page title icon Cum să agăți o femeie când ai peste 40 de ani

Ești chelios, burtos și folosești banii ca lipici pentru femei? Atunci pleacă de-aici.

Dacă ai avut demnitate cât aveai 20-30 de ani, atunci ți-ai păstrat-o și la 40. Dacă ai avut grijă de tine, te-ai îmbrăcat cum trebuie, ai mai dat și pe la sală, atunci n-ai de ce să-ți faci griji. Ai agățat și înainte, vei agăța și acum. Ăsta e principiul meu, pentru că și eu sunt trecut de 40.

Eu cred că la 40 ai deprins deja lecții de viață, ai vorbit cu multe femei și nu mai trebuie să tremuri ca varga când intri-n vorbă cu o tipă.

Dacă faci primul pas și mergi la o femeie care e disponibilă, are niște teste pentru tine. Primul e testul fizicului. Apoi, pe măsură ce conversația evoluează, are câteva întrebări pentru a te cunoaște mai bine și a-și face o imagine despre o posibilă relație cu tine. Aici e testul psihicului. 

Ele au nevoie de un bărbat stabil, și probabil dacă ai peste 40 și ești încă singur naște câteva semne de întrebare în mintea lor.

Așa că iată primul sfat.

Nu aborda femei cu mult mai tinere

Nu că nu ai avea șanse. Dacă arăți bine și cauți doar gagici cu lipici la bani, că le cucerești cu o cinste sau cu țoale de fiță, vei fi dezamăgit. În primul rând, nu cred că ai avea ce discuta cu o tipă de 18-25 ani. În al doilea rând, dacă vrei ceva de durată, o să ajungi să te plictisești cu ea și prietenele ei. Nu-ți bate capul dacă ești serios.

Abordează femei de 30+. Acolo e targetul tău, încă de la prima conversație o să-ți dai seama. 

După asta…

Îmbracă-te casual și fii degajat

Nu încerca să pari disperat. Că ai 40 de ani și vrei să agăți, ea se gândește că e ceva nașpa ce te-a adus aici. Nu folosi asta ca pe o slăbiciune, ci ca pe un atu. Dacă te-ai concentrat pe o afacere sau dacă ești divorțat, astea nu sunt lucruri de ascuns. Nu te îmbrăca așa cum ai fi la o întâlnire de afaceri și încearcă să-i nu-i servești replici de umplutură, precum „Vârsta e doar un număr”. Mai bine spune-i că nu contează vârsta cât ți-ai păstrat spiritul tânăr. 

Fii sigur pe tine și pe ce vrei

Femeilor le plac bărbații maturi și siguri pe ei. Dar nici nu preferă să se afișeze cu unul așa în vârstă încât poate să le fie tată. Arată că ești plin de energie, că nu ești anost și că nu s-ar plictisi cu tine.

Cu alte cuvinte, gândește-te că nu ai nimic de pierdut înainte să te dai la ea. Dacă aveți lucruri în comun, leagă-te de ele. Însă, nu vorbi foarte mult despre un singur lucru. Schimbă atmosfera dacă vezi că devine plictisită. Invită-o la dans dacă o cer împrejurările. 

Și gândește-te mereu așa…

Atragi ceea ce ești și tu

Dacă semănați și aveți aceleași pasiuni, ai găsit ce trebuie. Și asta o să se vadă de la primele discuții. Dacă se uită la tine prelung, dacă e atentă la tine, dacă zâmbește când vorbești și mai ales dacă-și mușcă ușor buza de jos, toate astea sunt semne că ea e potrivită.

Asta o să se vadă din conversație și cât de ușor evoluează lucrurile. Nici nu trebuie să îți faci un scenariu dinainte sau să-ți pregătești replici. Dacă faci asta, se vede că nu ești tu însuți. Se vede că nu ești sigur pe tine și ești ca un actor care a venit cu replica învățată.

Nu-i de ajuns că pandemia ne-a impus să purtăm mască? De ce să ne punem și altele când putem fi noi înșine?

Fii sincer și deschis

Aici voiam să ajung. La peste 40, trebuie să știi al naibii de bine ceea ce vrei.

Așa că…

  • Dacă vrei sex, poți să-ți bagi picioarele în sfaturile mele de mai sus. Sună o tipă și ai încheiat povestea. Și ia eventual un supliment pentru potență, ca să reziști toată noaptea ca un taur neobosit.
  • Dacă vrei să vrăjești, bea câteva pahare să fii bine dacă ai nevoie de asta – dar în niciun caz să te îmbeți – și intră în vorbe cu ele. Vezi unde duce conversația. Oprește-te când te plictisești.
  • Dacă vrei o relație, atunci un club nu e locul potrivit unde să aplici sfaturile de mai sus. Poate fi un start, dar nu e un loc bun de a continua seara. Trebuie să fie cadrul potrivit pentru a discuta deschis. Să vă vedeți, să vă apropiați din vorbe. Așa m-am apropiat eu de soția mea. Când aveam 20, credeam că o să-mi cunosc soția la un chef. Ei bine, la 40, înțeleg destul de bine de ce nu a fost așa.

Sunt sigur că sfaturile nu se pot opri aici. Te invit pe tine să continui. 

Tu ce sfaturi ai pentru cei ce vor să agațe după 40?

Lasă un comentariu