page title icon Climax Control păreri: supliment pentru întârzierea orgasmului

Am căutat Climax Control păreri pe forumuri și platforme online unde utilizatorii au ales să-și împărtășească experiențele în urma folosirii acestui produs. 

Descoperă tot ceea ce am aflat despre administrarea, ingredientele și efectele Climax Control pentru prevenirea ejaculării precoce.

Ce este Climax Control?

Climax Control este un supliment sub formă de capsule, conceput pentru a crește durata actului sexual și pentru a îmbunătăți funcția erectilă. Practic, te ajută să controlezi ejacularea precoce și să-ți crești dorința sexuală.

Acest produs este disponibil la flacon de 60 de comprimate, se consumă pe cale orală și are efect cumulativ; se administrează sub formă de tratament. Am citit că tratamentul durează în medie 30 de zile, cu 2 comprimate pe zi. Efectele pot apărea în funcție de organismul fiecărui utilizator – uneori după 10 zile, alteori după 15. Cam ca la Durani, un alt supliment pentru potență tot cu efect cumulativ.

Pastilele Climax Control sunt realizate din ingrediente naturale care acționează laolaltă pentru stimularea libidoului și pentru creșterea fluxului sanguin către zona genitală. Prin îmbunătățirea circulației sângelui, erecțiile devin mai ferme și restabilesc astfel încrederea în sine a bărbatului.

Climax Control păreri pe forumuri

Climax Control păreri pe forumuri.limax control, climax control păreri

Când vine vorba de Climax Control păreri, am observat că utilizatorii au diferite convingeri cu privire la acest supliment. Unii susțin că au observat îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește controlul ejaculării și prelungirea plăcerii sexuale, alții spun că au experimentat reacții adverse precum dureri de cap sau greață. 

În plus, am făcut o medie a recenziilor descoperite online de mine și arată așa:

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
 • potență: utilizatorii spun că au avut o erecție mai bună, însă nu la fel de tare ca și produsele cu efect în 30-120 minute. Zic că fost totuși suficientă cât să-și facă treaba cu ea. 
 • întârzierea ejaculării: actele sexuale ale bărbaților au ținut mai mult datorită faptului că dorința lor sexuală era considerabil crescută. În plus, suplimentul, i-a ajutat să prelungească și plăcerea partenerei.
 • ușurința utilizării: aici s-a dat, fără ezitare, 3 din 5. Oricum, cei mai mulți dintre ei mai iau și alte suplimente, așa-i la bărbații trecuți de 40 de ani. O cutie de Climax Control te ține 30 zile minim, cu 2 pastile pe zi consumate, și efectele încep să se vadă din a 10-a sau a 15-a zi, cel puțin așa zic optimiștii. Am dat 4 stele aici că durează destul de mult tratamentul, și că se ia cam cu 30 minute înainte de sex, asta în cazul în care anticipezi că pot fi zile în care faci sex.

Climax Control: prospect și administrare

Conform prospect, Climax Control trebuie să fie administrat zilnic, de preferat după micul dejun sau după cină, pe cale orală. Se recomandă administrarea a 1-2 capsule pe zi.

Uneori, se pot lua și două comprimate, cu aproximativ 30 minute până la 1 oră înainte de actul sexual, în zilele în care știi că urmează să se întâmple. În celelalte zile, e recomandat să iei suplimentul doar dimineața și seara.

Un pachet are 60 de capsule, deci este suficient pentru 1-2 luni.

Climax control: ingrediente

Climax Control conține 9 extracte de plante și 3 substanțe active, iar acestea sunt:

 • L-carnitina
 • L-arginină
 • L-Lizina HCl mono
 • Semințe de in 
 • Semințe de afine
 • Oxid de zinc
 • Tribulus terrestris
 • Rădăcina de lemn-dulce
 • Celuloza microcristalină
 • Stearat de magneziu 
 • Siliciu coloidal

Plantele afrodiziace sunt benefice în combaterea temporară a ejaculării precoce datorită abilității lor de a stimula circulația sanguină, de a regla nivelul de hormoni și de a reduce stresul.  

Haide, însă, să-ți spun ce am aflat despre cele 3 substanțe active.

 • Celuloza microcristalină se obține din fibre vegetale și îmbunătățește absorbția acizilor grași din alimente. Se folosește atât ca ,,umplutură’’ în anumite tipuri de alimente precum produsele de patiserie sau produsele lactate, cât și în compoziția suplimentelor alimentare. 
 • Siliciul coloidal este un micro lichid care susține sănătatea sistemului cardiovascular. Dacă despre siliciul organic, care este extras din plante, se spune că este cel mai ușor asimilat de către organism, despre cel coloidal (artificial) se spune că poate oferi cam același timp de absorbție.
 • Stearatul de magneziu, din păcate, nu este sursa alimentară a magneziului. Din câte am citit nu are nici o treabă cu macromineralul esențial. Este doar un lubrifiant, un compus rezultat din amestecul unui ion de magneziu cu acid stearic. Cercetările spun că stearatul de magneziu ar putea inhiba rata de absorbție a suplimentelor naturale. Am găsit un studiu publicat în Jurnalul de Științe Farmaceutice care zice că suplimentele care sunt lubrifiate cu stearat de magneziu prezintă o micșorare a ratei de dizolvare, comparativ cu cele lubrifiate cu alți compuși. 

Climax Control: efecte secundare

Climax Control: efecte secundare

Datorită compoziției sale predominant naturale, produsul nu ar trebui să ofere efecte secundare semnificative.

Cu toate acestea, este important să subliniem că nu s-au efectuat suficiente studii clinice pentru a confirma complet absența efectelor adverse.

Deoarece numărul studiilor clinice este unul mic, afirmațiile producătorului pot fi considerate supoziții, iar suplimentul nu poate garanta cu adevărat niciunul dintre efectele pe care le promite.

După cum îți ziceam, am găsit pe net la o căutare pe Climax Control păreri că sunt câteva recenzii nu neapărat pozitive. În sensul că sunt bărbați care au consumat produsul însă nu s-au declarat mulțumiți de efecte.

Farmacie sau site oficial. De unde se poate cumpăra Climax Control?

Climax Control nu se vinde în farmacii, însă este disponibil pe site-ul oficial al producătorului. Pe de-o parte este ok, căci producătorii au libertatea de a controla prețul produsului prin limitarea intermediarilor, însă pe de altă parte, acest supliment poate fi comercializat și de alte farmacii naturiste, la preț stabilit de fiecare distribuitor.

Climax control preț

Prețul pentru o cutie de Climax Control, cu flacon 60 comprimate, începe de la 155 de lei și poate varia în funcție de magazinul de unde vrei să îl cumperi. Însă, de regulă, pe site-ul producătorului oficial, găsești prețul cel mai mic, cel de pornire.

Climax Control înlocuitor și concluzia mea

Climax Control este un supliment destinat bărbaților care se află în căutarea unor soluții pentru a controla ejacularea precoce. Eficiența acestui supliment poate fi interpretată subiectiv, de vreme ce nu s-au făcut încă cercetări. Dacă vrei să cauți și alte alternative de suplimente pentru potență și ejaculare precoce, am pregătit o listă aici. În topul clasamentului meu se află Pops, un stimulent pentru potență care contribuie semnificativ atât la obținerea erecției, cât și la durata actului sexual.

Sunt de părere că suplimentul Climax Control poate fi o opțiune pentru cei care doresc să-și îmbunătățească sănătatea sexuală, dar rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Așa că nu te rezuma doar la informațiile de pe site-ul producătorului sau prospect, ci documentează-te citind mai multe articole cu Climax Control păreri, pe net, cât și recenzii ale utilizatorilor online. Cum s-ar spune pe românește, întreabă un prieten. Și acesta te va lămuri.

Lasă un comentariu