page title icon Cum să te masturbezi corect. Sfaturi de masturbare pentru potență masculină

Și tu o faci. Și eu o fac. Toată lumea o face. Probabil mai mult acum, ca oricând, în pandemie. Totuși, cât de corect o faci? Iată câteva sfaturi despre cum să te masturbezi corect ca să îți susții potența, nu să o afectezi.

Am mai zis asta și mi-a plăcut:

„Spune-mi cum te masturbezi ca să-ți spun cum f**i”.

Cred că toți am început să ne masturbăm pe la 12-13 ani. Unii chiar mai repede. Eu am început la 11. Și dacă mă crezi, nici nu știam că-i zice așa. Nu e un subiect rușinos. Era pe vremuri, acum nu ar trebui să te temi să vorbești despre asta și nici să citești despre asta.

Așa că hai să începem. Treptat, vom ajunge și la cum să te masturbezi corect.

E bună masturbarea pentru organism?

Ei bine, masturbarea poate fi sau nu benefică pentru organism, dar mai ales pentru performanțele sexuale ale fiecăruia. Așa că, pe principiul „ce-i prea mult strică”, masturbarea excesivă (adică de 2-3 ori pe zi sau mai mult) te va duce la ejaculare precoce.

E bună masturbarea pentru corp pentru că îți ajută creierul să elibereze substanțe și endorfine care dau o stare de bine. Pe de altă parte, nu e benefică pentru că prin spermă „pierzi” niște minerale și vitamine din organism. De-asta de cele mai multe ori, când ai terminat, te simți obosit sau chiar epuizat.

Biserica spune că masturbarea e păcat și e normal, contravine regulilor din Biblie. O vei găsi acolo denumită ca „onanie”. Acum, depinde de tine cât de mult te lași afectat de asta, dar să știi că, din punct de vedere medical, masturbarea nu este un păcat. Mai ales atunci când nu faci sex pentru multă vreme, doar nu stai cu c*****e umflate. Riști alte probleme, inclusiv de prostată, ceea ce nu e ok.

Uite niște sfaturi pentru potență masculină pe care nu ți le zice nimeni când ești puștan, dar mai bine mai târziu decât niciodată să le afli.

Masturbarea afectează performanțele sexuale?

Bazându-ne pe ce am zis mai sus, răspunsul este da. Contează cum o faci, de aceea vorbim despre cum să te masturbezi corect.

Cu cât îți întârzii mai mult ejacularea când te masturbezi, cu atât îți antrenezi organismul să ejaculezi mai târziu și când ești cu o parteneră. Dar dacă o faci în exces, vei „obosi”. Te vei simți mai des fără vlagă, lipsit de energie și parcă sexul cu o parteneră nu va fi la fel de incitant ca sexul cu tine însuți, atunci când ai găsit un video mișto pe site-uri porno. Sau, mai rău, să ajungi ca atunci când ești cu o parteneră, ca să poți să te „stârnești”, să fii nevoit să ți-o freci singur înainte, sau să te gândești la un video de pe un site ca să te excite.

Ca să performezi în pat, trebuie să performezi și când te auto-satisfaci. Asta pentru că, dacă o faci în grabă, de teamă că te va prinde cineva, atunci îți antrenezi corpul să nu reziste în timpul actului sexual. Ceea ce e nașpa pentru parteneră și implicit pentru tine.

Nu e nevoie de studii medicale pe treaba asta. Am scris despre masturbarea în probleme cu potența și aici, respectiv despre ejaculare precoce cauzată de masturbare. Citește și revino apoi să continui de unde ai rămas.

Hai să vedem ce e de făcut, să te masturbezi în beneficiul tău.

Cum să te masturbezi corect – tehnici și sfaturi

Din păcate, majoritatea băieților cu care am vorbit își mișcă mâna rapid, de sus în jos, până ejaculează. Încep încet, apoi cresc intensitatea și atunci când își provoacă orgasmul, ejaculează rapid.

Asta înseamnă să nu citești despre masturbarea corectă vs masturbarea greșită.

Masturbarea înseamnă să-ți cunoști corpul și limitele sexuale. Înseamnă auto-control. Pentru că tu ești stăpânul vieții tale, iar penisul tău e telecomanda. Haha, și eu mă surprind câteodată cu ce zic.

Așa că hai să vedem tehnicile, odată.

#1 Controlul ejaculării

Masturbarea înseamnă să înveți să îți controlezi ejacularea, tocmai ca să eviți să-ți lași partenera însărcinată atunci când „vă jucați” fără prezervativ.

Am mai spus că a avea orgasm poate fi diferit de a ejacula. Așa că, ejacularea e finalul masturbării. Ca să ții cât mai mult, trebuie să previi pe cât posibil ejacularea.

Când eram prin școala generală și aveam mult timp pentru mine, stăteam pe calculator și uneori îmi lua și 5 ore să mă masturbez și să ejaculez o dată. Pentru că o frecam, mai făceam pauze, mai vedeam un video, mai frecam din nou, mai mă uitam în oglindă. Adică nu grăbeam masturbarea cu nimic.

Când simțeam că-mi vine să ejaculez, mă opream sau o frecam mai lent. Încercam să găsesc mereu momentul perfect pentru ejaculare, în funcție de cât timp aveam la dispoziție.

Așa mă distram singur. Și, fără să-mi dau seama, mi-am crescut potența și, prin urmare, rezist mai mult în pat. Am învățat, singur și fără sfaturi de pe internet, cum să mă masturbez fără să ejaculez. Și a mers.

Pentru mai multe sfaturi, citește și – Control ejaculare precoce. Cum am reușit.

#2 Controlul imaginației

Când vine vorba de masturbare, pune-ți imaginația în aplicare. Uneori, e mai simplu să vezi un film sau un set de poze; alteori, ești tu singur cu gândurile tale. Așa că, gândește-te la ceva ce te face fericit: că e vorba de gagică-ta sau de altă fată pe care o vrei să fie gagică-ta.

A fi bărbat uneori înseamnă și să ai imaginație și să te descurci în orice context. De aceea, te încurajez să încerci și masturbarea fără material. Să vezi că uneori poate fi mai mișto. Dar lent, nu te grăbi, să nu-ți obișnuiești organismul cu ejacularea rapidă.

#3 Controlul respirației

Când ești implicat într-un act sexual, e foarte important cum respiri. E ca la orice sport sau efort, de fapt. Uneori, dacă nu îți oxigenezi cum trebuie plămânii și creierul, nu dai randament.

De aceea, sportivii sunt învățați să respire la fiecare mișcare. Așa e și când te masturbezi. Asta e una din cele mai importante lecții despre cum să te masturbezi corect. Respiră la fiecare mișcare, ca la exercițiile fizice. Nu superficial.

Suntem tentați uneori să nu ne gândim deloc la respirație și nici măcar să nu respirăm până la capăt. Asta e nasol și îți influențează răspândirea energiei în corp.

Dacă te concentrezi doar asupra penisului, nu doar că plăcerea va fi diminuată, ci și randamentul. Adică, îți duci toată energia asupra zonei pelviene și pui presiune acolo, ceea ce te face să ejaculezi repede. Nu e ok.

Respiră până la capăt, lent și concentrează-te asupra mai multor simțuri, nu doar asupra… penisului.

#4 Controlul mușchilor pelvieni

Ai simțit vreodată senzația aia minunată înainte de a avea orgasm, cu furnicături în piele, mai ales la nivelul fundului? Eu da. Și e un orgasm mult mai intens, și resimțit în tot corpul, față de ejacularea spontană, care nu face decât să-ți gâdile puțin capul penisului.

Așa că trebuie să îți controlezi mușchii pelvieni, chiar și atunci când te masturbezi. Am mai vorbit eu despre asta pe blog.

Încordează-i, ca și cum ai ține în tine atunci când îți scapă pipi. Ca și cum nu e locul potrivit și nici momentul potrivit să te descarci. Ca și cum ești în mașină sau la un curs și nu poți merge încă la toaletă.

Așa e și cu ejacularea, că doar sperma iese prin același loc. Încordează-te și abține-te. Vei vedea că, după 2-3 astfel de „snooze-uri”, vei avea un orgasm mult mai intens și vei ejacula mai mult decât dacă nu te încordezi și lași sperma să iasă din prima.

Același lucru e valabil și când faci sex. Dar ai nevoie de exercițiu mai întâi cu tine însuți, ca să îți testezi și chiar să îți forțezi limitele.

Cum să te masturbezi corect – concluzii

Nu o face mai mult de o dată pe zi. Dacă se poate, de 2-3 ori pe săptămână e suficient, ca să nu elimini prea multă energie din tine și să nu te epuizezi.

Nu te masturba ca și cum te-ai obișnui cu asta și nu ai avea nevoie de o femeie în viața ta. Ar fi trist. Pentru că totul ține de emoții atunci când o freci și asta face diferența dintre o masturbare frumoasă și o simplă labă.

Concentrează-te pe relațiile cu oamenii, mai ales cu femeile și alocă-ți energie în cucerirea lor, mai ales dacă te-a prins pandemia și ești singur.

Pentru mai multe tehnici corecte de masturbare, citește și articolul despre creștere potență prin masturbare.

Dacă ești cu o femeie, și ai parte, să zicem, de sex constant, bucură-te de asta. Însă, masturbarea ocazională te poate ajuta să nu depinzi mereu de femeie ca să aștepți să obții plăcerea de care ai nevoie. Și te ajută să îți menții potența ridicată și să exersezi ejacularea.

Masturbarea e ca un sport. De aceea, ai nevoie de exerciții care te ajută. Sper să fie de folos sfaturile mele despre cum să te masturbezi corect și să le pui în aplicare.

Numai baftă îți doresc!

Lasă un comentariu