page title icon Cum exciți o femeie mai repede și mai ușor

Cauți calea rapidă către patul unei femei? Află de aici cum exciți o femeie mai repede, mai ușor și mai cu bun gust. Căci femeile vor calitate, nu cantitate.

Ai pătrățele și brațe bine făcute la sală dar n-ai nimic în cap? Ți-ai încordat mai des mușchii decât creierul la viața ta? Arăți bine dar nu te îmbraci bine? Ai un creier incredibil dar nu acorzi atenție igienei? Cred că aici am cuprins deja câteva categorii de bărbați și le-am spus de ce le e așa greu să excite o femeie.

E adevărat, cine se-aseamănă se adună, iar eu am vorbit de femei la modul general, așa cum vorbesc de bărbați la modul general. Așadar, dacă nici tu și nici ea nu puneți preț pe intelect ci pe aspect, probabil aveți toate șansele să vă excitați reciproc. Însă, nu cred că ai citi tu blogul meu, dacă ai fi într-una din categoriile de mai sus.

Cum exciți o femeie în patru pași simpli

  1. Ai mai multă grijă de tine. Chit că vrei să fii fermecător la 40 de ani sau la 30 de ani, sau la 50 de ani sau 20 de ani, totul începe de aici. Aspectul face prima impresie, și aia durează. Degeaba zici ceva inteligent când deschizi gura, dacă până atunci ai creat o impresie neplăcută. Atunci când vrei să cucerești o femeie, fii îngrijit: hainele să fie curate, călcate, barba tunsă bine, părul așezat, unghiile tăiate, pantofii lustruiți. Nu vreau nici să exagerezi, însă nici să faci rabat de la aspectul tău, căci atunci nici nu ajungi să vorbești cu o femeie, în adevăratul sens.
  2. Fii atent la ea. Pe o femeie o excită confirmările, cum că ea contează pentru tine, că ești atent la nevoile ei, că o sorbi din priviri. Contează să o faci să se simtă dorită, să o asculți și să îi pui întrebări. Să o faci să zâmbească și să faci glume cu subînțeles, poate chiar deochiate, cât să intuiască ce intenții ai. Câștigă-i încrederea, încetul cu încetul, și veți ajunge în aceeași seară împreună, dezbrăcați.
  3. Acordă importanță preludiului. Am făcut de multe ori greșeala asta, ca orice bărbat, să sar peste preludiu, fiind prea excitat. Pe o femeie o excită atunci când vede că ți s-a sculat, când nu ai emoții înainte de sex și vrei să rupi hainele de pe ea. Însă, nu să le rupi la propriu, ci să o săruți tandru pe gât, pe spate, chiar pe coapse. O excită când o îmbrățișezi, când îi spui vorbe dulci și o mângâi pe tot corpul, ca și cum i-ai face masaj.
  4. Atinge-i punctele erogene. Activează zonele erogene ale unei femei și o să fie știi sigur când se excită. Acordă timp descoperirii lor și las-o pe ea să îți fie ghid. Cu mâinile te va îndruma, cu gemetele ei îți va spune dacă se simte bine sau nu. În niciun caz nu-i bloca excitația întrebând-o dacă e bine așa cum faci sau dacă îi place. O femeie e mult mai expresivă decât un bărbat înaintea și în timpul sexului. Ea poate avea orgasme multiple și vei ști când se simte bine, cât nu simte nimic sau când nu se simte bine deloc.

Cum menții excitată o femeie

Aici e altă provocare. Răspunsul e: să faci toate cele de mai sus, cu accent pe ultimele două și să vezi unde duce asta. De multe ori, ai fi surprins, dar nu duce la penetrare în mod direct. Poate duce, eventual, la a-i face sex oral unei femei. Poate duce la îmbrățișări lungi, săruturi lungi, atingeri tandre și un preludiu care să fie mai lung decât actul în sine.

Nu te teme că te va lăsa cu c*****e umflate, nu va face asta. Însă, va profita de moment, mai ales dacă ești partener nou pentru ea, ca să tatoneze terenul. Căci asta face o femeie ca să se mențină excitată, mai ales când îi place cu tine.

De ce face asta o femeie? Pentru că, din poveștile ce le-a mai auzit, sigur are prietene care au iubiți cu probleme cu potența. Și îi e teamă să nu ajungă la orgasm cu tine. Îi e teamă fie că ejaculezi prea repede, fie că nu știi să-i activezi punctul G. Și atunci ea rămâne neterminată. Iar asta o doare pe o femeie, la fel cum te-ar durea pe tine dacă te-ar lăsa cu c*****e umflate. Căci pentru tine, ca bărbat, e simplu să te termini, dar pentru ea e mai greu, mai ales până ajunge la primul orgasm.

Așa că, dacă ești băiat bine informat și ții cont de ce scriu eu aici, o să știi cum să exciți o femeie și să o aduci la orgasm. Secretul tău este să ai răbdare și să reziști mai mult. Ce-nseamnă asta?

Cum exciți o femeie din perspectiva bărbatului

Să îți amâni cât poți propria plăcere. Chiar dacă ești super excitat și ai tendința să ajungi la penetrare, gândește-te că atunci crești șansele ca ea să nu aibă orgasm. Și să te termini mai repede, ceea ce înseamnă ca să scazi șansele să faci sex cu ea de mai multe ori. Sau să o îndepărtezi, dacă sunteți într-o relație de lungă durată sau căsătoriți. Și bănuiesc că nu vrei asta.

Așa că, știu că e greu, că poate n-ai răbdare, dar abține-te să ajungi tu la penetrare sau orgasm, ca să o exciți pe ea. Și dacă faci asta, o să o exciți atât de tare încât atunci când ajungi la penetrare, chiar dacă ejaculezi prea repede, să reușești să o aduci la orgasm și pe ea.

Dacă ai nevoie de un stimulent pentru toate astea, îți recomand cu căldură pastile pentru potență. Alege o soluție care merge la sigur pentru tine și atunci scapă de grija erecției sau ejaculării, cât și de grija recuperării între partide. Ține cont de ce am zis mai sus și penisul tău își va face singur treaba!

Lasă un comentariu