page title icon Ghidul bărbatului fermecător la 40+

Cauți sfaturi de dating pentru bărbați trecuți de 40 de ani? Vrei să arăți că ești fermecător și să cucerești rapid o femeie pe placul tău? Hai să vedem ce poți face.

Relațiile sunt complicate. În special atunci când nu merg. Ea se plictisește de tine, sau tu de ea. Nici nu mai contează cine și ce face. Important e că nu merge. Și simți că vrea divorț, să luați o pauză sau să vă vedeți și cu alții. Oricum ar fi, la un moment dat se ajunge la o ruptură definitivă.

Unele relații nu merg pentru că ea e prea tânără. Și o arde aiurea. Nu e vina ta, cel puțin nu acum. A fost pentru că ai luat-o de copilă. Ai vrea să fie matură, când încă simte nevoia să experimenteze.

Alte relații nu merg pentru că nu există implicare. Relația se răcește și oamenii aleg să înșele în loc să încerce să repare ce-o mai fi de reparat.

Uite așa te trezești că ai 40 de ani, sau mai mult, și ești iar singur. Și oricât ți-ai spune că nu mai ai nevoie de femei, nu-i chiar așa. Singurătatea-i nasoală. Plus, parcă ai vrea să mai f**i și tu din când în când.

Ți-e groază când te gândești că trebuie să ieși iar în lume? Să agăți femei, să le cucerești? Lucrurile s-au schimbat de când ai făcut asta ultima dată, deși încă nu ai ruginit de tot. Încă poți. Ești un bărbat de luat acasă. Dar, cum ajungi la femeia mult dorită?

Hai să vedem cam ce opțiuni ai la dispoziție.

Ghidul bărbatului fermecător la 40+

Stabilește-ți prioritățile

Un lucru e clar. Nu ai nevoie să atragi orice femeie. Poți face asta dacă cauți o simplă aventură. Să faci, de exemplu, sex la prima întâlnire sau să ai parte de o noapte nebună. 

Dacă vrei o relație serioasă, atunci trebuie să fii selectiv. Și nu neapărat că vei respinge o mare parte dintre femeile dispuse să iasă cu tine.

Doar că, dacă ai 40 sau peste, cu siguranță nu vrei să agăți una de 20. Sună bine, ar fi un deliciu pentru ăsta micu, dar o să-ți f**ă nervii mai mult decât ai vrea. Și oricum nu o să meargă. 

Nu vrei nici persoane super diferite de tine. Adică tu le ai pe ale tale. Ești dispus să faci schimbări. Dar nu radicale. Și e normal să fie așa. Nu mai ești un copil. Ai nevoie de o femeie pe aceeași lungime de undă. 

Așa că, stabilește-ți prioritățile. Stai liniștit, nu ai nevoie de o listă în care să treci tot ce aștepți de la ea. Vei ști că le are atunci când o să o abordezi.

Doar că, ține cont de tot ce ți-am zis până acum atunci când o să urmezi sfaturile de mai jos. 

Agață pe Facebook

Toată lumea folosește Facebook. Îl folosești tu, cu siguranță îl folosește și viitoarea ta cucerire. Așa că, folosește profilul de Facebook la agățat

Ți-am scris deja cum să faci asta – doar urmează link-ul de mai sus. 

Oricum, asigură-te că ai un profil bine personalizat care să transmită că ești un bărbat serios, capabil să-i ofere liniște și siguranță. Amintește-ți de ce vrei să atragi. În funcție de asta o să decizi ce poze să pui, ce mesaje de agățat să folosești pe Messenger și cu cine te împrietenești pe Faebook. 

Ideea e că pe Facebook intri în vorbă ușor. Chiar dacă ești respins, parcă nu e așa grav. Până la urmă nu sunteți față în față și nu te simți prost. Te refuză, aia e. Mai are balta pește.

Agață pe Instagram

Similar cu Facebook, Instagram e super pentru agățat, chiar și la peste 40 de ani. Aici e totul despre poze și mai puțin despre mesaje. 

Așa că, alege imaginile cu grijă. Ți-am scris deja despre cum să cucerești pe Instagram, așa că nu o să intru din nou în detalii. 

Ieși în lume

Dacă partea cu social media nu e pentru tine sau dacă nu îți iese, stai liniștit. Nu-i un capăt de drum. 

Dar, trebuie să ieși în lume. Ieși cu prietenii, ieși la plimbare, mergi la sală. Urmează un curs de dans, vezi cum e pe la masaj. Mergi în toate locurile în care ai putea să cunoști femei și lume nouă. Nu știi niciodată de unde răsare soarele. 

Nu refuza nicio oportunitate. Crede-mă, orice e mai bine decât să stau închis în casă, în fața televizorului. 

Ai grijă de tine

Un bărbat dorit e un bărbat îngrijit. Care arată bine. E curat, se îmbracă așa cum trebuie. Și transmite masculinitate și seriozitate. În special la vârsta de peste 40 de ani. 

Așadar, mergi la shopping. Îmbracă-te modern. Îngrijește-te și asigură-te că toată lumea vede că faci asta. Facebook și Instagram îți stau la dispoziție. Ieșirile în oraș la fel. 

Nu uita, un bărbat apreciat e un bărbat despre care ele vorbesc. Cu cât te vorbesc mai mult, cu atât mai bine. Toată lumea va vrea să te cunoască. 

Ce să reții

Ideea principală e să nu te închizi în tine și în casă. Ieși în lume. Reia legătura cu prietenii mai vechi. Fă tot posibilul să cunoști oameni noi. 

Și, nu uita să nu te sperii dacă se lasă cu sex. Să nu stai cu frică sau cu teamă. Fă sex ca la 20 de ani. Dă-i lumea peste cap, fă-o să te țină minte mult și bine. Încă poți să-i oferi orgasme multiple.

Stai liniștit, poți oricând să ai la tine un mic ajutor. Pastilele de potență sunt super utile. Te ajută să reziști mult, să scapi de fricile pe care le-ai putea avea. Când știi că o ai tare rău, uiți de orice altceva. 

Atât doar, ai grijă ce pastile de potență alegi. Eu am avut experiențe nașpa cu Natural Potent, de exemplu. E fostul Tianli, dar m-a lăsat la greu de câteva ori. Și mai sunt și altele care nu funcționează tocmai bine. Nu o să insist acum, dacă ai nevoie de sfaturi îmi poți scrie. Sau te mai poți uita pe blog, am mai scris pe acolo despre pastile de potență.

Hai, spor la femei și nu uita să mă anunți și pe mine cum te-ai descurcat. 

Un comentariu la „Ghidul bărbatului fermecător la 40+”

  1. Foarte bune sfaturile, ba baeti! Bravo! Sunt magulit in acelasi timp si vad ca tot la pastile de potenta si remedii pentru disfunctii erectile se ajunge :)) Am „consumat” si eu la viata mea Maraton Forte si Natural Potent, dar tot cu uPotent raman fidel. Apai, pana la urma la 30 sa zicem ca inca esti zimbru si zbori pe campii dar dupa 40 se aduna oboseala „anilor de munca” si parca de sex nici ca mai ai chef :)) Asa ca de-aia recomand un stimulent de potenta si imediat nevasta pare atractiva din nou :))

    Răspunde

Lasă un comentariu