page title icon La întâlnire: cum o faci să vorbească despre sex

Dacă ești cuplat, sexul n-ar trebui să fie un subiect tabu în relație. Dar dacă nu ești, cum ajungi la discuții despre el?

Am observat din vasta mea experiență cu femeile că multe dau în spate când vine vorba de discuții despre sex. Între ele, sunt mai deschise, dar când vorbesc cu un bărbat, mai ales cu unul pe care nu-l cunosc așa de bine, parcă nu-s la fel de deschise.

Cum aduci sexul în discuție fără să fie jenant pentru ea? Cum o faci să vorbească deschis cu tine despre sex? De-asta ești aici. Și asta am să-ți ofer.

Avantajul unei discuții despre sex cu o femeie pe care vrei să o cucerești e că te va găsi pe tine ca fiind un om deschis în ceea ce privește sexualitatea. Și, chiar dacă nu o faceți după primele întâlniri, șanse există. Și aici intervine alcoolul, care consumat (cu moderație) în club sau la o întâlnire, poate stimula discuția și apoi, apetitul.

Cum aduci sexul în discuție

Regula nr. 1 într-o discuție despre sex cu o fată este să nu îl menționezi prima dată făcând referire la tine sau la ea. Fii subtil, for fucks sake! Altfel, îți dai singur craca de sub picioare.

Discută despre sexualitatea altor persoane – fie vedete pe care să le cunoască și ea, fie prieteni comuni sau nu, fie colegi de muncă, fie chiar părinți dacă e pe subiect. Dar discuția să ajungă treptat aici și să nu vă implice pe voi doi.

Ești în faza la care tatonezi terenul, nu îi ari direct, că poate fi arid!

După discuția asta, vezi dacă fata intră în conversație și are ceva de zis. Dacă și zâmbește, e semn bun. Abia apoi îndrăznește să mergi mai departe. O poți întreba și pe ea cum stă la capitolul ăsta, sau dacă are întâmplări amuzante legate de sex pe care ar putea să ți le spună.

Sfat bun: Încearcă să asociezi umorul cu sexul când vorbești cu o tipă. Nu vrei să pari disperat, dar nici să fii prea serios ca să te dai de gol cu intențiile tale. Vrei să pari degajat, experimentat, să arăți că ești un om care știe despre ce vorbește și o face în mod relaxat. „Oare la fel de bine se mișcă el și în pat precum discută cu mine?”, s-ar gândi ea, dacă transmiți atitudinea asta.

Răspunsurile ei la aluziile tale sexuale o dau de gol

Tu vrei să o testezi, repet. Să tatonezi terenul. Pe măsură ce vă mai comandați de băut, lasă conversația să meargă natural. Scanează-o din cap până-n picioare fără ca ea să te vadă și vezi ce gesturi o dau de gol că te place.

Fă-o să vorbească despre sex dar în mod inteligent. Folosește aluzii la filme, la muzică, la cărți, la alți oameni, la locuri, poate chiar la matematică dacă e nevoie și vezi că rezonează cu asta. Gâdil-o cu vorbele tale și o să-i pici cu tronc.

Gândește-te că scopul tău în urma discuției nu e să o faci să-ți facă sex oral sau să o faceți acolo, la baie în club sau restaurant. Egoistule!

Scopul tău în urma discuției e să ți-o apropii și, eventual, să ajungeți la primul sărut. Pentru că de la sărut la atingeri e doar un pas, iar de la atingeri la excitare e al doilea pas.

Chiar dacă nu ați ajuns în pat în noaptea cu primul sărut și primele atingeri mai tandre, nu înseamnă că nu se va gândi la tine și nu își va dori mai mult.

Aici e secretul, frățioare. Fă-o să-și dorească mai mult. Începe un subiect despre sex dar nu îl încheia ca și cum ai fi avut ceva de bifat. Începe o serie de sărutări și pipăieli cu ea dar nu forța nota să-i ajungi în chiloți.

Fă-o să-și dorească mai mult. Lasă-o înfometată, tu doar stârnește-i pofta. Și atunci ea va continua, crede-mă.

2 comentarii la „La întâlnire: cum o faci să vorbească despre sex”

  • Salut, Jon! Da, multă lume are nevoie de replici dar cel mai bine e să fii tu însuți, să fii natural. Trebuie ca fata să te cunoască așa cum ești, pentru că degeaba porți „o mască” la prima întâlnire și apoi la a doua vede altceva.

   Iată câteva exemple de replici care îi pot stârni interesul, să zicem, dacă te apropii de ea la o petrecere și nu vă cunoașteți:

   „Bună! Știu sigur că semeni cu cineva cunoscut. Ți-a mai zis cineva asta până acum?”

   „Bună! Ai un foc? Pentru că eu am un chibrit care de mult așteaptă să fie aprins.”

   „Mai știi cumva, atunci când te-ai născut era furtună? Că arăți prea trăsnet.”

   „Bună! Îmi pare rău să te anunț, dar am o boală foarte rară. Nu se transmite, nu îți va face nimic rău, doar că pentru mine azi e ultima zi de trăit. Ai vrea să o petreci cu mine?”

   „Abia mi-am cumpărat acest carnețel și vreau ca primul lucru pe care să-l completez în el să fie numărul tău de telefon. Ai putea să mă ajuți?”

   „TU: Vreau să îți spun că îl felicit și îl admir pe prietenul tău. EA: De ce? TU: Pentru că are ocazia să fie cu o persoană atât de minunată ca tine.”

   Asta ar putea fi o abordarea care să te facă glumeț, stăpân pe situație și să spargi gheața. Chiar dacă poate par puerile anumite replici, gândește-te că o vei face să râdă, și ce cadou ar putea fi mai frumos în perioada asta dificilă decât să aduci un zâmbet unei persoane?

   Spor la agățat!

   Răspunde

Lasă un comentariu