page title icon Libidoul la femei: cum îl crești și de unde să pornești

Știu, am vorbit pe blog despre multe lucruri legate cu și despre potența la bărbați. De la pastile, suplimente și până la soluții naturale pentru disfuncții erectile. Să știi, totuși, că nu doar bărbații au probleme cu instalația. Și femeile pot trece prin stări de anxietate sau de depresie legate de viața sexuală.

Fie nu au orgasm înaintea bărbatului. Sau nu au orgasm prin penetrare ci doar prin stimularea cu mâna. Ori, și asta e cea mai întâlnită situație, au un libido scăzut.

Despre creșterea libidoului la bărbați am mai vorbit. Dar, ce te faci tu, ca bărbat, dacă ea îl are scăzut? Nu, acesta nu-i un articol doar pentru bărbați. E și pentru doamne și domnișoare. Indiferent de cine îl citește, eu o să încerc să-ți explic cam cum funcționează libidoul în cazul femeilor și cum îl crești dacă vrei să faci asta.

Libidoul femeilor

E cam cum stă treaba în cazul bărbaților. Libidoul femeilor se referă la pofta de sex. De fapt, e ușor mai complex, dar dacă ar fi să-l definim în cât mai puține cuvinte, am recurge la cât de des ai chef să sari pe bărbatul tău.

Sunt femei care au chef de sex mai des, altele mai rar. Știi tu, durerea aia de cap sau oboseala de care te tot folosești când începe el să te pipăie și tu chiar nu ai stare de așa ceva.

Sunt femei care s-ar f**e non stop. Folosesc orice împrejurare pentru a mai experimenta câte ceva. Ba chiar se masturbează ori de câte ori prind un moment liber. Sau preferă un sex oral chiar și când au o pauză scurtă la birou.

Dar, sunt și femei care pur și simplu nu se excită. Sau, se excită foarte greu. Și atunci când o fac, întâmpină dificultăți în a avea un orgasm. Fie ajung la extaz doar dacă se întâmplă anumite scenarii, fie au un blocaj peste care nu pot trece.

În ambele cazuri, nu-i nimic greșit la tine. Psihicul poate cântări mult. Experiențele tale trecute cu alți bărbați, partidele eșuate, fricile tale, credința, sau chiar felul în care ai crescut. Totul îți poate influența atât viața sexuală cât și libidoul.

Cum să crești libidoul în cazul femeilor

Sunt multe soluții. De la a avea un stil de viață echilibrat și până la a folosi suplimente afrodiziace.

Poți elimina stresul din viața ta, te poți odihni mai bine sau chiar să încerci să schimbi partenerul.

Ce vreau să-ți spun este că ai nevoie să găsești sursa problemelor. Dacă e pe fond psihic, atunci acolo trebuie să lucrezi. Obiectivul? Să te simți în largul tău atunci când pune el mâna pe tine. Să nu-ți fie rușine să-l lași să te privească goală și să nu te simți aiurea când îi iei p**a-n mână.

Să poți renunța la inhibiții și să te relaxezi. Cu relaxarea vine și plăcerea. Iar plăcerea aduce orgasmul. Și când te obișnuiești cu plăcerea și cu orgasmul o să le vrei din ce în ce mai des în viața ta.

Mai poți consuma alimente afrodiziace. Sau să incluzi în dieta ta băuturi, legume și alte leacuri băbești bune pentru creșterea libidoului la femei. O mare parte dintre articolele pe care le-am scris eu pe blog, destinate bărbaților, se aplică și în cazul femeilor. Nu suntem chiar atât de diferiți pe cât ai crede. Chiar și întărirea mușchilor pelvieni sau exercițiile de respirație funcționează de minune și în cazul sexului frumos (nu că noi am fi mai prejos).

Pentru creșterea libidoului la femei recomand filmele porno. O să te ajute să te simți mai relaxată atunci când vine vorba despre sex.

Dacă ești ok cu asta, recomand și masturbarea. O să-ți înțelegi corpul mai bine și o să știi exact ce te excită, ce îți place și ce nu vrei să-ți facă el. Fii sinceră cu tine și cu așteptările tale de la un bărbat.

Apoi, vinul roșu chiar face minuni. Bea un pahar (doar unul, nu exagera) înainte de sex. O să te relaxeze și o să crească rapid libidoul. Vei sări pe el imediat, te vei simți mult mai bine în timpul partidei și vei avea orgasme mai puternice.

Dacă pentru bărbați mai vorbeam și despre pastile potență, să știi că ai suplimente naturale și pentru femei. Dar, despre așa ceva o să vorbesc în alte articole.

Textul de astăzi e pentru a înțelege că mintea e cel mai important factor în declanșarea libidoului. Ai grijă de starea ta de spirit, de corpul tău și o să vezi că plăcerea de a fi cu el va fi mult mai intensă.

Despre libido și cum să îl crești o să mai discutăm noi și cu alte ocazii.

Lasă un comentariu