page title icon Cum să faci dragoste ca un expert

Între dragoste și sex e o mare diferență. Una e să te duci la prostituate, dau și eu un exemplu, și alta să încerci să aduci ceva nou într-o relație de lungă durată.

Dar, oricum ar sta treaba, un lucru e sigur: fericirea în cuplu trece musai prin dormitor. E ca în viață: banii nu aduc fericirea, dar parcă zâmbești ca nebunul atunci când îi ai.

Am spus că între dragoste și sex e o diferență. La ce mă refer? Eu când zic sex mă gândesc la o partidă în care nu pui sentimente. Dai și tu acolo, să te simți bine. Da, îți pasă și de ce simte ea, dar nu pentru că te leagă neapărat ceva de femeia de lângă tine. Ci mai mult pentru orgoliul tău de bărbat. O vrei în extaz pentru că așa știi că ai făcut o treabă bună.

Cu dragostea e mai diferit puțin. Vrei să o dai gata și pentru orgoliul tău, dar și pentru că ți-e dragă. Nu o f**i și după nu o mai vezi niciodată. O f**i și după îți crești copii cu ea. Cam așa stau lucrurile.

Cu toate astea, eu mai cred un lucru: în dormitor nu există restricții. Că e vorba despre sex sau despre dragoste, nu contează. Fă tot ce-ți trece prin cap.

De ce ajung relațiile să-și piardă din intensitate

Aud des bărbați care spun „eu n-aș putea niciodată să fac așa ceva cu nevastă-mea”. Îmi zic asta când citesc ce recomand eu pentru o viață sexuală activă. Sau când le zic ce chestii noi mai încerc eu cu ea în dormitor.

Să crezi că așa o protejezi pe ea, fiind rigid și făcând sex exact la fel ca atunci când v-ați cunoscut e moartea pasiunii.

Rutina va stinge orice urmă de pasiune între voi. O să faceți sex o dată pe săptămână pentru că așa trebuie, nu pentru că vă doriți neapărat. Și te mai întrebi de ce ajunge ea să umble aiurea sau tu să te uiți după altele.

Păi, cauți ceea ce tu nu poți avea la tine în cuplu. Și de ce naiba să faci asta când poți să te distrezi cu ea? Până la urmă, nu cu ea trebuie să te simți cel mai bine și cel mai în largul tău?

Cum să faci dragoste ca un expert

Așa că, cum ajungi să faci dragoste ca un expert?

Treci peste idei preconcepute. Și, serios acum, treci peste rușine.

Du-o în dormitor și îndeplinește-i cele mai ascunse fantezii. Și fă la fel și cu tine.

Cumpără jucării sexuale. Bucură-te de trupul ei, de imaginație, de scenarii role play și de tot ce vă trece prin cap.

În pat poți fi oricând cât de tânăr și de viril vrei.

Nu fă niciodată sex doar pentru că așa trebuie. Ci pentru că e plăcut, distractiv și pentru că de fiecare dată te apropie mai mult de ea.

Nu-i așa că vrei să te uiți în ochii ei și să vezi cum te privește plină de pasiune și de dorință? Păi cum să o facă când știe că ea poate fi cu tine doar cuminte? Fă-o să se simtă ca și cum ar avea un amant. Cu care se iubește cu pasiune și cu nebunie. Să vezi atunci privirea ei sălbatică.

Ce să faci data viitoare când vă puneți pe treabă

Vorbește-i, dezbrac-o, fă-o să se simtă cât mai bine în pielea ei. Stinge lumina, lasă imaginația să zboare liberă.

Spune-i cuvinte vulgare, povestește-i fantezii, folosește jucării sexuale și pune accent pe preludiu.

sex oral, atinge-i fiecare parte din corp. Nu te grăbi să o penetrezi direct și să termin în 5 minute.

Schimbă poziții, încearcă lucruri pe care nu le-ați mai făcut până acum. Dacă e surprinsă și reticentă, ai răbdare. O să vezi că vei fi recompensat cu vârf și îndesat.

Dragostea nu înseamnă sex. Dar nici nu se reduce la aceleași poziții plictisitoare pe care le folosiți de fiecare dată. Uită că e nevasta ta și fă-ți de cap. O să-i placă la nebunie.

Nu, nu o să te privească după cu alți ochi. Nu o să se simtă jignită și nici nu o să vadă în tine un alt om față de care s-a îndrăgostit.

În schimb, te va privi cu dorință. Va vrea să sară pe tine și să se bucure de toate plăcerile trupului, de fiecare orgasm care o face să tremure din toate încheieturile. Își va dori spasmele care-i dau ochii pe spate și va avea în tine nu doar un soț iubitor și protector ci și un amant care îi îndeplinește până și cele mai ascunse dorințe.

Nu-i așa că sună bine?

Cum să te pregătești pentru o experiență de neuitat

Îți spun de pe acum. Fiecare lucru diferit pe care îl faci te va duce mai aproape de ejaculare. Te vei excita super rapid.

Când te pui pe lucruri noi, chiar nu vrei să-ți dai drumul rapid. Crede-mă, vrei să-i provoci mai multe orgasme. Și poate să te bucuri și tu de vreo 2, 3 numere.

Tocmai de asta îți recomand pastile pentru potență. Te ajută să reziști mult și să ai super potență. Ce-i asta? Potența aia care te face să crezi că ai penisul mai mare și mai gros. Stai liniștit că nu-ți crește cu adevărat. Ci ajungi la potențialul tău maxim. O să te bucuri tu, o să fie în extaz ea. Garantat.

Lasă un comentariu