page title icon Am o fantezie și îmi e frică de reacția ei. Ce să fac?

Fanteziile fac parte din viața noastră. Ele mențin apetitul sexual și tot ele ne ajută să pierdem din inhibiții. Dar, cum faci să aduci fantezia din capul tău în dormitor?

Am avut recent o discuție cu un prieten. M-a întrebat dacă eu i-am povestit nevestei vreo fantezie. Și dacă a reacționat ok când a auzit-o.

Eu nu am rețineri când vine vorba de sex. Mare noroc am că și nevastă-mea e pe aceeași lungime de undă. Suntem mereu pregătiți să încercăm, să testăm și să vedem dacă găsim plăcere în tot felul de jocuri sexuale.

Așa că i-am spus prietenului meu fix asta. Că e important să fie deschis cu partenera. Să uite de teama de a fi respins. Până la urmă doar nu o să-i dea viteză pentru că are el nu știu ce tip de fetiș mai ieșit din comun.

Cum să-i spui și ei ce fantezii sexuale ai

Acum, tu îți cunoști mai bine relația. Și tu o știi mai bine pe cea cu care îți împarți patul. Dacă e mai dezinvoltă sau mai timidă atunci când vine vorba despre chestii ieșite din comun.

Oricum ar fi, orice femeie poate fi scoasă din ale ei. O poți face să-și piardă din inhibiții și să exploreze, împreună cu tine, noi plăceri și noi moduri de a face sex. Crede-mă, cu cât reușiți mai repede să ieșiți din tipare cu atât mai bine. Nu de alta, dar rutina omoară cele mai multe relații.

Cum îi spui ce vrei să încerci?

Aștepți momentul potrivit. Cu siguranță nu-i spui fantezia ta când vă uitați la un film sau când luați cina.

Cel mai bun moment e atunci când e excitată. Eu îți recomand să o faci chiar în timpul sexului. Stinge lumina și când e plăcerea mai intensă (nu în timpul orgasmului) povestește-i fantezia ta.

Te poate respinge la început. Să zică că ea nu ar putea niciodată să facă așa ceva.

Dacă asta se întâmplă, nu reacționa brutal. Renunță la idee pentru un moment. Dă-i timp să o rumege.

Data viitoare când faceți sex, aruncă din nou ideea în aer. Dacă cere detalii și te întreabă cum naiba ai ajuns tu să te gândești la asta, explică-i că e doar o fantezie. Un joc sexual între tine și ea. Nu trebuie să devină realitate ci doar să vă revigoreze viața sexuală.

Apoi, cu răbdare, dacă îți dorești cu adevărat, o poți transforma în realitate. În cât timp? Păi asta depinde în funcție de când e ea pregătită să o facă. Crede-mă, te va surprinde plăcut.

Fanteziile sexuale sau care-i limita peste care nu ar trebui să treci

Dacă fantezia ta chiar nu o impresionează, atunci e cazul să  te oprești. Poate chiar nu-i trezește interes și nu vede în ea o sursă de plăcere. Nu vrei să transformi o idee de sex într-o ceartă inutilă.

E bine să găsești ceva pe placul vostru. Nu doar al tău.

Încearcă să o descoși și pe ea. Să îți spună și ea fanteziile la care se gândește. Mizează pe cartea încrederii și spune-i că dacă tu te-ai deschis în fața ei și ți-ai asumat un risc, o poate face și ea la fel de bine.

Dar nu insista niciodată prea mult. Un stres în plus nu va reuși decât să facă sexul și mai banal. Și tu nu ai nevoie de așa ceva.

Plus că, dacă e pentru a juca un scenariu erotic în dormitor dar nu vrea să o facă pe bune și în realitate, ascult-o. De multe ori, imaginația e mult peste ceea ce se întâmplă în realitate. Și, e bine ca lucrurile acestea să rămână doar între voi. Micul vostru secret care vă apropie.

Fă sex ca nimeni altul

E bine să ai personalitate. Atât în  viață, cât și în sex. Așa că, fă-ți de cap. Găsește mereu noi moduri prin care să ajungeți la extaz.

Așa cum i-am spus și prietenului meu îți spun și ție: începutul e anevoios. De aia e important să ai răbdare. Cu răbdare și la momentul oportun, precum picătura chinezească, o să reușești să o faci pe ea să devină jucăria ta sexuală. Hai că nu-s răutăcios, o să-i placă și ei, poate chiar mai mult decât îți place ție.

Cât despre partide memorabile, ca să scapi de stres și de griji, bagă și un supliment natural pentru potență. O să te ajute să faci diferența și să duci toate fanteziile la un alt nivel de plăcere. Ți-am vorbit oricum pe blog despre cele mai bune pastile pentru potență.

Lasă un comentariu