, vinovată. Și vedeai privirea asta pe peste tot.

Apoi, dacă nu se uitau la față, priveau spre mușchii lor – erau și bărbați în tricou. La un moment dat a fost o fată care a întors capul după un bărbat. Exact așa cum facem noi pentru a admira un fund frumos.

Și am întrebat-o pe nevastă-mea, ea la ce se uită la un bărbat.

După ce se uită femeile la un bărbat

Și mi-a spus că depinde de bărbat. La unii apreciază fizionomia feței, la alții se uită la fund, iar la unii apreciază pur și simplu atitudinea. Adică, găsește un acel ceva care o face să-l dorească. Din nou, asta nu înseamnă că mă va înșela, sau că vrea să facă sex cu el. Nu, pur și simplu se uită așa cum ne uităm și noi după una bună.

Deci, data viitoare când ești gelos că partenerei tale îi place să se uite în stânga și în dreapta, stai liniștit. Renunță la idei preconcepute că nu-i un capăt de țară. Până la urmă, care-i cel mai negru scenariu? Se gândește la un el atunci când se atinge singură. Eu îți zic că face asta oricum – nu-i ca și cum se gândește doar la tine; dacă crezi asta înseamnă că mai ai de crescut.

Ce poți să faci este să folosești totul în favoarea ta. Să condimentezi puțin relația pe care o ai și ceea ce se întâmplă în dormitor. Pentru că rutina e cel mai mare dușman al vostru.

Lasă un comentariu