page title icon Cum îți reglezi ritmul sexual cu cel al partenerei tale?

Nu am chef astăzi. Sau, dar tu știi numai să mă pipăi? Îți sună cunoscut? Stai liniștit că se poate întâmpla și invers.

De curând am avut o discuție cu un amic. Și se plângea că gagică-sa vrea să se f**ă non stop. Îți dai seama care a fost reacția mea, nu? Probabil o reacție cum ar avea majoritatea bărbaților. Cum să te plângi că vrea să se frece de fiecare dată când te vede?

Am înțeles oricum rapid că nu-i neapărat plăcut să vrea să facă asta tot timpul. Și că poate fi obositor și pentru bărbat. Uite, cum zic asta, cum mă apucă râsul.

Dar așa e. Când vrea doar sex, e o problemă. Mai ales dacă partenerul nu e pe aceeași lungime de undă.

Cum îți reglezi ritmul sexual cu cel al partenerei tale?

Pofta de sex și ce vrea cel de lângă tine

Poate vrei tu să faci sex mai des. Sau, poate, ca în cazul prietenului meu, ai vrea să mai scapi de atâta acțiune, să poți să te uiți la un film fără să sară pe p**a ta direct.

Ideea e că trebuie să ne dăm după cel de lângă noi. Să găsim un punct comun.

Chiar nu poți face sex non stop. Și chiar nu poți face sex de fiecare dată când ai chef.

Poate partenerul e obosit. Stresat, sau nu e cu mintea acolo.

Poți încerca și vezi tu dacă îți iese. Însă, dacă realizezi că n-ai cu cine, nu insista. Că așa poți să ajungi la certuri și conflicte în cuplu.

Ce să înțelegi de la tine dacă ai chef non stop

Dacă tu doar la sex te gândești, nu-i ok. Nu cumva ți se trage de la masturbare excesivă? E doar o idee, nu te supăra acum pe mine.

Dar, oricum o dai, nu ai o relație doar ca să îți pui la treabă instrumentul.

Atunci când orice ai face vrei să finalizezi prin o mică partidă, nu-i bine. Și ar trebui să te gândești de la ce ți se trage. Pot fi multe cauzele, însă, cu siguranță o să-ți pice fisa.

Ideea e următoarea. Nu ai o problemă atâta timp cât relația nu e afectată. Dacă nu te cerți cu partenerul, e ok. Dacă nu îți vine să înșeli, din nou, e ok. Însă dacă cheful de sex îți dă peste cap viața, e musai să faci o schimbare.

Cum te mai scapi de tensiunea sexuală

Știu, prima soluție e masturbarea. Faci una rapidă și gata, te-ai scos.

Dar fii atent că dacă te masturbezi greșit poți ajunge să ai disfuncții erectile. Așa că, dă-o pe labă, dar dă-o cu cap.

Mai poți să fii și sincer. Până la urmă nu-i ceva ieșit din comun. Vorbește cu partenerul și spune-i direct: eu am chef mai des decât tine și vreau acțiune.

Acum, după ce discuți deschis ar trebui să vezi o schimbare în bine. Pe scurt, partenerul o să încerce să se implice mai des. Din experiență îți spun că-i de scurtă durată partea asta. O să-i treacă repede entuziasmul.

Ce mai poți obține de la discuție? Un mic răsfăț doar pentru tine. Chiar dacă nu are neapărat chef, îți oferă un moment de plăcere. Fie un scurt sex oral, fie una mică cu mâna. Cert e că te ajută să te descarci.

Desigur, în niciun caz nu te gândi să duci problema în afara relației. Sigur, de exemplu, poți apela la prostituate. Adică nu e neapărat nevoie de o relație extraconjugală. Dar, gândește-te și la riscuri. De obicei totul se află. Și s-ar putea să-ți iei adio și de la sexul cu ea dar și de la relație și să te trezești singur, singurel.

Cum îți reglezi ritmul sexual cu al partenerului?

Păi, fie încerci să ții pasul cu cerința, fie oferi mici momente de plăcere fără să ceri ceva la schimb. Sau, discuți deschis și găsești soluții pentru problemele găsite.

Comunicarea sinceră e de cele mai multe ori varianta cea mai potrivită.

Dacă ești bărbat și ea trage de tine să faci sex mai des, încearcă să iei pastile pentru potență. Cresc libidoul și ai chef mai des. Plus că, ai și plăceri mai intense.

Dacă tu tragi de ea și ea nimic, sugerează-i o alimentație bogată în ingrediente afrodisiace. Plus, mizează pe fanteziile care-i fac plăcere. Încearcă să diversifici sexul și ceea ce se întâmplă între voi.

În momentele de avarie, masturbează-te. Asta-i valabilă și pentru tine dar și pentru ea. Oricum ar fi, nu lăsa cheful de zbenguială să vă strice relația. E păcat atunci când plăcerea duce către conflicte și nu către orgasme.

Un comentariu la „Cum îți reglezi ritmul sexual cu cel al partenerei tale?”

Lasă un comentariu