page title icon Cum să o faci să se întoarcă în genunchi la tine

Vrei să o recucerești? Păi hai să vedem cum o faci să se întoarcă în genunchi la tine.

Ai fost părăsit.

Dar, ce să vezi, există bărbați cărora li se dau papucii cam în fiecare moment. Da, în timp ce eu scriu articolul ăsta cel puțin un bărbat plânge cu lacrimi de crocodil după nevastă, prietenă sau după una oarecare.

Eu zic că e timpul să-ți aduci aminte că ești bărbat. Nu băiețel, nu copil și să ridici capul. Trage aer în piept și hai să vedem cam care e situația ta.

Problema nu e că te-a lăsat. Problema adevărată e de ce te-a lăsat.

Dacă găsești motivul atunci știi și cum să o faci să se întoarcă în genunchi la tine.

Și chiar îmi doresc să citești articolul înainte să faci o prostie. Sau, o altă prostie care să rupă relația pe bune.

Pentru că dacă treaba e recentă, atunci ai toate șansele să o aduci înapoi.

De ce s-a despărțit de tine

Bun. Să revenim la problema principală. De ce ți-a dat viteză?

Motivele pot fi o grămadă și nu o să stau să intru în detalii. Ce trebuie să înțelegi este că femeia nu e un specimen special de vietate care se nimerește pe lângă noi. Și pe care vrem noi să o ducem în pat cât mai rapid.

Renunță la prejudecăți.

Femeia are o psihologie asemănătoare cu a bărbaților. Așa că, analizează-te și mai apoi pune în practică. Cum s-ar spune, „ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”.

Când vede în tine un capăt de drum

Probabil te-a părăsit pentru că nu a mai găsit în tine nimic să o atragă. Ai devenit plictisitor, dezinteresat, bădăran și prea puțin atent la ceea ce vrea ea de la tine.

O spune ea, o spun și prietenele ei când discută despre tine la cafea.

Și te-ai trezit într-o zi că ți-a spus verde-n față: „știi ceva, eu cred că avem nevoie de o pauză”.

Tu nu ai fi făcut la fel în locul ei?

Atunci când ți-a dat viteză cu siguranță reacția ta nu a făcut decât să-i confirme că a luat decizia cea mai bună. Pentru că dacă te porți ca un copil și te pui în situații penibile, atunci îți cam dai singur foc la bagaje.

Nu este despre aruncat vina în cârca celuilalt. Sau despre a-i arăta cine-i șefu. E despre a nu înceta să te implici și despre a-i transmite că e norocoasă să fie cu tine. Că dacă n-ar fi ea, ai putea fi cu oricare altă femeie. Că ești un bărbat dorit și asta fără să o faci geloasă.

Și nu uita, fericirea în cuplu trece prin dormitor.

Ok, bine; am greșit. Cum o recuceresc?

Ceea ce s-a întâmplat, nu se poate schimba. Asta e clar.

Însă, pașii tăi următori o pot aduce înapoi lângă tine. Da, chiar dacă vorbim de o relație de o lună, sau de o căsnicie de 30 de ani. Până la urmă, totul se reduce la atracție și la modul în care ea te privește.

Ce o să-ți spun în continuare poate nu o să-ți placă. Și o să crezi că nu ești bărbat adevărat dacă o faci. Dar, dacă tu ești vinovatul pentru că s-a despărțit de tine, atunci e musai să o cauți.

Bine, nu cu disperare, nu arăta cât de jalnic ai ajuns. Păstrează-ți demnitatea și integritatea. Va aprecia aceste calități.

Dă-i un telefon și scoate-o în oraș. Fă asta matur, fără să te lungești în conversații interminabile. Scurt și la subiect. Vei avea timp să îi arăți că ești schimbat, nu acum e momentul pentru asta.

Așa că, dacă ți-a dat papucii și i-ai scrie, acum e momentul să o faci.

Nu-i trimite mesaje. Nu o suna noaptea târziu și nu pune poze cu alte fete, sau poze cu tine beat rupt pe Facebook. Bănuiesc că e de la sine înțeles că am depășit fazele cu statusurile înțelepte de pe rețelele sociale. După cum am spus, ai nevoie să îi arăți că ești un bărbat viril și impunător. Nu un băiețel cu orgoliul rănit care își strânge jucăriile și pleacă acasă.

Atunci când vă întâlniți, fii sigur că arăți bine. Că ești aranjat, că arăți odihnit și că emani siguranță și certitudine. Fii natural, puțin sobru, dar când situația o permite, aruncă o glumă două în conversație.

Vorbește deschis despre situația voastră, despre tine și despre ce îți dorești cu adevărat. Nu arunca vina asupra ei. Nu o lua nici asupra ta. Când vorbești despre voi, amintește-i că sunteți amândoi implicați. Și că amândoi trebuie să o scoateți la capăt.

Intră-i pe sub piele și trezește-i interesul. Crede-mă, o să ajungeți în curând să discutați în dormitor.

2 comentarii la „Cum să o faci să se întoarcă în genunchi la tine”

    • Lasă-o măcar 1-2 zile, cel puțin, să se liniștească. Nu fii prea insistent, lasă-o să respire, să stea puțin singură, apoi eventual revino cu un mesaj subtil, fie că îți pare rău, sau eventual un emoticon cu îmbrățișare sau sărut. Lasă încet încet lucrurile să revină la normal, și asigură-o că, dacă ai greșit, știi asta și că vei remedia problema. Baftă!

      Răspunde

Lasă un comentariu