page title icon Cum să-ți faci profilul de Facebook pentru agățat

Vrei să agăți pe Facebook și nu știi cum să începi o conversație pe Messenger cu o fată? Stai liniștit, Dan e aici să te ajute!

Pe vremea mea, agățatul era face-to-face. Când eram copil foloseam bilețele, apoi, când am crescut am învățat cum să o fac să mă placă. Și cum să o abordez la momentul oportun și să o fac prietena mea. Nu, nu am pus niciodată întrebarea „vrei să fii prietena mea?”. Mi se părea jenantă. În schimb, am folosit momentul oportun pentru a mă da la ea. Și dacă mi-am jucat cartea bine, lucrurile au mers exact cum mă așteptam. Dacă ceva nu era ok, făceam un pas în spate înainte de a fi prea târziu. Adică înainte de a fi respins.

Cam așa era înainte de era Facebook. Acum, lucrurile sunt mai simple. Sau, cel puțin, așa ai crede. De fapt, lucrurile stau cam la fel. Și o să-ți spun imediat cum să agăți pe Facebook. Mai exact, o să-ți arăt cum să-ți folosești profilul de Facebook pentru agățat.

Dacă ești interesat și de alte rețele, am scris aici și despre cum să cucerești pe Instagram.

Cum faci Facebook pentru agățat

În primul rând, nu te aștepta să ai rezultate peste noapte. Nu ai văzut o fată, ți-a plăcut și mâine gata, deja ai cucerit-o pe Facebook. E puțin mai mult de muncă, dar hai, cucerirea fără puțină trudă nu-i la fel de dulce.

Cunoaște-ți victima

Nu glumesc când zic că ai nevoie de research. Pe bune, trebuie să analizezi fata înainte de a te băga în seamă cu ea pe Messenger.

Adică răsfoiește profilul ei. Vezi ce a postat. Ce-i place, pe unde umblă, cu cine umblă, ce muzică ascultă și toate cele. Cu cât știi mai multe despre ea, cu atât mai bine.

Dacă are profilul private, nu dispera. Vezi dacă ai prieteni comuni. Dacă ai, îi poți trimite o cerere de prietenie. Dacă nu aveți prieteni comuni, atunci e bine să nu te arunci cu friend requestul. Mai bine ți-ai face un prieten comun înainte de următorul pas. Trebuie să-i arăți că lucrurile curg normal și că nu o urmărești. Crede-mă, nu vrei să transmiți mesajele greșite.

Ah, încă o chestie. Citește ce mesaje lasă la alte postări. O să-ți dai seama cam ce caută la un băiat.

Schimbă-ți profilul de Facebook

Dacă vrei să agăți pe Facebook trebuie să ai abordarea potrivită. După ce ai strâns date suficiente despre ea, e timpul să te asiguri că profilul tău nu conține poze sau postări care nu-i sunt pe plac.

După ce-i trimiți friend request sigur o să te analizeze. Îți va da add dacă va găsi lucruri comune, interese de același fel sau dacă va observa că aveți prieteni comuni.

Un mic hint: poți să-ți faci profilul private și să arăți doar puțin; adică doar atât cât să-i atragi atenția pentru a o convinge să îți dea accept.

Așa că, folosește-ți profilul de Facebook pentru a-i arăta că vă potriviți. Și că o să vă înțelegeți de minune. Desigur, nu fii modest. Arată-i că arăți bine și că ești un bărbat convingător și impunător. Fă-o să te dorească înainte de a avea prima conversație cu ea.

Conversația cu o fată pe Facebook

Bun, i-ai dat friend request. Sau, i-ai dat like-uri la poze și, încet încet ați ajuns să fiți prieteni pe Facebook.

Acum vine partea grea: mesajele de început de conversație pe Facebook ca să o agăți.

Păi, pentru început, hai să nu o abordăm direct. După ce i-ai dat câteva like-uri la poze, lasă-i și un comentariu. Nimic siropos sau dubios. Lasă textele de cuceritor de Bollywood. Fii natural, amuzant dar fără excese.

Cum și ce să vorbești cu ea pe Facebook

Vezi dacă răspunde la comentariul tău. Îți vei da seama din răspuns dacă e cazul să continui conversația în comentarii sau direct pe Messenger. Desigur, o să-ți dai seama și dacă e cazul să te retragi.

Dacă partea cu un comment nu a funcționat, nu renunța. Scrie-i direct pe mess. La fel, fără texte de macho. Salut-o, spune-i pe nume și întreab-o ce mai face. Dacă nu te cunoaște spune-i cine ești, întreab-o lucruri aparent banale.

Spune-i că ai văzut că îi place formația X, filmul Y sau că ai văzut că a fost în nu știu ce țară și vrei și tu să o întrebi câte ceva.

Dacă e dornică de mesaje o să-ți dai seama. Să nu treci la invitat în oraș sau să-i spui că-ți place de ea. Mai e până acolo.

Doar întreține conversația. Împrietenește-te cu ea. Și vorbiți despre orice. Asta e partea cea mai faină, când vă descoperiți unul pe altul.

Apoi, după ce ajungeți să fiți super relaxați când vă scrieți pe Messenger și după ce commenturile la poze conțin ironii și mesaje pe care doar voi le înțelegeți, e timpul să o chemi și la o cafea. Sau la o plimbare.

De acolo lucrurile ar trebui să se miște natural. Din nou, e important să faci pașii potriviți, la momentul potrivit. Cum ai forțat puțin lucrurile, cum riști să strici totul.

Desigur, agățatul pe Facebook diferă în funcție de fată, sau de vârsta ei. Stai liniștit, că are prieten sau chiar soț, nu e atât de relevant. O poți cuceri oricum. Vârsta și interesele sunt cele mai importante. Una e să cucerești o femeie de până în 30 de ani și alta să vorbești cu una de 40, sau 50. Dar despre lucrurile acestea o să mai vorbim și cu altă ocazie.

Lasă un comentariu