page title icon Cum o faci să uite de inhibiții și să încerce lucruri noi

Într-o relație sănătoasă și de lungă durată, cu iubire cât cuprinde și tot tacâmul, nu e cazul să se simtă inhibată față de tine. Dar ce faci atunci când e o cucerire nouă și vrei să o faci să uite de inhibiții?

Am avut relații de scurtă durată destul de multe la viața mea, ca dovadă că mi-am căpătat porecla de Dan Juan. Am cucerit femei timide, femei nimfomane, femei cu diverse fantezii care mai de care mai interesante. Am avut parte de sex în trei, sex ca-n filme dar și partide de sex ratate sau nefinalizate. Am scos fete la un pahar de vin în tinerețe, ca să le cuceresc, cu joacă, tachinare și referințe sexuale. Am făcut femeile să discute despre sex înainte să îl pună în practică, și atunci mi-am dat seama cu cine aveam de-a face.

Femeile lipsite de inhibiții se cunosc în pat

Am cunoscut fete timide despre care puteam să jur că erau virgine. Nici săruturile parcă nu funcționau, simțeam că se blochează ceva undeva. Însă, cum am ajuns să ne dezbrăcăm și să ne tachinăm, au renunțat la inhibiții de tot. Am încercat, cu astfel de fete, cele mai tari poziții sexuale. De fapt, ele m-au instruit pe mine, atunci când nu mă așteptam.

Întrebarea este cum am ajuns acolo? Secretul meu: le-am făcut să capete încredere în mine.

Cred că majoritatea partidelor de sex din viața mea au fost datorate acestui „secret”. Care, de fapt, nu e mare lucru. Doar că asta ratează mulți bărbați: faptul că sunt prea intruzivi, că se bagă prea mult în viața femeilor pe care vor să le cucerească.

Frate, lasă un spațiu dacă vrei să o faci să scape de inhibiții. Nu fii libidinos, fii fermecător la 30+ sau cuceritor la 40+. Fii atent la gesturile ei, la ce-i place, și folosește-le în favoarea ta. O femeie de multe vrea același lucru pe care și-l dorește și un bărbat: atenție și importanță. Fă-o să se simtă importantă pentru tine și ai să vezi că te răsplătește.

Eu mereu merg pe principiul: să fiu eu cel care face sex oral unei femei. Și atunci cu siguranță mă va răsplăti și ea. Iar dacă nu o face, e clar că nu e dispusă să renunțe la inhibiții. Dacă nu cedează nici după ce îi ofer un super orgasm fără penetrare, atunci înseamnă că e clar că nu are personalitate sexuală.

Cum o faci să renunțe la inhibiții: cunoaște-i personalitatea

O femeie fără personalitate sexuală nu are cum să renunțe la inhibiții. Va fi genul de femeie care acceptă să faceți sex, însă nu depune vreun efort în privința asta. Nu face ceva special ca să te simți tu mai bine ca bărbat, ci pur și simplu stă să o penetrezi și parcă nici nu scoate vreun geamăt când are orgasm. E acolo, moale, și te face uneori să te simți și prost. Din păcate, dacă dai de o astfel de femeie, nu ai cum să o schimbi. Trebuie doar să o iubești, să petreci mulți ani de relație cu ea și să o educi, treptat, să se schimbe.

Însă, dacă dai de o femeie care e dispusă să renunțe la inhibiții, aplică „secretul” meu de mai sus și sigur o va face. Demonstrează-i că tu ești tipul de încredere de care are nevoie. Arată-i că nici tu nu ai inhibiții și atunci așa va face și ea. Nici nu e nevoie să vă înțelegeți din cuvinte, ci din gesturi.

O femeie fără inhibiții în pat e genul de femeie care te ghidează înspre punctele ei erogene. Care te conduce spre a face ce trebuie cu mâinile, cu limba, cu penisul, ca să o duci mai repede la orgasm. O femeie fără inhibiții nu va face niciodată sex în aceeași poziție, doar când vine vorba de quickie. Însă, la o partidă bună, fierbinte, incitantă, va încerca lucruri noi și se va gândi și la tine, să ai orgasm, nu doar la ea.

Însă, pentru a o face să uite de inhibiții și să îți accepte fantezia, trebuie să fie deja o femeie experimentată într-ale sexului. De regulă, o astfel de femeie are peste 25 de ani, a avut relații dezamăgitoare la viața ei și caută un bărbat adevărat, care să o satisfacă uneori chiar și în cele mai murdare moduri. Pentru asta, băiatul meu, mai ales dacă e prima dată când ajungi în pat cu ea, ai nevoie de pastile potență și atunci chiar că o dai pe spate. La propriu!

Unde poți cunoaște o astfel de femeie?

O poți găsi și pe aplicațiile de dating, precum Tinder. Sau pe Facebook. O poți găsi chiar și în anumite cercuri sociale – poate fi o prietenă de-a unei prietene, adusă la o petrecere sau la un concert. Punctul zero al cunoașterii unei astfel de femei este să aveți cel puțin trei lucruri în comun.

Poate fi vorba de mentalitate, de muzică preferată, de filme preferate sau de activități profesionale preferate. Uite, de exemplu, eu cu nevastă-mea avem toate astea în comun. Dar dacă tu cu fata pe care o cunoști aveți măcar trei dintre ele, atunci ai toate șansele să construiești pornind de acolo.

În schimb, dacă ai doar un singur lucru în comun, celelalte pot sta în calea ajungerii în pat. Sau pot fi bariere care să o facă pe ea să fie reținută în ceea ce privește sexul.

Vrei să o faci să scape de inhibiții? Scapă tu mai întâi de inhibiții. Fii creativ în pat. Câștigă-i încrederea și cucerește-o cu fiecare gest pe care îl faci. Ăsta e secretul. Ești în stare?

Lasă un comentariu