page title icon Cele mai tari poziții sexuale pe care le poți încerca

Dacă ești un mare iubitor al sexului, ca mine, și ai găsit persoana potrivită care e gata să-ți pune fanteziile în aplicare, ai ajuns unde trebuie. Azi scriu despre cele mai tari poziții sexuale, în opinia mea, pe care le poți încerca într-o viață.

Ție ce poziții sexuale îți plac? Cel mai probabil, multe îți vin natural și nu le știi după nume. Nu-i nimic, nici eu, fără să-mi pun ochelarii pe nas și să am lista în față, nu-s un as în teorie. Dar practica e aia care-mi place la nebunie. În general, există topuri dacă stai să le cauți, cu cele mai tari poziții sexuale pentru femei și, alte poziții, pentru bărbați. Aici, suntem (aproape) doar între bărbați, așa că-mi permit să-ți șoptesc ce-mi place mie dar nici nevastă-mea nu se dă în lături cât încă se (mai) consideră tânără și flexibilă. Doar i-a plăcut dansul și acum, la 39 de ani, să o vezi ce mai dansează. Mai ales în poala mea, e-o imagine demnă de filmele pentru adulți.

Cele mai tari poziții sexuale – în topul lui Dan Juan

Poziția 69

E adevărat că nu e genul de poziție care trebuie practicată în perioada AIA a lunii, însă după duș, mai ales când gagica e udă acolo jos, e la fix. Eu am ceva mai multe kile și prefer să fiu dedesubt, iar nevastă-mea deasupra mea și invers, să-și facă de cap. E mai mult decât să faci sex oral unei femei și să-ți facă înapoi, cel puțin pe mine mă scoate din minți. Mai e varianta în care stăm amândoi pe câte o parte, dar invers, frecându-ne până ne dăm drumul simultan. E un vis.

Amazoana (sau Cowgirl)

Asta cică am auzit că-i super mișto pentru femei, că se mișcă pe „schimbător” cât vor ele. Bărbatul stă întins pe spate, în timp ce ea, exact ca-ntr-un film porno, se urcă pe tine și te călărește. Aici, doar ea face mișcările, timp în care tu o urmărești, o prinzi de păr, de sâni, îi mângâi abdomenul. O poți și atinge acolo jos, însă dacă te lasă, cel puțin pe a mea zici că n-o pot controla când stă ca amazoana. Stau, o admir și-mi spun în gând, „Doamne, cât te mai iubesc”.

Ancora

Asta cred că-i mai greu de descris, fără o poză. E ceva de genul: femeia stă întinsă pe spate, ci picioarele în sus, iar bărbatul îi ridică unul dintre picioare pe umăr, în timp ce o penetrează. Practic, așa ajungi în cel mai adânc punct al vaginului ei, îi stimulezi clitorisul la extrem și atingi chiar fantasticul punct G. Poate fi ușor dureros dacă o faci repede de la început, însă când e bine lubrifiată, crede-mă, o să urlați amândoi de plăcere. Nouă știi unde ne mai place să punem în aplicare poziția asta? În natură. Când mergem la iarbă verde, mai ne ascundem după un copac, iar ea-și ridică rochița suficient cât să nu atragem atenția. Sau o mai facem așa în mașină, pe bancheta din spate. O dată s-a întâmplat chiar în scara blocului. E absolut demențial.

Antilopa

Poziția asta e destul de modulară. E penetrare pe la spate, cum îmi place mie, însă cu amândoi partenerii în genunchi. Femeia se sprijină de regulă de un fotoliu, marginea patului sau ceva. Nouă ne place antilopa asta și în picioare, cel mai adesea la duș, cu apa caldă curgând pe noi. Doar că io-s ceva mai înalt și mă aleg cu febră musculară la picioare. Asta-i altă poveste.

Doggy style

Asta e una clasică, dar mă înnebunește. Ea stă aplecată în poziția caprei (nasoală traducere în română) și eu stau în genunchi în spatele ei, penetrând-o pe la spate. Îi place să-i dau palme peste fund, să o trag de păr, să o mângâi sau chiar să o zgârii ușor pe spate. Se excită repede și când o sărut pe ceafă sau când cresc intensitatea încât se aude cât mai tare atunci când o penetrez rapid și mă lovesc de pielea ei umedă. E absolut apetisantă poziția asta, mai ales când obosim să stăm în genunchi și ea cade pe burtă iar eu peste ea. Așa ajungem de fiecare dată când ne dăm drumul. Dar înainte să facem asta, ei îi place să se masturbeze în timp ce o penetrez pe la spate. E jucăușă rău!

nu te mai uita, asta nu e nevastă-mea

Lingurița

Din categoria cele mai tari poziții sexuale pe care merită să le încerci, asta este cea mai odihnitoare. Eu o practicam în cămin, încă de când eram la taică-miu în Anglia. Mai găseam câte o turistă, așa ca mine, dar de regulă din Ucraina sau Ungaria, căreia îi plăcea să doarmă dezbrăcată, dezvelită și pe o parte, așteptându-l pe scrot frumos să vină noaptea la ea. Și veneam. Iar acum, cu nevastă-mea, seara înainte de culcare mai punem în aplicare poziția asta, că e una din cele mai relaxante. Și liniștite, căci nu aud copiii sau vecinii.

Leneșul

Vorbind de poziții sexuale relaxante, asta e una care-l avantajează maxim pe bărbat. Tot ce are de făcut e să stea pe spate, cu p**a sculată, iar femeia face treaba. E ca la amazoană, dar ea stă cu spatele și se mișcă în ritmul ei. Fiecare își face de cap, neveste-mii îi place de exemplu să stea într-un loc și să-mi mișc eu bazinul, în ritmul meu. Dar, hei, merită febra musculară. La fix chiar.

Cele mai tari poziții sexuale sunt… variațiile!

Nici nu știu cum să le denumesc, la fel ca atunci când am făcut sex în jacuzzi. A fost ceva spontan, creativ și rapid dar intens. Sau când am făcut-o direct pe pătură, când ieșiserăm la iarbă verde, și eram amândoi cu ochii în patru să nu treacă vreun om să ne vadă. Am făcut doggie style, în cort, pe plajă la mare, în miezul zilei. Era saună în cort, aveam deschisă partea din față și eram amândoi cu fața spre ieșire, să nu treacă cineva. Am văzut oameni, dar mai la distanță, nu suntem siguri că ne-au văzut dar asta ne-a excitat la culme. Am schimbat pozițiile de mai sus ca să ne fie nouă confortabile.

Am pus în aplicare fiecare fantezie fără să-mi fie frică de reacția ei. Și ea a făcut la fel cu mine, iar asta ne-a ținut mereu uniți. Asta îți recomand și ție: cât mai multă libertate sexuală, cât mai multe poziții încercate și, crede-mă, vei lăsa în urmă atât masturbarea și efectele sale, cât și privitul la alte femei. Atunci când a ta îți îndeplinește fiecare fantezie sexuală și puneți în aplicare cele mai tari poziții sexuale, va fi cea mai atractivă femeie din lume pentru tine.

Lasă un comentariu