page title icon Ce să fac să mi se scoale mai repede

Ai probleme cu erecția, la modul că nu ți se scoală suficiente de repede pe cât ți-ai dori? Știu, nu-i neapărat fain să fie moale atunci când îți pune ea mâna pe ea. Și să dureze ceva până când se întărește.

Eu am pățit-o acum câțiva ani. Băusem ceva cam mult, la un chef. Era noapte și m-am dus la somn. În camera în care trebuia să dormim mai erau și alții și, aparent, și altele. Ideea e că m-am trezit cu o mână peste pantaloni. O mână care m-a desfăcut la șliț și care a intrat fix la țintă. A început să mi-o frece. La început ușor, după, ceva mai frenetic.

Partea nașpa: nu reușeam să o scol. Și crede-mă, mă chinuiam. Cred că aș fi făcut orice doar doar de aș fi obținut erecția. Nu s-a putut. Cred că a insistat fata vreo 5 minute, a văzut că penisul e mort, și-a scos mâna și, probabil, s-a băgat și ea la somn. Sau, o fi găsit pe cineva capabil să-i răspundă la atingeri.

În ceea ce mă privește, m-am panicat puțin. Cum adică să mă masturbeze o tipă și penisul să nu reacționeze?

De ce nu am avut o erecție

La mine a fost de la alcool și de la oboseală. Am chestia asta și acum, de asta nu beau alcool înainte de sex.

Dacă beau și depășesc limita, mi se scoală greu. Pot să mă chinui cât vreau eu să obțin erecția repede că nu se întâmplă. La fel și dacă sunt obosit. Mi-o freacă nevastă-mea mult și bine că  tot în stare semi erectă rămâne. De la aceleași motive mai pățesc și să pierd erecția de mai multe ori în timpul sexului.

Altfel, când mi se scoală greu fie nu sunt destul de excitat, fie libidoul e scăzut și apetitul sexual se află sub limitele normale.

Mai pățesc să obțin erecția greu atunci când fac sex prea des. Sau dacă vreau să fac sex la scurt timp după ce m-am masturbat.

Nu ce nu ți se scoală repede. Cauze și motive

Masturbarea excesivă poate fi o cauză pentru care nu ți se scoală repede. Se poate întâmpla atunci când penisul e obișnuit să obțină potența maximă doar atunci când îl iei tu la palme. Sau, dacă ai erecție doar atunci când te gândești la anumite fantezii sexuale. Practic, penisul tău nu știe cum să reacționeze atunci când partenera ta este lângă tine.

Expunerea prelungită a creierului la filme pentru adulți poate fi altă cauză pentru o erecție care se obține ceva mai greu și care s-ar putea să nu fie de durată – adică se scoală și se înmoaie la scurt timp după.

Problemele psihologice pot fi asociate cu diverse disfuncții erectile, inclusiv cu un penis care nu se scoală suficient de repede. Starea ta generală de sănătate mai poate fi un motiv, la fel ca alimentația, odihna și, cum am și explicat mai sus, viciile tale frecvente – de exemplu, fumatul și alcoolul.

Reversul medaliei ar fi hiperexcitabilitatea sexuală, o afecțiune care te face să ai erecții mai mereu, chiar și în lipsa stimulilor sexuali direcți. Nici situația respectivă nu o vrei – în acel caz da, se scoală repede, dar ai și ejaculare precoce.

Ce să faci dacă vrei să se scoale mai repede

Încearcă să faci o pauză mai lungă între partide. Vezi, fără masturbare că strici totul. O să vezi că tensiunea sexuală acumulată o să te ajute să ai erecții mult mai rapide și orgasme mai plăcute – o să și ejaculezi mai mult și mai puternic.

Fă o pauză de la filme porno și încearcă să nu te mai gândești mereu la fantezii sexuale și scenarii erotice. Creierul are nevoie de o pauză pentru a reacționa normal atunci când ești cu partenera ta și sexul e real.

Odihnește-te bine noaptea, alungă stresul și emoțiile specifice performanței sexuale. Consumă alimente afrodiziace și, la nevoie, ajută-te de un supliment natural pentru potență – un fel de vitamine pentru libido, eliberate fără prescripție de la medic.

Ce să iei pentru erecție rapidă și potență? Păi, am scris păreri Pops, păreri Maraton Forte, păreri Tianli sau alte articole similare în care am inclus recenzii despre diverse produse populare pe meleagurile noastre. Citește-le și aruncă un ochi și peste un clasament cu și despre pastile potență.

Altfel, nu uita de un stil de viață echilibrat și sănătos. De mai puțină masturbare sau de anumite lucruri pe care să le faci pentru a avea o potență maximă: să te masturbezi corect, să respiri cum trebuie când faci sex sau să întărești mușchii pelvieni.

Aștept să-mi spui ce a funcționat pentru tine și dacă ai reușit să o scoli mai repede decât erai obișnuit.

Un comentariu la „Ce să fac să mi se scoale mai repede”

Lasă un comentariu