page title icon Pozele de pe Instagram sunt un adevărat wingman

Dacă când eram mici agățam pe afară, prin parc, acum totul s-a mutat pe Facebook și Instagram. Serios, pozele de pe Instagram sunt un adevărat wingman.

Cum s-a mai schimbat lumea asta. Nu-s nostalgic, dar când mă gândesc cum agățam când eram eu mic. Acum totul e diferit. Cucerești din două click-uri și trei poze. Nu zic, nu-i rău. Mai ales acum de când cu pandemia. E super ușor să agăți pe Facebook, să-ți găsești o fată pe rețelele social media.

E fain și că, în funcție de cum abordezi problema, agăți pentru o noapte, ca să o faci să-și înșele soțul, prietenul sau logodnicul, sau agăți pur și simplu pentru că vrei o relație de lungă durată.

Știu că ți-am vorbit deja de Facebook și despre replici de agățat pe Messenger. Dar, să nu uităm și de Instagram, un adevărat wingman pentru tine.

Cum folosești Instagram pentru agățat

Modul în care personalizezi profilul de Instagram spune multe despre tine ca bărbat. Și despre ce cauți la o femeie. Degeaba vrei să cucerești o femeie la 40 de ani dacă tu ai profil de băiețaș de 18.

Ce vrei să cucerești

În funcție de tipul de fată pe care vrei să o cucerești îți creezi profilul de Instagram.

Dacă știi exact cum vrei să arate și ce personalitate vrei să aibă ea, atunci postezi poze bine gândite.

Nu te întreba de ce nu agăți pe Instagram dacă nu știi exact unde vrei să ajungi. Totul pleacă de la un plan. Nimic nu e întâmplător, mai ales atunci când vine vorba despre cuceriri pe net.

Ce vrei să transmiți

Eu zic așa. Indiferent de fata pe care vrei să o dai gata cu profilul tău de Instagram, transmite un lucru: masculinitate.

E pe bune. Femeile se uită după bărbați adevărați. Serioși când trebuie, amuzanți în rest. Impunători, care sunt respectați. După bărbați doriți de alte femei. Bărbați aranjați, genul care nu sunt luați de fraieri.

Îți spun sigur că nu se va uita nicio fată după un puștan care dacă vede puțin sub fustă începe și tremură din toate balamalele.

Nu. Fetele și femeile, în general, vor bărbați care știu ce fac.

Asta trebuie să transmiți. Că ai în orice moment controlul. Că dacă tu vrei, o poți domina.

Hai să nu mă înțelegi greșit. Nu zic să fii bădăran și prost crescut. Respectul vine în diverse forme și se citește pe fața omului. Dacă tu crezi că te impui prin poze de macho beat după 3 beri care vorbește corect doar când înjură, atunci nu te pot ajuta și articolul ăsta nu e pentru tine.

Poze, story și hashtaguri

Ca să folosești Instagram pentru agățat, trebuie ca mai întâi să înveți cum funcționează. Stai liniștit că nu-ți spun cum se postează un story sau o poză.

Ci doar să pui o poză mișto la profil și, în rest, să ai totul privat. Nu-i oferi totul pe tavă. E bine să fie curioasă. Vrem să îți dea follow și să îți ceară acordul pentru asta. Când face așa ceva, deja ești cu un pas în fața ei.

Când intră pe profilul tău, arată-i punctele forte. Adică story-urile de sine stătătoare, cele evidențiate. Acolo arăți cam cine ești și ce vrei. Din nou, creezi totul în funcție de ce vrei să cucerești.

Apoi, pozele sunt clare, cu tine în prim plan. Chiar dacă nu e poza despre tine, ea trebuie să transmită valorile și personalitatea ta.

Nu folosi nenumărate hashtaguri. Rezumă-te la 2, 3. După cum ți-am spus, fii om serios. Fii amuzant atunci când trebuie și serios în rest.

Like-uri și comment-uri

Dacă o să-i placă ce vede va da like. Va lăsa chiar și un comment. Și atunci folosești messengerul de la Instagram să o bagi în seamă.

Poți iniția totul tu. Adică îi dai follow, vezi profilul, dai câte un like, mai lași un comment și vezi dacă e receptivă. Dacă răspunde, dacă dă la rândul ei like, dacă te tachinează.

Vei ști când e cazul să acționezi. Și nu uita să te pregătești de sexul la prima întâlnire.

Lasă un comentariu