page title icon Cum să faci sex în trei. Sfaturi de sex și potență pentru threesome

E pe cale să ți se întâmple și ești curios cum să faci sex în trei? Probabil te-ai uitat la multe filmulețe dar vrei să știi cum să reziști și să duci un astfel de act la bun sfârșit. Hai să afli!

Pot să încep cu o mărturisire: în tinerețile mele, am făcut-o în trei. Și a fost super mișto. Cu două fete. După ce am terminat treaba, nu am mai vorbit cu ele, dar știu că am avut o experiență minunată.

Și a fost pe nepusă masă, pe neașteptate, pur și simplu m-am nimerit în locul potrivit. Eu speram la o partidă în doi, dar am primit mai mult decât atât. Și mi-a plăcut.

Acum, dacă citești acest articol despre cum să faci sex în trei probabil te interesează pentru tine. Probabil se va întâmpla la tine cu două femei, așa că vrei să fii pregătit.

Hai să vedem ce am pentru tine.

Cum să faci sex în trei – reguli emoționale

Dacă ești într-o relație și vreți amândoi să vă condimentați viața sexuală, atunci o metodă eficientă este aducerea unei noi persoane în pat. Doar că trebuie să fie o persoană de încredere, fără să fie deținătoare de boli cu transmitere sexuală și să vă cunoașteți cât de cât înainte, ca să nu vă pericliteze relația.

Evită gelozia

Ideea este că poate interveni gelozia când apare un alt bărbat în viața de cuplu, și cumva e normal că bărbații sunt mai reticenți la a avea un alt bărbat în patul lor, cu soția sau iubita. Parcă este pur și simplu un act mai intim să îl vezi pe altul cum îți penetrează partenera în fața ta, decât să penetrezi tu altă femeie în fața partenerei.

Deși e greu de comparat și știu că multe femei mi-ar sări în cap aici, mă bazez că articolul meu despre cum să faci sex în trei e citit doar de bărbați care sunt de acord cu mine.

Dacă tu și soția cu care ți-ai declarat dragoste eternă decideți să faceți sex în trei, atunci să nu te mire dacă intervine gelozia – din partea ei dacă o faceți cu altă femeie sau din partea ta dacă o faceți cu alt bărbat.

Stabiliți limitele

Dacă sunteți pe cale să o faceți în trei, atunci ar trebui stabilite câteva reguli înainte: care sunt limitele, până unde poate merge actul sexual în sine și unde să se oprească. Cel mai mișto sex în trei este acela când tu și o tipă cu care ți-o tragi ocazional, să zicem „fuck buddy”, decideți să o faceți cu a treia persoană.

Alege cu atenție a treia persoană

Faptul că ar fi o persoană apropiată, ar fi poate puțin ciudat – mai ales dacă este o prietenă bună a soției / partenerei, pe care o vedeți și în alte circumstanțe. Faptul că ar fi o persoană îndepărtată, găsită într-un bar sau pe un site, poate crește riscul transmiterii unei boli. Atunci, până la urmă, e o cale de mijloc: servicii profesioniste online pentru sex în grup. Da, sună ciudat, dar există și dacă ești interesat de treaba asta, poți să cauți. Pentru o treia persoană, mai poți încerca și pe Reddit, Tinder, Adult FriendFinder.

Cum să faci sex în trei – reguli fizice

Unicornul potrivit

La un threesome, de regulă, există un limbaj specific. De exemplu, dacă al treilea partener dintr-o partidă e femeie, se numește unicorn. Există bloggeri de sex care scriu despre treaba asta mai mult și care chiar au avut ocazia să „lucreze” cu un unicorn sau să fie la rândul lor. Îți zic treaba asta ca să știi dacă e să cauți astfel de servicii online.

Ideea legată de unicorn e să știe exact ce așteptări aveți și pentru ce vreți să facă și ea parte din partida voastră. De regulă, cuplurile care apelează la unicorni au o listă cu dorințe specifice. Eu zic acum de ce se întâmplă pe net și ce mai citesc. Tu, decizi să faci cum vrei.

Ieșiți la cafea

Dacă e să cauți despre cum să faci sex în trei cu necunoscuți, atunci sugerez „să ieșiți înainte la o cafea”, să vă cunoașteți. Din păcate, majoritatea partidelor de sex în 3 sunt planificate, nu cum a fost la mine. Sunt premeditate, să zic așa, la fel și sexul în grup cu mai multe persoane.

De ce e important să vă cunoașteți, să discutați? Ca să stabiliți ce excită pe fiecare. Pentru că dacă pe tine te excită de exemplu să o f**i pe la spate și pe ea o excită să îți facă sex oral, atunci s-ar putea să aveți o discrepanță, și să nu iasă la fel de mișto. Aici ar trebui să găsiți chestii comune, care vă plac.

Măsuri de protecție

Indiferent dacă este un alt bărbat implicat sau o altă femeie, faptul că vine cineva nou în pat ar trebui să te facă să iei măsuri de protecție: să folosești prezervativ. Există și folie de plastic pentru cunilingus, în caz că se ajunge și acolo. Totul pentru protecție, bineînțeles.

O altă regulă ar fi să faceți duș înainte. Fie împreună, să începeți activitatea, fie separat. Indiferent de unde vine fiecare, e bine să porniți acțiunea curați. De preferat, depinde cum îi place și fiecăruia, epilați (mai ales în cazul femeilor).

Cum să faci sex în trei și să reziști în pat cu două femei

Asta e partea sensibilă pentru bărbați. Și e important să închei micul meu ghid despre cum să faci sex în trei fix așa.

Pentru că dacă bărbații se tem că sexul cu o singură femeie poate să le afecteze reputația sau să aibă surprize cu erecția, atunci îți dai seama că sexul cu două femei înseamnă o presiune prea mare. Apropo, vezi ce face o femeie când iubitul are probleme cu potența. Poate te ajută să știi ce gândesc femeile despre asta.

Așa că, sfatul meu prietenesc este: oricât de mult ai avea încredere în performanțele tale sexuale, pentru o partidă de sex în 3, ia un stimulent pentru potență înainte.

Eu îți recomand cele mai bune pastile pentru potență aici. Acum, dacă ai mai luat înainte ceva și știi că funcționează la tine, ține-te de acel produs.

Ideea e să iei acel stimulent pentru potență de care nu trebuie să îți faci griji dacă are efect sau nu. Trebuie să te țină erecția cât mai mult, astfel încât să ai ce să le dai celor două femei. Cu siguranță dacă sunt deschise la threesome, înseamnă că sunt deschise și la alte exhibiții precum să-ți facă sex oral în același timp, să-și facă sex oral una alteia în timp ce tu o penetrezi pe una dintre ele, să stea amândouă ca un sandwich și să le penetrezi pe rând. Ideea e să ții cât mai mult până să ejaculezi, căci atunci după ce ți-ai dat drumul poate fi ușor ciudat să așteptați toți trei până când ți se scoală din nou.

Ca bărbat, vei fi clar în centrul atenției și poate chiar motivul pentru care sunteți acolo toți trei. Așa că, aici e sfatul meu despre cum să faci sex în trei: să iei stimulentul pentru potență care mereu te ajută la greu.

Iar dacă nu ai mai luat ceva până acum, începe cu uPotent. Am aici niște recenzii despre uPotent care sigur te vor ajuta să iei o decizie.

Sper că te-am ajutat! Dacă nu cer prea mult, scrie-mi printr-un comentariu să-mi spui cum a fost partida voastră de sex în trei. Totul sub anonimat, bineînțeles.

Lasă un comentariu