page title icon Cum să reziști mai mult în pat. Ghidul bărbatului bun la pat

Salutare! Între noi fie vorba, nu cred că există bărbat care să nu fie interesat de un subiect precum legat de cum să reziști mai mult în pat. Probabil că și tu vrei să îți menții apetitul sexual pentru partide prelungite sau chiar să-ți stârnești cheful când nu îl ai.

De-a lungul timpului, am observat că cele mai frecvente probleme sexuale la noi sunt cele de ejaculare, disfuncția erectilă și dorința sexuală inhibată. Bun, ce facem cu ele?

Am zis de mult să o să scriu despre asta, o să adun mai multe sfaturi pentru bărbații care vor să atragă potența în viața lor. Căci să fii bun la pat e o adevărată artă, nu e la îndemâna oricui.

M-am gândit să ofer o serie de sfaturi. O să dau link acolo unde am scris articole mai detaliate pe anumite subiecte, ca să nu o lungesc prea mult aici. 

Pentru că, în fond, vrei să citești articolul ăsta ca să ajungi mai repede în pat și să stai mai mult acolo, nu-i așa?

Ghid pentru bărbați: cum să reziști mai mult în pat

Cum să reziști mai mult în pat

Înainte să vorbim despre cum să reziști mai mult în pat, e important să vedem cum ajungi în dormitor.

Trebuie să ai toate atuurile de partea ta. Să te îmbraci bine, să fii curat, prezentabil, parfumat cum trebuie. În fond, femeile își fac prima impresie după aparențe, apoi impresia continuă să se formeze în funcție de ce scoți pe gură.

În cele ce urmează, am întocmit un mic ghid pe care-l poți parcurge când vrei să dai tot ce poți pentru cea care ți-a cucerit inima și gândurile.

Așa că te invit politicos să citești despre cum gândește o femeie, respectiv despre sex la prima întâlnire

Contează să știi cum să te pregătești pentru întâlnire și să cucerești prin naturalețea ta, fie că ai 30 sau 40 de ani sau mai mult.

 Nu-ți dau sfaturi la 20, se presupune că la vârsta aia nu ai griji cu privire la cum să reziști mai mult în pat. Totuși, dacă ai, sfaturile astea se aplică și la 20, doar trebuie să te adaptezi în funcție de vârsta partenerei tale.

Așadar, dacă ai peste 30 de ani și simți că te-ar putea ajuta câteva sfaturi pentru a rezista mai mult în dormitor, iată câteva idei pe care le poți pune în aplicare.

Gestionează-ți emoțiile

De ce crezi că îți ofer aceste sfaturi dinainte să ajungi în dormitor? Pentru că înainte de a te întreba cum să reziști mai mult în pat, este recomandat să faci o scurtă analiză obiectivă a cine ești acum și a cine dorești să fii.

Cu alte cuvinte, este foarte important să îți înțelegi și să-ți gestionezi propriile emoții 

Dacă, să zicem, dai chix la întâlnire în repetate rânduri și arăți că nu ești sigur pe tine, s-ar putea să rămâi la fel și când ajungi în pat, dacă ajungi. Și nu vrei asta. Vrei să fii sigur și ferm pe poziții. 

Încrederea în sine poate fi dobâdită cu puțin efort și mult exercițiu. E bine să fii sigur pe tine în orice circumstanță; fie că ești la cină alături de ea, fie că ești singur în mașină. 

Dacă îți este de folos, eu ți-am pregătit un material despre emoții înainte de sex pe care-l poți (re)citi de fiecare dată când simți nevoia.

Pe de altă parte, ca să fii bun la pat și să ai libidoul crescut, e nevoie să îți menții sănătatea fizică. Dacă faci exerciții fizice, n-ar fi o idee rea să pui în aplicare aceste exerciții fizice pentru potență. Sunt simple, dar pe termen lung au impact mare.

Stârnește-ți partenera înainte de penetrare

Toți bărbații știu că, odată cu ejacularea, erecția scade. Asta înseamnă că trebuie să te abții să ejaculezi dacă vrei să aibă partenera orgasm înaintea ta.

Știu, e fain să vă sincronizați, dar nu toate femeile ajung la orgasm așa repede ca bărbații. Și atunci ce-i de făcut? Iată ce fac eu întotdeauna. Pardon, făceam, că acum sunt căsătorit și nu mai încerc cu alte femei

Încep „partida” cu un preludiu ceva mai lung. Am răbdare, îmi țin penisul în pantaloni în timp ce o sărut pe gât, pe umeri, pe sâni, o dezbrac ușor.

O mângâi în zona intimă, încercând să o stârnesc. Îmi dau seama când e excitată pentru că o aud cum geme plăcut în urechea mea. Îi suflu ușor în ceafă, pe spate, uneori cobor cu limba sub sâni, pe abdomenul ei și ajung aproape de vagin.

Dacă nu se simte stânjenită, mă lasă să merg și mai jos, mai la mijloc. În sensul acesta, am sfaturi despre cum faci sex oral unei femei. E o artă și acolo. 

Iar dacă ea se simte stânjenită și nu te lasă, atunci nu e problemă. Ai la dispoziție celelalte zone ale ei, care o pot aduce mai aproape de orgasm.

Acordă-ți timpul necesar să cunoști corpul partenerei, înainte de penetrare, mai ales dacă e prima partidă de amor cu ea. 

Nu prea scrie în studiile de specialitate, dar făcându-i pe plac, aplici una din cele mai populare strategii despre cum să reziști mai mult în pat.

Învață să-ți controlezi ejacularea

Eu am avut problema asta, când eram începător într-ale sexului. Mă entuziasmam atât de tare încât, uneori, îmi dădeam drumul înainte să apuc să penetrez.

Probabil te gândești la scenarii de comedie ca în filmul ăla, American Pie, dar îți zic eu că n-a fost așa de comic când mi s-a întâmplat. 

Am avut partenere care se jucau cu mine înainte, le plăcea să mă stârnească. Ce nu-și dădeau ele seama e că sunt uneori suficiente 2 minute, dacă penisul e prea excitat, să termin înaintea lor. Și asta mi se întâmpla, pierdeam erecția și trebuia să trag de timp fără ca ea să se prindă. 

Așa că am câteva sfaturi de control ejaculare precoce care te vor ajuta să reziști mai mult în pat:

Cum să închei o partidă de sex în glorie?

Am râs când am citit titlul ăsta, pentru că-s bărbat și știu ce înseamnă în industria porno „happy end” sau „finalizare glorioasă”. Știu ce înseamnă și „glory hole” dar asta-i altă mâncare de pește.

Pentru a încheia în glorie, înseamnă de fapt să îi oferi partenerei un orgasm intens. Și ăsta vine abia după ce ea are deja alte măcar două orgasme înainte și vaginul e mai sensibil la stimuli sexuali.

Cel mai greu e, până la urmă, să o faci să ajungă la primul orgasm. De acolo, cerul este limita, cât timp ești bun la pat.

Uneori, cu femeile care se excită mai greu, și primul orgasm poate însemna că s-a încheiat partida în glorie. Însă, contează ca tu să reziști mai mult în pat ( măcar cât să îți aduci partenera acolo). 

Nevastă-mea îmi zice mereu: „Dane, de data asta n-ai performat” sau „Dane, de data asta ai fost genial”. Eu, de fiecare dată, mă gândesc la ce am făcut, astfel încât să fiu mai bun data viitoare. 

Apropo, îți mai recomand un alt articol pe care l-am scris, despre cum să o faci să te țină minte drept cel mai bun la pat. Sunt sigur că îți poate fi de folos!

Cum să reziști mai mult în pat? Alte metode pe care le-am testat

Cum să reziști mai mult în pat Alte metode pe care le-am testat

Așadar, cum faci să reziști mai mult în pat?

Îți zic eu, începi să pui în aplicare următoarele metode:

  • fii mai atent la stilul tău de viață și ai grijă de sănătatea ta – îți influențează libidoul și potența mai mult decât crezi;
  • relaxează-te mai mult înainte de sex și în timpul sexului – emoțiile sunt inamicul nr. 1 al potenței;
  • concentrează-te pe parteneră și plăcerea ei, nu pe corpul tău și plăcerea ta;
  • primul orgasm al ei e cel mai important obiectiv al unei partide de sex reușite;
  • când simți că îți vine, ia o pauză și încetinește penetrarea – doar așa vei câștiga timp;

Nu în ultimul rând, începe să iei suplimente naturale pentru potență.

Ia suplimente pentru potență și ai să afli cum să reziști mai mult în pat

Eu am luat diferite suplimente și pastile pentru potență, despre care am mai scris aici pe blog.

Ceea ce apreciez la aceste 100% naturale este că ingredientele sunt atent studiate pentru a minimiza riscul de efecte secundare. 

În plus, extractele de plante ajută la redobândirea încrederii, obținerea unor erecții mai puternice și îmbunătățirea vieții sexuale. Cu alte cuvinte, te fac să reziști mai mult în pat.

Cele mai eficiente stimulente pentru potență nu includ ingrediente active și se iau cu vreo 30 de minute sau o oră înainte de activitatea sexuală.

Mie-mi place super mult uPotent, mierea pentru potență. Suplimentul poate oferi bărbaților sprijinul necesar în momentele în care nu se simt încrezători din cauza problemelor legate de dinamica sexuală. 

Partea mișto e că produsul face parte din categoria de suplimente ptr potență din farmacii, deci n-ar fi o idee rea să te duci până la farmacia de la colț să întrebi de el.

Lasă un comentariu