page title icon Cum să faci sex când ai penisul mic pentru a o impresiona

Când eram mic, înainte să-mi pierd virginitatea, îmi era frică că va râde de penisul meu. Dacă e prea mic? Strâmb, urât sau știu eu, diferit față de ce o mai fi văzut ea?

Acum, că-s mare am altele pe cap. Să nu intervină rutina în dormitor, să găsesc mereu chestii noi care să ne mențină libidoul crescut și să nu care cumva să pierd erecția sau să ejaculez prea repede. Na, fiecare vârstă cu provocările ei.

Cât despre penisul mic, am învățat că mărimea chiar nu contează. Sigur, ai tu acolo un pitic pe creier care îți va spune mereu că pleci la drum cu un handicap. Dar chiar e în capul tău. Crezi că pe ea o interesează cât de lungă sau de groasă o ai dacă de fiecare dată ajunge să aibă nu unul, ci 3 sau 4 orgasme consecutive?

Ideea e să știi ce să faci cu penisul tău oricât de mare sau mic o fi el. Vorba aia, mică mică, da’ ridică!

Ai penisul mic. Te gândești să-l mărești?

Prima chestie pe care o faci când ești complexat. Îți bați capul cum să schimbi ceva la tine. Crezi că dacă ai penisul mic o să ai o viață de rahat și că toate vor râde de tine pe la spate. Și atunci, cum e normal, vrei soluții pentru mărirea penisului.

Și citești tu pe net despre pompe și alte dispozitive minune care îți lungesc p**a fără operații. Ba mai mult, găsești și geluri care ți-o fac mai groasă, nu doar mai lungă.

Hai să fim serioși. Păi dacă ești scund și te tragi tare de cap, crezi că o să crești peste noapte? Sau dacă ai un picior mai scurt decât celălalt, dacă te dai cu gel, o să îți crească oasele?

Da, în penis nu-s oase. Dar nici nu crește mușchiul dacă-l ungi tu cu cele mai bune și mai scumpe creme. Poți să-l tragi cu câte pompe vrei. Tot atât o să rămână. Cel mult o să ajungi să plângi pe la urgențe cu dureri de p**ă de nu credeai că-s posibile. Durerea de p**ă o fi o expresie faină, dar când se întâmplă pe bune chiar nu-i nimic de râs.

Cum să faci sex cu un penis mic

Dacă vrei copii, lungimea penisului nu contează. Acolo trebuie să fie suficient de lung cât să ajungă sperma unde trebuie. Și crede-mă, chiar nu e nevoie de un instrument prea viguros.

Cât despre plăcere, ai nevoie de o p**ă cu atitudine. Și de o minte deschisă.

Plăcerea pleacă de la creier și nu de la organele genitale. Așa că, după cum bine știm, preludiul ăla nenorocit e mai important decât orice tip de penetrare.

Dacă știi să faci sex oral și dacă știi cum să o duci în prag de extaz, ceea ce  faci tu cu p**a, chiar nu contează.

Dar, dacă vrei totuși să simtă ceva atunci când o bagi, eu zic că ai soluții.

De exemplu, poți să-i pui o pernă sub bazin, astfel încât să aibă p***a poziționată mai sus decât nivelul picioarelor. Astfel, când o penetrezi totul o să se simtă mai intens. E o super poziție pentru orgasme intense și pentru stimularea zonei erogene denumită de toată lumea punctul G.

Dacă o ai mică și ușor strâmbă o poți lua pe la spate. O să-i placă super mult senzația. Apoi, poți schimba mai des pozițiile, poți să variezi penetratul cu sexul oral și cu stimularea prin degete și tot așa.

Nu uita nici de fantezii și jocuri role play. Imaginația voastră poate crea cele mai uimitoare orgasme.

Cum să pară penisul mai lung și mai gros

Acum, eu am un truc care funcționează de minune cu nevastă-mea. Când vreau să fac sex care să conteze cu adevărat, bag un supliment pentru potență. Știi tu, pastile pentru potență care să te ajute să ai erecție maximă. Să ți se întărească p**a mai tare decât se întâmplă în mod normal.

Când iau o pastilă Pops nevastă-mea zice că are impresia că nici nu-i instrumentul meu. Și e super excitant pentru amândoi. E și o fantezie la mijloc, sexul în 3 sau cu necunoscuți. Și ne ajută să ne excităm mai tare decât în mod normal.

Așa că, renunță la prejudecăți. Vezi că e doar în capul tău. Fii deschis la minte și la pantaloni că ai doar de câștigat. Ea de abia așteaptă să preiei tu controlul.

Lasă un comentariu