page title icon Cum îți găsești o fată după o relație de lungă durată

După o despărțire ai nevoie rapid de o nouă cucerire. Dar, cum faci asta când tocmai ai ieșit dintr-o relație de lungă durată?

Să-ți spun cum mi-a venit ideea cu articolul ăsta. Am un prieten de la muncă și am ieșit weekendul trecut la o bere. Da, pe terasă, afară, nu prea a fost plăcut. Dar măcar conversația a fost ceea ce trebuie.

Prietenul meu mi-a povestit cum a trecut peste o relație de lungă durată. Și ce nașpa a fost. Depresie, chestii nasoale rău. Și nu pentru că nu a mers cu fata lui. Aia e, nu merge, nu e ca și cum nu mai ai ce f**e după.

Problema cea mai mare pentru el a fost că nu știa cum să-și găsească pe altcineva. Vedeți voi, când ești cu o fată din copilărie, de când îi dădeai bilețele ca să o întrebi dacă vrea să fie prietena ta, ideea de ieșit la agățat nu prea îți mai sună atractiv.

Pentru că nu ai idee cum să o faci. Și asta e nasol. După o despărțire, cel mai bun tratament este să reintri în joc. Rapid.

Dar hai să-ți spun cum a reușit el. Și ce sfaturi am și eu pentru tine.

Vezi și ce să nu faci imediat după ce te-ai despărțit de ea.

Cum agăți dacă ai uitat cum să o faci

Să-ți spun un secret. Agățatul e ca mersul pe bicicletă. Nu se uită. Dacă nu aveai probleme în a intra în vorbă cu o fată în trecut, nu o să ai nici acum. Și dacă te lipeai repede, o vei face și acum.

Da, poate ai ruginit puțin, poate te vezi ca un bătrân depășit de tehnologie, dar toate butoanele sunt fix acolo unde le-ai lăsat. Ce să mai, e ușor să agăți chiar și când ai peste 40 de ani.

Și chiar dacă nu te-ai priceput niciodată la agățat, acum ai un mare avantaj de partea ta. O piață de desfacere la un click distanță. Hai că nu vreau să sune misogin, dar chiar așa e. Toate platformele online te ajută pe tine, ruginitul, să-ți găsești uleiul care alungă scârțâitul ală de te zgârie pe timpan.

Cum e fata pe care o vrei

Super important: cum vrei să fie următoarea ta parteneră?

Vrei o experiență de-o noapte? Vrei să te bagi într-o relație nouă? Te vezi amantul unei soții dornice să experimenteze?

Clarifică foarte bine cum vrei să fie cucerirea ta. Răspunsul la întrebările de mai sus îți va spune și unde o vei agăța.

Dacă vrei experiențe de-o noapte, mergi în club. Aranjează-te, fii pregătit să umbli puțin la finanțe, dar stai liniștit. Vei găsi ceea ce cauți. Bine, mai greu acum cu pandemia, dar trece și perioada asta.

Dacă vrei cu una mai tânără, nimic serios, cam tot prin cluburi. Sau terase de prin centru. Festivaluri, aniversări și alte petreceri pe la care te poți strecura.

Aruncă un ochi pe Facebook, Insta și TikTok. Vezi ce postează lumea, citește comentarii și o să-ți dai seama rapid ce așteptări au fetele de pe acolo. Intră în vorbă cu ele și vezi unde te duce discuția. Nu ai absolut nimic de pierdut. Și dacă ești respins, nu e ca și cum o ai în fața ta. Oricum, îți vei da seama din răspunsurile ei dacă e cazul să insiști sau să renunți.

Ieși din zona de confort

Prietenul ăsta al meu mi-a spus că lui i-a fost greu să înțeleagă cum stă treaba cu agățatul acum. Eu zic că a avut o zonă de confort pe care nu a vrut să o părăsească. A avut nevoie de timp și, când a fost destul de disperat, s-a adaptat.

E ca în junglă. Te adaptezi, supraviețuiești. Nu, rămâi singur și, cel mai probabil, faci scurtă la mână.

Așa că, ieși rapid din zona de confort. Stai liniștit, nu te judecă nimeni. Prejudecățile sunt doar în capul tău. Și există o fată pentru tine care abia așteaptă să fie abordată. În plus, e ușor să-ți dai seama dacă te place.

Lasă un comentariu