page title icon Cum gândește o femeie: gesturi care o dau de gol că te place

Vrei să o cucerești. Ți-a picat cu tronc dar nu știi dacă și ea simte la fel. Dan Juan îți spune.

Am început o nouă serie de postări, că mulți dintre voi, burlacilor, m-ați întrebat ce e-n mintea unei femei. Și pentru mine a fost o dilemă asta pentru mult timp, dar am avut un start, să zicem, bun în viață: eu și frații mei am fost crescuți de mama, atunci când tata umbla hai-hui.

Încă de mic, mi s-a conturat foarte clar în minte diferența dintre femei și bărbați. De aici faza cu psihologia sexelor pe blog. Am admirat femeile al naibii de mult, pentru auto-controlul lor, puterea de care dau dovadă și abținerea de la atâtea distracții. Mama a renunțat la multe bucurii să ne crească pe noi, să ne pună mâncare pe masă și să ne îmbrace. Tata, pe de altă parte, mergea după cum i se înclina p**a. Dar asta-i o poveste pentru altă dată.

Tu ești aici că te interesează cum să cucerești o anumită femeie. Dar pentru asta e nevoie să știi cum gândește și să-ți dai seama dacă ai șanse sau nu, din gesturile ei.

Iată-le aici, negru pe alb, gesturile care o dau de gol că-i place de tine. O să le grupez în două situații diferite:

Semne că te place la o întâlnire față în față

Vorbește cu tine

De regulă, femeilor le vine mult mai ușor să ignore pe cineva decât bărbaților. Își folosesc timpul, de multe ori, mult mai eficient ca noi. Așa că, dacă vezi că stă de vorbă cu tine, îți pune întrebări, e interesată de tine și îți acordă atenție, atunci e unul din primele semne.

Dacă nu i-ar plăcea de tine, mai mult tu ai vorbi cu ea. Ar părea plictisită, dezinteresată sau neatentă. Și-ar face cumva drum în altă parte, crede-mă. Sau, dacă fata cu care vorbești nu te place deloc, s-ar trage înapoi, ar sta la distanță (și nu e din cauză la Covid), ar părea agitată și grăbită.

O trădează limbajul corpului

Dacă te place, atunci când vorbești cu ea o să observi că se joacă cu mâinile. Asta înseamnă că are emoții și caută moduri în care să și le consume. Își poate trece mâinile prin păr, se joacă cu paharul sau cu inelul. Sau se joacă cu o șuviță de păr. Dacă își atinge gâtul, buzele sau șoldurile cu mâinile, ar putea fi un semn că te dorește, pentru că ăstea sunt zonele ei erogene.

Ar mai fi ceva ce am învățat despre limbajul non-verbal: dacă stă cu mâinile încrucișate, asta înseamnă poziție închisă. E semn că te respinge. Dacă stă cu mâinile deschise și chiar te atinge (asta se întâmplă foarte rar mai ales la o primă întâlnire), e semn bun pentru tine.

Cât despre picioare, și aici am aflat ceva interesant. Dacă stă pe scaun, picior peste picior, cu vârful unuia dintre picioare îndreptat spre tine, înseamnă că e interesată de tine. Însă, nu e neapărat semn de mai mult, ci pur și simplu că îi place compania ta sau conversația. Ăsta nu e obligatoriu semn de flirt, însă, oricum ar fi, înseamnă că faci ceva bine.

Zâmbește sau râde când vorbiți

Asta orice prost își poate da seama, e semn că faci ceva bine. Înseamnă că se distrează în compania ta și ai șanse la mai mult decât o conversație.

Pe de altă parte, dacă nu te place, își va da ochii peste cap, nu va face contact vizual, se va uita în altă parte – la decor sau, mai rău, în telefon. Dacă face contact vizual chiar mai mult de 3 secunde, e semn bun, înseamnă că un flirt ar putea începe sau e în desfășurare. Așa că nu îți muta privirea, nu te rușina dacă face asta, înseamnă că îți transmite semnale.

Dacă își mușcă buza de jos, asta înseamnă că te dorește. Pe când, dacă își mușcă buza de sus, poate însemna că te respinge. Așa că fii atent la toate astea.

Dacă râde la glumele tale, înseamnă că sunteți pe același film. Dacă zâmbește chiar și la glumele nereușite, înseamnă că te place și se bucură că încerci.

Semne că te place la plecare

Dacă ați încheiat întâlnirea și te invită sus la un pahar, e semn că te dorește. Dar asta era evident, nu? Oricum, să fim serioși, asta se întâmplă mai mult în filme.

Să reluăm. Dacă la plecare te pupă pe obraz din propria inițiativă, e semn că te place și e dispusă să o contactezi după aceea. Dacă doar te bate pe spate sau dacă nici măcar nu intră în spațiul tău personal, atunci n-are rost să mai încerci să-i scrii.

Dacă la plecare vrea să vă mai plimbați sau să o conduci până acasă, fie pe jos sau să luați un taxi, din nou e semn că ai șanse. Pe de altă parte, dacă se grăbește sau zice că mai rămâne în oraș că se mai întâlnește cu cineva după, atunci poate ar fi bine doar să o întrebi ce mai face, cel mult o dată, la 2 zile după întâlnire dacă nu-ți scrie ea deloc.

Oricum, dacă vrei mai multe, am o categorie specială de sfaturi pentru bărbați la întâlnire.

Semne că te place după întâlnire:

 • Continuați să vorbiți online chiar după ce ați ajuns acasă,
 • Îți scrie din propria inițiativă că s-a simțit foarte bine,
 • Îți dă like-uri la postări (sau, chiar mai bine, te trezești cu o avalanșă de like-uri de la ea, chiar și la poze de acum câțiva ani),
 • Îți scrie chiar și a doua zi, apoi și a treia zi,
 • E dispusă să converseze cu tine atunci când îi scrii tu,
 • Îți dă răspunsuri mai detaliate și răspunde repede când îi scrii,
 • Ajungeți la discuții chiar și despre relații dar nu îți vorbește de alți bărbați sau de fostele ei relații,
 • Bate apropouri să vă mai vedeți,
 • Îți face complimente în conversațiile voastre.

Prin urmare, dacă observi semnele astea, chiar și doar o parte din ele, e timpul să faci ceva. Acordă-i atenție, invit-o să mai ieșiți.

Încetul cu încetul, veți ajunge la țineri de mână și apoi la sărut. Iar de aici, cerul e limita.

Dacă mai ai și tu ponturi despre cum gândește o femeie și cum îți dai seama că te place, aruncă-le în comentarii. Ne-ar ajuta pe toți.

Și fii pe fază, revin cu alte ghiduri despre cum gândește o femeie, că aș putea scrie romane despre asta!

2 comentarii la „Cum gândește o femeie: gesturi care o dau de gol că te place”

 1. Salut, Dan! Costi ma cheama, am 31 de ani si vreau sa ma casatoresc. Problema e ca nu imi dau seama daca iubita mea actuala vrea asta… adica am senzatia ca uneori e prea rece cu mine. Suntem de 6 ani impreuna dar acum parca simt ca nu mai facem asa multe lucruri impreuna cum faceam la inceput… Ce as putea face? vreau sa-mi dau seama daca ma place dar nici nu pot sa o intreb direct sa nu interpreteze ea gresit. Multumesc, esti tare!

  Răspunde
  • Salut, Costi! Îți înțeleg perfect of-ul și am avut și eu amici în situația asta. Faza e următoarea: dacă nu mai faceți așa multe lucruri ca la început, inițiază-le tu. Încearcă mai întâi să reaprinzi flacăra. Scoate-o la un vin sau fă un „date spontan” acasă. Pregătește-i masa când ajunge acasă într-o seară. Ia-i flori, spune-i că o iubești și vezi cum reacționează. Cu mici atenții de genul ăsta în fiecare zi, o să îți dai mai bine seama din reacțiile ei dacă te iubește sau nu ca la început. Dacă simți din partea ei reacții bune, ca în primii voștri ani, atunci mergi mai departe și cere-i mâna. Dacă zice da, ține cont: mereu trebuie să vii cu atenții să impresionezi femeia.
   Pe de altă parte, dacă vezi reacții reci de la ea în continuare, atunci pur și simplu discută cu ea și vezi ce se întâmplă.
   Am încredere în tine, ești băiat mare 😉

   Răspunde

Lasă un comentariu