page title icon Cum să agăți o fată mai mare ca tine și cum s-o dai gata

Vrei să agăți o fată mai mare decât tine și nu știi cum să faci? Păi hai să vedem cum o rezolvăm și pe asta.

E seară și beau un pahar de vin. Am deschis laptopul să scriu un scurt articol pentru că mă simt puțin nostalgic. Bănuiesc că asta se întâmplă inevitabil atunci când bei de unul singur. Îți aduci aminte de diverse chestii și ți se face dor.

Dor de tinerețe, de copilărie. De dragoste și de agățat. Mamă cum îmi mai umblau ochii după fete. Problema mea era că, în majoritatea cazurilor, fetele pe care le voiam erau mai mari decât mine. Unele cu mult mai mari, dacă înțelegi ce vreau să zic.

Ce se întâmplă când ești crud și vrei fete mai mari? Păi o cam dai de gard, cam asta se întâmplă. Ce n-aș da să fi știut atunci toate lucrurile pe care le știu acum. Îmi vine să râd în gura mare doar când mă gândesc.

Așa că, dacă și tu vrei să ai fete mai mari decât tine, ar fi bine să citești și să bagi la cap ce o să-ți spun.

De ce vrem fete sau femei mai în vârstă decât noi

Fructul interzis. Da, vezi bine. Asta sunt fetele mai mari decât noi. Ca mărul pe care nu trebuia să îl mănânce Adam.

Știi că nu e bine, știi că nu e pentru tine, dar mamă ce te-ai mai înfrupta.

Și cu cât e mai inabordabilă, cu atât o vrei mai mult. Să o dai gata, să-i arăți tu ce pierde.

Doar că, vezi bine, nu prea are după ce să tânjească. Pentru că atunci când joacă hormonii în noi, nu prea mai gândim limpede. Și, indiferent de vârsta pe care o avem, devenim cele mai imature persoane în viață.

Și aici e problema. Imaturitatea.

Cum să ai fete și femei mai mari decât tine

Dacă ești imatur nu o să ai succes la femei. Mai direct de atât nu pot fi.

Poți avea o femeie măritată, o fată cu 10 ani mai mare ca tine, o fată de la facultate dacă tu ești la liceu, sau, la naiba, chiar pe profa ta de mate. Singura condiție este să impresionezi acolo unde trebuie și atunci când trebuie.

Dar, când vrei să impresionezi ești imatur. Îți dai prea multă importanță, te crezi macho. Când, de fapt, ești vai de capul tău. Și chiar dacă nu ai fi, asta arăți. Ăsta e mesajul pe care îl transmiți.

O personalitate puternică

O femeie matură (mai matură decât tine) vrea un bărbat cu personalitate puternică. Poți fi tu acel bărbat, indiferent de vârsta ta. Dar, trebuie să-i demonstrezi că nu îți place să imiți pe nimeni. Ci că alții te imită pe tine.

Că ești cu lipici la fete. Că ești apreciat de prietenii tăi și că spui lucrurilor pe nume.

Nu forța lucrurile. Ai răbdare și e bine să îți vezi de ale tale. Crede-mă, te va remarca singură, fără să te dai în spectacol. Dacă faci asta, strici totul.

Asigură-te doar că ești prin preajma ei. Că sunt alții care să-i vorbească despre tine.

Intră în vorbă cu ea în momentul potrivit

Eu cred că orice bărbat poate avea orice femeie. Timingul face însă totul.

Așa că, ai nevoie de un moment potrivit pentru a te băga în seamă cu fata după care plângi de atâta timp.

Trebuie să fii ca un leu care își așteaptă și încolțește prada. Nu te arunci asupra ei în văzul tuturor. Riști să te faci de râs și să o pui pe ea într-o situație penibilă. Și nu te va ierta pentru asta niciodată.

Acum, de când cu rețelele sociale e mai ușor cu partea asta. Dai un like la o poză, ai un profil de bărbat și nu de băiețaș și din comentarii în comentarii ajungi fix acolo unde vrei: înainte de atacul final.

Acționează atunci când trebuie

La fel, e important timingul. Dar, mai ales, e important să fii atent la ea. Comportamentul ei îți va spune când să acționezi. O vor trăda glasul, gesturile, modul în care îți vorbește, felul în care te privește și în care te atinge  încercând să o facă cât mai natural.

Nu te arunca prea repede. Și nici prea târziu. Dacă momentul a trecut, ți-a scăpat printre degete. Îmi aduc și acum aminte ce mi-a spus o fată cu care am acționat prea târziu: „mi-a trecut; doar nu credeai că o să stau după tine”. Da, cam așa stau lucrurile.

Folosește ajutoarele care să te facă să o dai pe spate

Prima partidă de sex e ca prima impresie pe care o lași unui necunoscut. Dacă vrei să o impresionezi, păi trebuie să o dai pe spate. Și bagă la cap: probabil e mai experimentată decât ești tu.

Și atunci cum faci dacă deja pleci cu un handicap? Păi nu ai tu soldatul tău din prima linie pregătit de luptă?

Mare atenție să nu cadă înainte de vreme. Eu îți recomand pastile de potență. Chiar dacă nu ai avut probleme până acum, stresul sau presiunea pe care o pui pe umerii tăi, îl pot năuci pe ăsta micu’.

Suplimentele pentru potență vor prelua stresul și presiunea. Și te vor lăsa să te concentrezi pe ce contează cu adevărat. E super fain după ce le iei, când ea o să-ți aprecieze tăria. Pentru că dacă o ai tare, poți să încerci ce vrei tu, pentru atâta timp cât e nevoie.

Și dacă o obosești bine de tot în timpul primei partide de sex, îți zic eu că te va căuta ea. Și că va povesti și altora despre tine.

Atât doar, să ai grijă să nu o dai în bară după. Rămâi matur și păstrează-ți valorile. Și nu uita să îi arăți mereu de ce s-a uitat la tine pentru prima dată. 

Lasă un comentariu