page title icon Ghidul bărbatului fermecător la 30+

Cum cucerești la peste 30 de ani? Asta e vârsta la care, de fapt, băieții învață să fie bărbați și să se poarte ca atare.

E un lucru cunoscut, încă din istorie, că de fiecare dată când bărbații s-au purtat ca niște bărbați, au fost siguri pe ei și au știut ce vor, au reușit să influențeze istoria (și pe femeile din jurul lor). Acum, e discutabil dacă au influențat-o în bine sau în rău (vezi Cezar, Napoleon, Alexandru cel Mare, Nelson Mandela, Steve Jobs etc). Cert este că toți care au realizat lucruri mărețe în viața asta, au ajuns la o cotitură importantă din „cariera” lor. Așa că, fie că e vorba de teritorii sau femei, toți au avut câteva trăsături. Iată care sunt ele și află cum cucerești la peste 30 de ani.

Așa că, dragi băieți care mă citiți, trebuie să fiți în relație bună cu voi înșivă, în primul rând, ca să obțineți ce vă puneți în minte.

Eu nu sunt aici să dau sfaturi decât de amor, relații și sex, dar dacă ești aici pentru a-ți găsi farmecul în afaceri sau mai știu eu ce, tot cred că pot să te ajut. Pentru că, a cuceri femeia pe care o vrei, e într-un fel ca în afaceri: ai nevoie de un plan de bătaie, câteva trăsături bine definite și o serie de acțiuni care să te aducă la îndeplinirea obiectivului.

Dar de ajuns cu asta! Hai să vedem cum cucerești la peste 30 de ani.

Ai trecut de 30? Frumoasă vârstă!

Ai ajuns la forța maximă, potența maximă și toată energia tinereții, combinată cu maturitatea vârstei. Cu alte cuvinte, ai și fizic, ai și creier. Ai toate atuurile ca să te comporți cu adevărat ca un bărbat. Pentru că femeile asta își doresc: un bărbat sigur pe el, care știe ce vrea, lucrează eficient să-și îndeplinească atribuțiile în calitate de angajat / antreprenor, soț, iubit, amant, tatăl copiilor lor.

Așa că, fii sigur pe atuurile tale, fă-ți o listă cu ele dacă nu le știi și valorifică-le.

Cum faci asta? Cum cucerești la peste 30 de ani?

Pasul 1: Nu mai fii luat de fraier. Femeilor le plac bărbații sensibili, dar nu le plac cei care se victimizează sau se poartă ca niște pămpălăi. Vor un bărbat pe care se pot baza, care să aibă o personalitate solidă și să le zică atunci când greșesc, să le ajute să devină o versiune mai bună a lor.

Pasul 2: Recucerește-ți partenera constant. Arată că îți pasă, că ești implicat în relație. Dacă ai cucerit-o o dată, nu te face că ai uitat de ea. Acordă-i atenția cuvenită și asigură-te că amândoi aveți aceleași vise și direcții pentru viitor. Nu lăsa totul de izbeliște și nu intra în zona de confort, purtându-te așa cum erai înainte când erai burlac și locuiai singur.

Pasul 3: Nu te milogi sau victimiza. Știu că am zis asta mai sus, dar femeilor nu le plac disperații, cei care fac pe victima și se plâng mereu. Dacă ești genul care mereu găsește ceva de care să fie nemulțumit – fie cu munca, fie cu țara asta, fie cu politica, fie cu felul cum e tratat, fie cu locuința în care stă sau alte aspecte, atunci o vei aduce la disperare pe partenera ta. Dacă ea vrea să plece, să te părăsească, nu fii disperat. Iată ce să nu faci după despărțire.

Pasul 4: Fii demn și nu fii ușor influențat. Știu bărbați care se lasă călcați în picioare de partenere, bărbați care se plâng pentru că prietenul / colegul are mai mulți bani decât ei, bărbați disperați după bani sau care dau înapoi cu capul plecat când sunt certați sau puși la respect. Femeilor nu le place asta. Fii demn, recunoaște când greșești, gândește bine înainte să deschizi gura când vrei să te plângi de șef / coleg / vecin etc. Gândește-te bine care e situația celui care are mai mult ca tine și ce nu ai făcut tu ca să ajungi acolo. Dacă te plângi sau ești influențat de unul și altul, atunci ai personalitate slabă. Iar femeilor nu le place asta.

Pasul 5: Fă sacrificii: renunță la caracteristicile care nu-i plac iubitei tale. Știu că e greu, dar dacă vrei să o ții aproape, să te iubească nebunește și să nu te părăsească, atunci încearcă să schimbi la tine ce o deranjează pe ea. De multe ori, lucrurile astea sunt trăsături din familie – poate ai văzut la tatăl tău cum se purta cu mama și i-ai urmat modelul. Dar nu întotdeauna acel model e cel mai bun. Acum sunt alte vremuri – femeia nu mai trebuie să stea la cratiță și bărbatul nu mai trebuie să fie singur capul familiei. Vorbim de egalitate în cuplu.

Pasul 6: Fii alături de ea și respectă-o. Un bărbat adevărat nu e cel care se dă drept macho, conduce un BMW cu scârțâit de roți, merge la sală și poartă țoale de fiță. Nu! Asta e trecut! Un bărbat adevărat nu se sparge în figuri, lasă faptele să vorbească pentru el. Își respectă soția / iubita, îi ia cadouri, îi face surprize, o laudă pentru ce face bine, e gentleman. Îi e alături femeii când îi e greu, o pune pe picioare când e bolnavă. Nu o lasă de izbeliște și e mereu, trup și suflet, cu ea.

Pasul 7: Fericirea trece prin dormitor. Ascultă la mine, sexul e important în relație, femeilor le place să facă sex, mai ales când au găsit un partener compatibil. Nu te-ar părăsi și nu te-ar înșela, dacă le satisfaci în pat. Un bărbat adevărat știe când să ia pastile pentru potență și să reziste în pat. Știe să facă atmosferă și să ofere partenerei sale orgasme multiple.

Pasul 8: Nu fii gelos sau sufocant. Ai încredere în partenera ta, comunică cu ea, oferă-i ocazia să se deschidă și previno orice întâmplare nefericită, prin comunicare. Nu o sufoca, oferă-i spațiul necesar și iubește-o când simte nevoia de afecțiune.

Pasul 9: Fii atent la nevoile ei. Fie că e vorba de sex, locuință, mâncare, iubire, îmbrățișări, vestimentație (atât la tine cât și la ea), familie – ai ei, ai tăi, orice are nevoie, fii acolo să se bazeze pe tine. Fii atent la ea și oferă-i ce are nevoie. Comunică cu ea să afli ce are nevoie, dacă nu știi, sau dă-ți singur seama din comportament. Nu o lăsa să vorbească singură când îți spune nevoile ei.

Cum cucerești la peste 30 de ani

Dacă respecți pașii de mai sus, te poți considera inițiat într-ale bărbăției. Și, crede-mă, îți vei face partenera să fie mândră că e cu tine.

Ține cont că unei femei îi place să fie recucerită mereu, să fie importantă pentru tine, să nu simtă că e cu tine din confort. Unei femei îi place să fie iubită, răsfățată, să treacă prin multe cu tine, bune și rele, cât timp îi ridici moralul și ești acolo pentru ea.

Totuși, mai sunt lucruri de care trebuie să știi, dragul meu proaspăt bărbat. Și noroc că Dan Juan e aici să ți le spună.

La 30, fii curajos

Ai ajuns până aici. Ce ai acum se bazează pe ce ai construit tu, fie sigur fie cu ajutorul familiei tale. De aici, ești mai departe de familia în care ai copilărit și mai aproape de familia care îți va aduce (dacă nu ți-a adus deja) un copil.

Asumă-ți responsabilități, printre care și aceea de a fi viitor tată, dacă cumva ești căsătorit. Asumă-ți riscuri și luptă pentru relația ta / sau familia ta. Tot ce faci, de aici înainte, îți va construi viitorul – vei avea nevoie ulterior să citești ghidul bărbatului la 40+.

Fii potent

Ești la apogeul vieții sexuale. E posibil să ai sau nu nevoie de suplimente pentru potență. Eu aveam momente când mă emoționam și-mi dădeam drumul repede, până să ajungă partenera la orgasm. Am început să iau produse de potență înainte de 30, tocmai ca să-mi cresc performanțele. Și am reușit să-mi aduc partenera (actuala soție) pe culmi înalte. Nici că s-ar mai culca cu altul vreodată. Despre potența la bărbați am tot scris.

Fii om de acțiune

Nu fii moluscă. Ia decizii, consultă-te cu partenera și treci la treabă. Dacă vrei să mergeți la munte, propune tu. Dacă vrei să luați un alt apartament, propune tu. Stabilește-ți obiective (de la mic la mare) și fă pașii necesari să le îndeplinești. Acționează, nu sta pe loc, nu te lenevi. Femeilor nu le place când bărbatul lor bate pasul pe loc și nu evoluează.

Fii echilibrat emoțional

Un bărbat care se pierde cu firea sau nu se controlează și începe să țipe, să urle, să trântească sau, mai rău, să bată, nu e bărbat în opinia mea. Controlează-te, respiră adânc și gândește-te bine înainte să faci ceva. Dacă simți nevoia să izbucnești, îndepărtează-te de femeie și spune-i să-ți acorde o clipă, să îți revii.

Discuțiile în cuplu trebuie purtate cu calm, iar dacă femeia nu e calmă, atunci uite cum întorci cearta în favoarea ta. Pentru că bărbații adevărați nu se ceartă și nu se bat.

Fii fermecător

Știu, ăsta e titlul, dar uite. Menține-ți șarmul și fă-o pe iubita ta să se simtă confortabil cu tine. Glumește cu ea, discută cu ea, ascultă-o, zâmbește-i. Dansați împreună prin bucătărie. Trăiți-vă viața și transformă fiecare moment cu ea într-o vacanță. Încearcă să îi faci viața mai frumoasă și te va iubi necondiționat.

În plus, nu uita să fii îngrijit. Nu te neglija. Investește în imaginea ta, în sănătatea ta, în timpul petrecut cu iubita.

De la 30 de ani, începi să îți selectezi prietenii și activitățile pe care le faci. Nu mai ești așa haotic și all over the place, ca la 20. Îți dai seama că zilele trec mai repede și atunci începi să prioritizezi.

Cum cucerești la peste 30 de ani? Ți-ai dat seama că am scris despre a cuceri, chiar dacă ești sau nu într-o relație. Sfaturile de mai sus se aplică indiferent de stadiul în care ești.

Așa că, poartă-te ca un bărbat de acum înainte. Ai toată viața în față.

Lasă un comentariu