page title icon Care sunt cele mai bune pastile pentru potență [actualizat]

Am ales să scriu un clasament cu cele mai bune pastile pentru potență pentru că altfel simțeam că blogul este incomplet. Scopul meu este să te ajut să devii un Don Juan bazat. Iar cel mai important lucru în seducție este reputația.

Reputația este imaginea pe care și-o creează alții despre tine înainte de a te cunoaște mai bine. Este un fel de prima impresie, care e foarte greu de schimbat, aproape imposibil.

Femeile vorbesc mult între ele. O fac în special despre relații și, desigur, despre sex. Vorbesc între ele despre bărbatul pe care abia l-au cunoscut și încearcă să ghicească cum va fi acesta la pat. Oare e dominant? O are mare, mică? Termină repede? Este pasional?

Primul lucru pe care îl va face o femeie după prima partidă de sex cu tine este să se vadă cu prietenele ei și să povestească cum a fost. Sau poate cu mama ei. Și așa apare reputația. Iar eu vreau să ajut modul în care se va povesti despre tine.

O să-ți ofer lista mea (odată a fost secretă, dar acum am ajuns la vârsta în care vreau să dau mai departe, să las ceva în spate și pentru alții ca mine) cu cele mai bune pastile pt potență maximă.

Un comentariu important înainte: toate produsele din listă sunt suplimente alimentare, nu medicamente. Sunt produse testate de mine, alese pe baza unui rating personal ce l-am dat eu. Nimic altceva. Nu vreau să influențez pe nimeni să cumpere ceva, vreau doar să fac publică lista cu ce a funcționat la mine.

De ce pastile pentru potență?

Pentru că ăsta este cel mai mare avantaj pe care îl poți avea în fața altor bărbați. Pentru că așa obții o reputație cât mai bună și scapi de emoții înainte de sex.

Am făcut lista cu cele mai bune pastile potență care au funcționat la mine ca să te inspiri din ea, dacă vrei o reputație mai bună. Dacă despre tine se vorbește că ești un bărbat care știe ce face în dormitor, te-ai scos. Femeile sunt pe jumătate agățate, este ca și cum ți-ar centra cineva mingea și trebuie doar să întinzi piciorul ca să înscrii.

Cum am ordonat lista de pastile pentru potență?

Cel mai important factor pe care l-am luat în considerare este cât de sigur este un produs. Adică să își facă treaba de fiecare dată, să nu dai rateu, pentru că veștile rele se răspândesc cel mai rapid. Bineînțeles, am ținut cont ca să fie pastile pentru potență acreditate de Ministerul Sănătății și să se găsească în farmacii.

Apoi, urmează factori cum ar fi cât de bine ajută pastila potența, cât ajută la întârzierea ejaculării și cât de ușor este să o folosești (timp până la primele efecte, cum o cari după tine, efecte secundare etc.).

Hai să-ți povestesc ce a mers la mine!

Top cele mai bune pastile pentru potență

Locul #1  Pops

pareri pops pastile potenta
PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Am încercat Pops la fel cum fac de obicei cu toate pastilele naturale pentru potență. Din curiozitate, să văd dacă-i bun de ceva.

Producătorii se laudă cu sloganul „îți coboară sângele la cap!”. După experiența mea cu Pops chiar pot să zic că-și atinge scopul.

Pe erecție și potență chiar m-a ajutat mult. Ți se întărește de ai impresia că penisul e mai mare și mai gros. Adică, atingi potența aia maximă pe care ți-o dorești atât de mult și la final, boom, orgasm mai intens. Așa a fost la mine.

Ce simt de fiecare dată când iau Pops

Când iau Pops fac sex altfel. Fără stres. Nu mă mai gândesc că nu mi se scoală la timp, că mi se înmoaie când e partida mai intensă și femeia mai încinsă.

Părerea mea despre Pops am scris-o în detaliu. Pentru mine a fost cea mai bună pastilă de potență. Penisul e în stare semi-erectă la 30 de minute de la administrare și după poți să continui mult și bine, te exciți mai ușor.

Primul număr e normal, dar următoarele sunt chiar de povestit și la prieteni și la dușmani. Am erecții tari și după prima ejaculare. Plus că, chiar și la al doilea orgasm ejaculezi puternic. Plăcerea e și ea acolo, nu se diminuează. Când îți vine, frate zici că ești în al 9-lea cer.

Cu ejacularea precoce nu am, de fel, o problemă. Dar, ca orice bărbat vreau să mă țină mai mult. Pops e bun și pentru asta, chiar ai control mai bun pe ejaculare după ce dai pe gât pastila. Acum, nu știu ce să-ți spun dacă de obicei îți vine după 2, 3 atingeri. Dar, cred că-și face treaba și în situația aia.

Prospect, contraindicații și ingrediente

Pe prospect scrie că-i pastilă pentru potență naturală. Deci, o poți lua fără prescripție medicală de la farmacie. Eu așa am făcut, am mers fizic la farmacie să iau prima oară o cutie de 4 pastile.

Produsul e făcut din plante afrodisiace în concentrațiile potrivite pentru efect în 30 de minute. La contraindicații găsești clasicele: „a nu se depăși doza recomandată” și „precauție în afecțiunile cardiace”. Desigur, dacă te știi cu probleme de sănătate, mergi la doctorul urolog înainte să iei pastile pentru potență fie ele naturale sau nu. Citește despre Pops prospect să afli mai multe.

Eu nu am simțit efecte adverse cu Pops după ce am luat. Nu am avut dureri de cap sau arsuri la stomac. Ce-i drept, am fost puțin obosit, dar nu m-am supărat, oboseala era de la prea multă activitate, ceea ce-i de bine.

Fiind pastilă, se administrează cu apă. Ăsta să fie singurul inconvenient, dar e ușor de trecut cu vederea atunci când ai un produs care chiar funcționează.

Locul #2  Max Performer

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Fraților, știu că nu se găsește în România dar v-am zis deja: ăsta e un top personal cu cele mai bune pastile pentru potență, nu e conform recenziilor date de voi pe net. Așa că mi-am „permis” să introduc aici și pastila care m-a ajutat să-mi construiesc o reputație de Dan Juan în Anglia: Max Performer. E un produs pentru potență care face exact ceea ce zice: te ajută să funcționezi mai bine în pat.

Hai să-ți explic: funcționezi bine? Te ajută să funcționezi mai bine. Funcționezi slab? Te ajută să funcționezi mai puțin slab, spre binișor. Înțelegi ce vreau să zic?

Pe partea de erecție, m-a super ajutat. Mi l-au recomandat amicii din Anglia pe vremea când îmi făceam veacul pe-acolo, deci acum mai mulți ani, până să fiu cu nevastă-mea. Și am început să-l iau, pe prospect scrie că se ia ca tratament, o pastilăe pe zi timp de 90 de zile. Așa că luasem deja de vreo 10 zile când am dat de două englezoaice în club, mamă ce chef de distracție aveau… și am dansat cu ele dar am văzut că nu se jucau. Puneau mâna fix acolo unde doar acasă ar trebui să o faci.

Așa că ne-am urcat toți trei într-un taxi și am început să ne sărutăm. Cred că șoferul pakistanez s-a uitat mai mult în oglinda retrovizoare decât la drum că lua curbele cam brusc, de-mi picau fetele astea-n poală la fiecare viraj. Am ajuns noi acasă, ne-am dezbrăcat și am sărit peste preludiu. Una a fost mai timidă, a stat de cealaltă parte a patului să se masturbeze în timp ce eu i-o trăgeam celeilalte pe la spate. Doar 10 pastile luasem și nu mă așteptam să scoată așa un animal pastila asta albastră din mine, cum am fost în seara aia în Anglia.

Ce simt când iau pastile pentru potență Max Performer

Chef de sex? Aveam la greu. Erecții tari? Purtam cu mândrie steagul sus, tare ca parul. M-a ținut cât pentru trei partide și eram prea obosiți să o începem pe a patra. Cu ejacularea, eu zic că am rezistat eroic. Am simțit nevoia, nu zic nu, dar ceva în mine îmi spunea să nu îmi fac țara de râs. Și cum mă gândeam eu la patriotisme, mi-am dat drumul într-o oră de fiecare dată, ceea ce e mult mai bine ca de obicei.

Nu degeaba am pus pe locul doi Max Performer în lista mea de pastile potență. Am fost impresionat de efecte, deși nu am simțit nimic din prima. Așa și scrie pe prospect: efectele se pot vedea în câteva zile. Întâmplător, nu am avut cu cine să fac sex de când ajunsesem în Anglia, deși începusem să iau din prima zi pastilele astea. Mi-am zis că și dacă nu se întâmplă nimic, nu am ce pierde. Dar am simțit eu că parcă am instincte animalice mai aprinse de fiecare dată când vedeam o femeie care arăta bine.

Așa că n-a fost nevoie de prea multe când am văzut că fetele astea au chef de nebunii în seara aia. Erecția a apărut instanta și se întărea pe măsură ce puneau cele două mâinile pe mine. M-a luat cu fiori pe spate, mai ales când am ajuns în dormitorul lor și au început să se sărute între ele. Ce să zic, a fost aproape ca-n adolescență. Dar partea bună? N-am mai avut stres, emoții negative. Am fost sigur pe mine că urmează să ne-o tragem ca nebunii, ceea ce am și făcut.

Ușurința utilizării:

Am oferit 2 stele aici pentru că se ia ca tratament mai mult, nu e genul de pastilă care se ia la nevoie. Totuși, am fost mulțumit de efecte, și pe partea de control ejaculare, și pe partea de erecție. Vreau să spun că mi-am menținut potența pe tot parcursul celor 90 de zile cât am luat Max Performer, și când am ajuns în țară.

Deja îmi intrase în sistem – dimineața, după micul dejun, cu apă sau ceai, luam pastila albastră. Îți dai seama că atunci când s-au terminat cele 90 de zile mă simțeam incomplet că nu mai aveam ce să iau dimineața. Deci, are efect, chiar din primele zile, așa cum scrie pe prospect, doar că asta e singurul inconvenient: trebuie să iei mult timp ca să simți ceva.

De-asta, după părerea mea, Max Performer se numără printre cele mai bune pastile de potență. Din păcate, nu se găsește în România, însă sper eu să intre la un moment dat și pe piața de aici.

Citește articolul meu în care am scris păreri Max Performer.

Locul #3 Tianli fiole, spray, șervețele

reactii-adverse-tianli
PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Tianli, Tianli, ce m-am mai distrat cu produsul acesta. Părerea despre Tianli? Este foarte vechi pe piața din România. Îl foloseam mult când eram tânăr și umblam numai după fete, singurul lucru pe care îl aveam în cap era pi*da. Nu că acum s-ar fi schimbat multe, dar na, sunt mai în vârstă și trebuie să mă comport ca atare.

Tianli fiole aterizează pe locul al 3-lea în topul celor mai bune pastile pentru potență maximă din cauza factorului cel mai important după care am făcut selecția: să își facă efectul de fiecare dată.

Tianli fiole, acum vreo 8 ani, își făcea treaba super bine, dar la un moment dat au schimbat rețeta și cutia. Nu știu exact de ce, dar ce știu este că nu mai este la fel. De câteva ori nu mi-a mers și am fost nevoit să caut ceva nou cu care să îmi fac treaba.

Ce simți când iei Tianli

Legat de potență, este la fel ca și Max Performer, e super bine, nu are rost să mai repet cum a fost.

La întârzierea ejaculării este așa și așa. Nu știu dacă este de la Tianli sau dacă eram eu într-o stare în care puteam performa mai bine. Adică atunci când mi-a venit să-mi dau drumul, mi-am dat. Erecția era acolo, capul penisului pulsa, însă pur și simplu nu mi-am putut controla ejacularea. Noroc că am folosit prezervativ, căci altfel nevastă-mea și-ar fi dat seama că am avut orgasm înaintea ei și nu picam bine.

La ușurința utilizării am dat 2.5 stele pentru că Tianli fiole sunt foarte mari. Ai ditamai fiola pe care nu poți să o ții în buzunar, adică nu poți să te cari cu ea după tine, este foarte groasă. Cum o iei? Unde o ascunzi? Singura parte bună este că își face efectul în 30 de minute.

Tianli spray sau Tianli șervețele nu prea am folosit, au apărut recent și în general ce se aplică pe penis nu dă rezulate. Plus că trebuie să porți prezervativ când vrei să le folosești.

Citește și despre reacțiile adverse cu Tianli. Aș recomanda Tianli pentru că îmi aduce aminte de zilele mele de glorie din tinerețe. Singura problemă este că ai riscul să dai rateuri ceea ce nu îți recomand. Foarte multe depind de reputația ta, păzește-o cu prețul vieții tale.

Locul #4  Natural Potent

natural potent pareri
PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Natural Potent obține locul 4 pe lista mea, a celor mai bune pastile pentru potență maximă. Hai să-ți spun părerea mea despre Natural Potent.

De ce e pe locul 4? Păi pentru că este tot Tianli, dar sub un alt nume. Ca și efecte este asemănător cu Tianli fiole, dar mai slab puțin și de aceea am oferit 3.5 stele pentru potență. Nu știu dacă sunt făcute de același producător, este posibil să fie o copie a brandului Tianli.

Ce simt când iau Natural Potent

Natural Potent nu face parte din categoria pastile potență ci este sub formă de fiole. Însă, efectul este mai bun decât în cazul multor pastile de pe piață. Cu toate astea, e ca o ruletă rusească: uneori nu simt nimic când iau Natural Potent, alteori simt ceva.

Atunci când simt ceva, de fapt simt că mi se scoală mai ușor după o oră de la administrarea fiolei. Erecția e mai tare ca de obicei, dar nu ține foarte mult. Mie mi s-a culcat între partide, dar a fost nevoie de un preludiu mai scurt între cele două. Mi-a dat ceva energie, am reușit să mă bucur de sex prelungit a doua repriză.

Prefer fiole Natural Potent ca să mă bucur și eu de sex, în loc de spray, care amorțește zona și nu mai simt nimic. Legat de ejacularea precoce, a reușit să mă amâne puțin, dar când mi-a venit, nu am putut face nimic și mi-am dat drumul. Per total, experiența e bunicică, aș putea spune, dar nu se compară cu primele produse din acest top cu pastile pentru potență.

Locul #5 Maxro Forte

Maxro Forte păreri cele mai bune pastile potență
PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Am inclus recent Maxro Forte în clasamentul cu cele mai bune pastile potență. La mine a mers mai bine decât Maraton de exemplu. Acesta e un supliment din ingrediente naturale, la cutie de câte 4 capsule sau 10 capsule.

Pe mine m-a ajutat cu erecția, când am avut nevoie mai mult. Mi-a întărit penisul peste așteptări, de aici cele 4 stele. A doua zi m-am trezit cu ceva dureri de cap de la el, dar libidoul tot sus era. Nu m-a ajutat să îmi controlez ejacularea, însă pe potență a fost peste alte suplimente ce le-am încercat.

Nevasta mea a fost satisfăcută în urma experienței. Ce mi-a plăcut la el a fost că se ia la nevoie, cu 30 minute înainte de sex. Fără alte complicații. Ideal să îl iei pe stomacul gol sau dimineața, la fel ca orice alt stimulent eficient de potență.

Maxro Forte – experiența mea, explicată

Nu am scris asta în articolul dedicat cu Maxro Forte păreri. Dar îți povestesc aici. Căutam ceva la îndemână, ce pot să iau din farmacie sau plafar, ca să fiu spontan cu nevastă-mea. Eram plecați într-o altă localitate din România, și mi-am uitat acasă stocul de Pops. Asta iau cu mine când plecăm undeva doar noi doi.

De data asta, am făcut bagajul în grabă. Așa că m-am dus eu la farmacie în acel oraș mic să iau ceva ce poate să se asemene cu Pops. Și așa am găsit la farmacie Maxro Forte. Recunosc, în prima zi nu a dat roade. Sexul a fost standard, și soția s-a prins că nu luasem niciun supliment înainte.

A doua zi, însă, chiar ea m-a întrebat dacă am luat Pops. De fapt, luasem a doua capsulă de Maxro Forte, de dimineață, înainte să mergem la micul dejun. Apoi, când am ajuns din nou în cameră, am dat jos hainele de pe ea. Eram pus pe treabă. Și am avut amândoi orgasm mai intens ca de obicei. De-asta am dat notele de mai sus și am inclus în acest clasament pastile potență și produsul acesta.

Locul #6 Maraton Forte

pareri-maraton-forte pastile pentru potență
PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Maraton Forte a fost primul produs pentru potență pe care l-am consumat în viața mea. Asta s-a întâmplat după ce am dat primul meu rateu. Care-i părerea mea despre Maraton Forte? Să-ți spun o povestioară înainte de toate.

Am fost beat mort într-o seară, am ajuns la o tipă acasă și nu mi s-a sculat. Lucru greu de recunoscut, dar este adevărat. A doua zi de dimineață i-am zis fetei că mă duc până la magazin să iau ceva pentru micul dejun. Dar, de fapt, mi-am luat inima în dinți și am fost la farmacie. Am dat acolo de o farmacistă și am zis hai să îmi bag. Cum îi zic eu ce am pățit? Una este să îi zici mă doare capul, ce îmi recomandați și alta este să zici păi.. nu mi s-a sculat. Până la urmă, i-am zis „Sărut mâna, ce aveți bun pentru potență?” A zâmbit și mi-a dat Maraton Forte.

Cum a funcționat Maraton Forte

Am luat 2 capsule, am citit pe prospect efect în 2 ore și luat pe stomacul gol, am avut noroc că nu mâncasem încă. Am ajuns la tipă acasă și a trebuit să mai trag de timp până la efect pentru că se vedea pe ea că are chef de sex după ce aseară am lăsat-o nesatisfăcută.

Eram inhibat și nu cred că puteam să obțin erecția ca să pot să îmi fac treaba. Până la urmă și-a făcut efectul și mi-am salvat reputația. Atunci am descoperit cât de bune sunt pastilele pentru potență. Pentru că.. frate, a fost altceva. Nu am făcut sex atât de bine până în acel moment, iar după ceva timp, după ce am devenit mai intimi, mi-a spus că nimeni nu i-a tras-o mai bine decât mine. Iar acest lucru îl datorez pastilelor pentru potență, cea mai bună invenție de la pâinea feliată. Citește și despre reacțiile adverse cu Maraton Forte.

La fel ca și Tianli, și din câte am observat cu majoritatea pastilelor pentru potență care sunt vechi pe piață, s-a schimbat rețeta originală. Eu cred că producătorii ăștia văd că au mult succes și se lăcomesc, schimbă rețeta în una mai ieftină și dau produsul peste cap. Am dat rateuri din cauza asta și m-a costat foarte mult, pentru că lucrurile se află.

La Maraton Forte, pentru potență ofer 3.5 stele, nu este wow, dar nici slab, este un nivel ok, astfel încât să îți faci treaba.

La întârzierea ejaculării ofer 3 stele pentru că se simte o diferență, mică, dar se simte. Cred că aici ține și de tine cât de rezistent ești în mod normal.

Ușurința utilizării acestei pastile pentru potență

Problema aici este că își face efectul în 2 ore! Te dă peste cap rău de tot.

Cum poți să știi când să iei pastila? Eu a trebuit să tot trag de timp în timp ce tipa de lângă mine aștepta să fac ceva. Îmi tot dădea semnale, mă pupa, mă atingea, bătea apropouri și eu nimic, pentru că trebuia să aștept să simt că începe să își facă efectul. Vezi și câteva detalii despre prospectul Maraton Forte ca să știi la ce să te-aștepți.

Pastile pentru potență forum și păreri: mic disclaimer

Am mai zis-o dar trebuie menționată și aici. Eu nu sunt medic, lucrez în domeniul IT. Nu sunt în măsură să dau sfaturi avizate, în special dacă ai anumite probleme medicale și vrei să iei pastile pentru potență. Așa cum am mai zis pe acest blog, aici sunt strict experiențele mele personale cu diverse pastile potență și suplimente pentru erecție și ejaculare precoce. Rating-urile sunt subiective, date de mine, însă secțiunile în care vorbesc despre pastile potență forum sau păreri ale utilizatorilor, sunt referitoare la ceea ce găsesc pe net.

Așadar, dacă ai probleme medicale ce îți afectează potența, numai medicul de familie respectiv urologul îți pot face recomandările potrivite. Nu te lua după experiențele necunoscuților de pe net. E o lume liberă și fiecare are dreptul să-și exercite opinia. Însă, când vine vorba de pastile pentru potență și suplimente, ele pot avea efect diferit în funcție de fiecare om.

Concluzii despre pastile pentru potență masculină

Și am ajuns la sfârșitul acestui top cu cele mai bune pastile pentru potență.

Mi-a făcut mare plăcere să scriu acest clasament pentru că mi-am reamintit multe experiențe din trecut. Și cele bune și cele rele, pentru că așa este în viață. Eu doar încerc să te învăț cum să ai cât mai multe experiențe bune pentru că de cele rele nu scapi niciodată. În plus, te pot învăța și cum să treci repede peste cele rele, dar pentru asta poți citi și alte articole de acest blog despre pastile pentru potență.  

Clasamentul celor mai bune pastile pentru potență a fost făcut în baza experiențelor mele. Dacă consideri că sunt alte produse care merită să fie menționate în acest clasament, lasă un comentariu sau trimite-mi un email pe salut@dan-juan.ro.

Spor la vânat și ai grijă de reputația ta! 

101 de comentarii la „Care sunt cele mai bune pastile pentru potență [actualizat]”

 1. Foarte bune recomandarile cu cele mai bune pastile de potenta. Dintre toate, si eu sunt de parere ca uPotent e cel mai sigur. Adica, fara reactii adverse si cu efect imediat, perfect pentru o seara de vis. Bafta!

  Răspunde
 2. Salut, Dan! Sunt un tanar de 25 de ani si pot sa zic ca imi place mult topul tau, sunt de acord cu lista facuta cu cele mai bune pastile de potenta, chiar cred ca ajuta sa faci un astfel de top pentru toti barbatii care au nevoie. Imi place cum le-ai ales, cu cat mai putine reactii adverse, cat mai putin intruzive si cu efect rapid. O sa incerc, incep cu primul din lista si te anunt ce experienta am. Bafta!

  Răspunde
 3. Bravo, man, cred că e unul din cele mai bune articole despre cele mai bune pastile pentru potență pe care le-am citit. Au scris mulți, dar nimeni nu a avut atât de multe argumente, rating și sfaturi așa complexe cum dai tu. Pe bune, man, keep up the good work, și nu asculta haterii. Pe mine, primele două produse din topul tău m-au ajutat cel mai mult, cred că aș fi dat același rating ca tine. Spor în continuare și ține sus munca bună! 😉

  Răspunde
 4. Salut , Mersi pentru experienta impartasita, faina descriere. Eu iau numai maraton forte, de aprox 15 ani Pt potenta mai buna. Cam Da dependenta, in sensul ça daca iei, nu prea poti sa mai renunti Pt ca organismul se invatza lenes. Si Cum mai si trece vremea si nu mai avem 20-30 de ani, e clar ça trebuie sa il ajutam ?
  Reteta s a schimbat poate de vreo 5+ ani. Luam o pastila si era ok. De atunci iau 2 pastile din cutii diferite. Inclin sa cred ça anumite pastille nu au ce trebuie inauntru. Am mai incercat ceva strain de pe un site de vanzari on line, nu mi mai amintesc numele pastilei, avea stele dar nu a avut niciun efect. Am aruncat pastilele, deci si banii pe fereastra. Mai mult, uneori tin dieta, deci am nevoie sa stiu macar cu 8-10 ore inainte. Pt ca nu si fac efectul daca nu sunt pe stimacul gol. Daca sunt luate cu apa minerala e si mai bine. Ai o erectie de spargi nuci cu ea ?. Spuneam ça Tino dieta. Dar cand stiu ça am intalnire Sau sex-weekend, consum si alimente recommandate, litchi, ghimbir, miere, oua, prune, ananas, avocado si altele. Multa bafta si erectie salbatica sa aveti !

  Răspunde
   • Salut! Nu, în niciun caz, orice pastile de potență trebuie luate conform prospect și nu în combinație cu altele. Sunt mărci diferite, n-au legătură între ele, ar exista riscul la reacții adverse nasoale dacă faci asta. Nu combina niciodată produsele pentru potență. Fiecare trebuie luat la intervalul de timp menționat pe prospect: la Pops este o capsulă la 24 ore, la uPotent este un plic de 10g la 24 de ore. Efectele oricum se simt și a doua zi, prin urmare eu aș prelungi acel termen la 48 de ore. Dacă vrei să le iei pe ambele, ia-le pe rând: de exemplu pastila Pops astăzi, plicul de miere uPotent peste cel puțin 3 zile. Sper că te-am ajutat!

    Răspunde
     • Salut, Gabriel! Nu există produs care să meargă la toată lumea. N-ai cum să îi mulțumești pe toți! Dacă la tine n-a mers Pops, încearcă-le pe celelalte din listă și zi-mi ce părere ai. 🙂 Din fericire, toate ne sunt accesibile și trebuie doar să găsim fiecare ce ni se potrivește. Baftă să ai!

    • tot ce e natural eu am combinata power v cu argon potent 2 pastile powerv si 2 fiole argon deabea si-au facut efectul . pana nu iei ceva tare gen viagra sau sindefanil degeaba bagi gen ‘naturale’

     Răspunde
 5. POPS … SA MORI TU IN CAMBUZ CU RECENZIA TA DE TOT RASUL ? AM LUAT HERBAL , PRO V SI SA ZICEM CA PASTILELE ALEA MAI FAC CATE CEVA … DAR POPS ? CEA MAI DE CACAT PASTILA PE CARE AM INCERCAT-O … O RUSINE SI O MIZERIE … DAI BANII DEGEABA .. INCEARCA SILDENAFIL ATAVIS SI FA O COMPARATIE ..

  Răspunde
  • Salut, Horațiu! Îmi pare rău că experiența ta cu Pops nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Dar ăsta nu e motiv să vorbești așa. Să comentezi cu CAPS LOCK, folosind cuvinte care, până la urmă, tot ție îți scad din credibilitate. Fiecare om are corpul diferit, și în plus, depinde de toleranța sa la pastilele de potență. Cu alte cuvinte, faptul că la mine Pops a mers, nu înseamnă că trebuie să meargă și la tine. Faptul că la tine Herbal V, Pro V au mers, nu înseamnă că la mine trebuie să meargă. Și tot așa. La mine nici Viagra nu prea a mers, spre exemplu, dar poate la tine ar merge. Depinde de disfuncțiile fiecăruia, de felul în care respectă fiecare prospectul. Sunt multe la mijloc și nu are rost să începem o dezbatere pe tema asta. Eu mă bucur că ai trecut pe aici și te mai aștept cu drag 🙂

   Răspunde
   • FELICITĂRI pentru clasament și nu-i băga în seamă pe toți care sunt „plini de ei” !
    Explicațiile tale pertinente și la obiect, depănate cu amuzantele tale experiențe sunt o încurajare efectivă pentru mulți care au probleme (sau accidente nefericite!) și NU RECUNOSC! Cu permisiunea ta, voi disemina informațiile și pe alte canale !
    De asemenea sunt curios de îmbunătățirea clasamentului, motiv pentru care te voi urmări în continuare! Întru fericirea partenerelor dar și a noastră, îți urez SUCCES!

    Răspunde
    • Mulțumesc frumos pentru comentariu. Apreciez mult. Sigur, poți distribui informațiile, mai ales dacă cunoști persoane care au nevoie de ele. Mult succes îți doresc și eu, sănătate și numai bine! Și de partenere fericite să avem parte 🙂

     Răspunde
  • Încearcă natural potent am luat până acum 12 fiole niciodată nu au dat gres sunt unele pastile ce mie nu și o făcut efectul dar la alti prieteni da o văzut efectul

   Răspunde
 6. TOATE PASTILELE DE POTENTA AFISATE AICI , SUNT PRAF DE STELE .. SE INCEARCA VANZAREA UNOR PRODUSE CARE NU FAC ABSOLUT NIMIC … PACALEALA TOTALA … VA ADUC INCA O DUZINA DE BARBATI LA 50 DE ANI CARE VOR SPUNE LA FEL . INTREBARE . DE CE IMI STERGETI MEREU RECENZIILE ? EU RECOMAND PRO V SI HERBAL V .. ACELASI PRET , TOT NATURISTE , DAR NET SUPERIOARE

  Răspunde
  • Salut, Horațiu! Fiecare are dreptul la părerea sa. Și e firesc ca anumite pastile care au mers la unii, să nu fi mers la alții. E firesc 🙂 Pastilele de aici sunt prezentate strict din punctul meu de vedere subiectiv, e părerea mea, la care am dreptul, să o exprim. Faptul că la tine au mers Pro V și Herbal V nu înseamnă că la mine ar putea merge, și la fel e valabil și cu produsele prezentate aici. Nu fac nicio vânzare, nu sunt asociat cu nimeni dintre cei care când produsele de pe pagina asta. Și nu îți șterge nimeni recenziile, dar am fost plecat și nu am avut acces la net, de-aia nu am văzut comentariile tale decât astăzi. Merci de vizită și te mai aștept să comentăm împreună. Spor la dat 🙂

   Răspunde
  • Faptul că tu dai ca sigur alte pastile ,nu înseamnă că vor fi și bune pentru alții!!
   Du-te și fă un clasament propriu . Nu te pune nimeni să iei de aici ceva . Părerile sunt subiective iar efectele celor din clasament pot varia de la individ la individ!
   Pentru mine personal, „Pops” a avut efectul scontat așa că ….

   Răspunde
 7. Buna
  Avand in vedere ca Tianli a fost o perioada ff buna iesit de pe piata si acum a revenit, este cineva care a incercat noua versiune? E la fel ca cel vechi,?
  Ms

  Răspunde
  • Dupa revenire…in cazul meu nexam! Absolut nici macar o senzatie, o idee ceva. Si multe altele care nu mai au nici un efect in afara de reclama si ambalajul ispititor.

   Răspunde
  • Salut, Ionuț! După cum ai văzut pe blog, eu am scris despre pastilele care au mers la mine 🙂 Nu pot spune că pentru tine, pastila X sau Y e alegerea potrivită. Însă, tot ce pot să-ți spun ca sfat e să citești părerile mele despre pastilele de potență listate în acest top (găsești link-urile tot aici în articol) și să vezi din ce punct de vedere o pastilă e mai bună ca alta. Pot să-ți spun că la mine cel mai bine au mers Pops pe erecție și uPotent pe întârzierea ejaculării, dar am mai multe criterii pentru care le recomand: nu doar că am avut erecție strong cu ambele, ci și că nu am avut reacții adverse care să mă deranjeze. În schimb, pot să-ți spun că au mers și Natural Potent și Maraton Forte, însă n-am fost mulțumit de ce am simțit după, cât și de cât de puțin m-a ținut erecția aia strong. Până la urmă, tu îți cunoști cel mai bine situația. Citește, documentează-te și încearcă produse cât mai puțin invazive. Uite-te la ingrediente, în primul rând. Baftă maximă!

   Răspunde
  • Salut, pentru a achiziționa unul din produsele de pe pagină, sugerez să le cauți separat pe Google direct și să alegi un link de încredere de unde să îl achiziționezi. Fie poate fi vorba de site-ul producătorului, fie de o farmacie online de încredere. Dacă ai nevoie de ajutor cu un anumit produs, să îmi scrii. Mulțumesc!

   Răspunde
  • Salut, Koko! Există picături ce pot fi aplicate pe penis, într-adevăr, însă ele au doar efectul următor: îți amorțesc penisul, astfel încât să nu mai simți senzația de ejaculare. Așa îți amână ele ejacularea. Dacă problema ta ține de erecție, de exemplu, cu asta picăturile nu te pot ajuta. De asemenea, e recomandat să folosești prezervativ când folosești astfel de picături, căci unele dintre ele (nu toate) pot prezenta riscul de a irita vaginul partenerei. Cam asta pot să-ți spun, sper să te ajute! 🙂

   Răspunde
  • Abureala maxima! Promoveaza niste produse de tot cac*tul, fara efect. U potent este o miere la un pret astronomic!! Nu recomand. Incearca toot up sau herbal v

   Răspunde
   • Salut, Alex! Nu promovez aceste produse, ci ele au funcționat la mine. Am scris peste tot că e un clasament personal, nu e bazat pe rating-ul utilizatorilor. La mine, de exemplu, Toot Up nu a funcționat pe partea de control al ejaculării, plus că mi-a dat amețeli și dureri de cap. Iar Herbal V, deși nu a avut reacții adverse, nu mi-a dat experiența intensă la care mă așteptam. A fost destul de slab efectul la mine, și am respectat ce scria pe prospect. Până la urmă, fiecare are organismul diferit, de aceea e foarte posibil ca la tine să nu meargă uPotent dar să meargă Toot Up și Herbal V. Spor să ai!

    Răspunde
   • Eu am luat doar maraton acum mai puțin de 2 ani și a fost belea, încă mai am câteva pastile din acea cutie de 20 pt că mă sperie efectul, am dat și 2 legate, la peste 50 de ani.
    Poți să incerci vizarzin, viagra sau levitra, toate sunt super, dar, fiind medicamente, au și efecte adverse, pe mine m a luat cu dureri de cap după vizarzin, moderate totuși
    https://www.vitafarm.ro/vizarsin-viagra-generica19ron-o-tableta-de-100-mg-vizarsin-100-mg.html

    Răspunde
    • Vik, după cum ai văzut eu pe blog și aici scriu despre suplimente care se eliberează fără rețetă. Cel menționat de tine e un medicament din categoria PDE5 și poate avea reacții adverse similare cu Viagra sau Cialis. Adică, îl iei pe riscul tău. Nu mai luați medicamente fără rețetă de la medic sau fără un consult de specialitate.

     Răspunde
 8. va salut. recenzia mea pentru marathon forte este una okay, la mine este o problema totusi. nu pot lua 2 pastile in aceleasi timp, pentru ca voma, dureri de stomac si altele. in fine, trecand peste. cu nevasta-mea, o bag in senzatii tari. conteaza extrem de mult intr-un act sexual sarutarile si pofta totala de sex. pe langa o pastila maraton, mai iau si un pahar maxim 2 de vin rose, sec, care bineinteles, ajuta foarte mult la libidoul sexual. incercati sa nu faceti sex fara sa depuneti si putin efort cu partenera inainte, ajuta extrem de mult. nu am vazut postat pe nicaieri recenzie la gunoiul ala de miere turceasca, majun, numit thera magic, o prostie totala. nevasta-mea e la dus, astept sa iasa sa o ling multe minute in pizda apoi sa iasa un futai pe cinste, sunt stat de 2 zile. numai rezist.

  Răspunde
  • Salut, Alexandru! Mă bucur că recenzia ta la Maraton Forte este okay, și la mine a avut efect bunicel. Am fost per total mulțumit, de-asta am și inclus pastila asta în top. De acord cu tine, contează pofta de sex, atracția între parteneri, vorba ta, să muncești puțin înainte, nu să aștepți să vină totul de la sine. De-asta nu e mișto sexul programat ci ăla spontan. Nu am luat Thera Magic, de-asta nici nu am scris despre aia, dar dacă zici că nu este ok atunci e clar că nu merită să încerci. Mersi de sfaturi, spor la futai!

   Răspunde
 9. Salut, Dan!

  In primul rand, felicitari pentru blog! Arata super si are multe sfaturi de valoare.

  In al doilea rand, azi m-mam intalnit cu o tanara caprioara si nu am „prestat” cum ar fi trebuit. Nu am prea dormit. Obosit din cauza muncii (am propria mea afacere si nu prea am avut o zi libera de cateva luni bune). Plus ca am fost si anxios si emotiv cand am fost cu domnisoara. Ai niste sfaturi pentru asa ceva?

  Am doua intrebari legate de uPotent. Am avut inainte niste probleme digestive. Ai auzit de la cineva ca UPotent sa creeze probleme la nivel de stomac? Crampe, dureri, etc ?

  A doua intrebare. Ajuta la intarzierea ejacularii si la „calitatea” erectiei? Pentru ca sunt emotiv, imi dau drumul foarte repede. Si apoi imi ia ceva timp pana imi vine cheful din nou. Dar dupa sunt super mega relaxat si ma tine o gramada. Dar pana imi vine cheful …. se plictiseste fata…

  Multumesc mult Dan Juan! Toate cele bune

  Răspunde
  • Salutare! Merci mult de tot! Comentarii ca al tău mă motivează să merg mai departe. Eu vreau să ajut, prin urmare întrebările tale reprezintă fix scopul blogului meu 🙂

   Acum să revin la sfaturi. E firesc să nu prestăm uneori. Felicitări, apropo, pentru afacerea ta! Pentru că lucrezi pentru tine, cu atât mai mult ești motivat să lucrezi non-stop și să te epuizezi. Ai grijă cu asta, ai mai multă grijă de tine, sunt multe probleme de sănătate ce pot apărea de la oboseală cronică. Cât despre sex, asta e una dintre ele. Nu e ceva fizic ce ți s-a întâmplat, ci este la nivel psihologic. Mie întotdeauna mi-a ieșit mult mai bine sexul atunci când eram odihnit, față de sexul la oboseală. Legat de anxietate și emoții, am scris câteva sfaturi în articolele Nu mi se scoală de la emoții și Emoții înainte de sex.

   Legat de uPotent:
   – nu am auzit de la nimeni că ar crea probleme la stomac. Citește cu atenție ingredientele sale (miere, ghimbir, palmier pitic, ginseng, ginko biloba etc). Nu are nici efect diuretic, nici nu conține ceva ce ar putea dăuna. uPotent mai mult îți dă energie, de aceea am întâlnit utilizatori care au zis că i-a durut capul după ce au luat uPotent. Ideea este că uneori un plic poate fi prea mult pentru organismul cuiva, mai ales dacă nu este obișnuit cu un mix atât de bogat în plante afrodiziace. Și atunci se recomandă jumătate de plic, ca să nu simți efecte adverse. Oricum, dacă ai probleme digestive, mai bine recomand să aștepți puțin să treacă, doar ca să fii sigur că totul este ok, mai ales dacă iei vreun tratament pentru ele.
   – pe mine fix cu asta m-a ajutat, cu controlul ejaculării. La fel sunt și eu, din prima îmi dau drumul repede, apoi a doua oară sunt deja mai relaxat și mă ține. Însă, ca să trec peste acea prima dată, am luat un plic și am avut o erecție mai tare ca de obicei. Recenzia mea este aici. Sfatul meu este să încerci jumătate de plic, când ai timp și ești acasă, și să vezi dacă ai vreun efect neplăcut. Am discutat și cu utilizatori care au testat produsul prin masturbare, înainte să ajungă la parteneră. Dacă faci și tu asta și e ce trebuie, atunci sigur va funcționa și când ești cu o fată.

   Sper că te-am ajutat! Multă baftă îți doresc și te mai aștept pe la mine.

   Răspunde
   • Va salut eu am luat pops e bun dar efect maxim e când iau o pastilă si jumate adica desfac si cealalta pastilă si înghit praful de jumate de pastilă daca consum o singură pastilă de pops are efect mai slăbuț si cam după o oră adica nu e ceva ce mar da pe spate adica pt efect imediat si potenta maxima trebuie o pastilă si jumate in rest am mai luat pro v care are efecte similare cu pops si cel mai bun care l-am luat pana acum mi sa parut herbal v care cred ca o sa iau de acum in colo bafta

    Răspunde
    • Salut, Claudiu!
     Super, e bine că ai găsit pastilele care au efect pentru tine. Fiecare om e diferit, prin urmare nu există o pastilă de potență universală sau cea mai bună pastilă de potență care să fie considerată așa de toată lumea. Baftă multă îți doresc și să mai treci pe la mine.

     Răspunde
 10. Salutare!
  Aproape 50, nu tocmai sedentar, familie, copii, muncă, hobby-uri… lucruri care se adună, din păcate.
  Așa că am zis că-i vremea să încerc să suplimentez, înainte să… suplinesc 🙂
  Bun – cu ce?
  Maraton Forte.
  A mers?
  O, da. Bine de tot, cu o singură pastilă. După juma de oră începi să te simți bine, să te încălzești ca după vreo doua pahare de vin tare. După aia lucrurile vin normal. Erecție super tare și lungă, ca-n 1990 🙂
  Ce e cu adevărat mișto e că nu e nevoie decât de o atingere… și se ridică iar. Efectul poate ține mai bine de 24 de ore, din care cred c-o am sculată vreo 5-6 în total… desigur, nu în toate orele astea ‘cu folos’, dar nu contează, senzația e super tare.
  Cred că cu 2 pastile rupi! Deocamdată una îmi ajunge.
  Ce poate fi nasol?
  La mine: oarecare durere difuză de cap, nimic care să nu treacă cu un nurofen. Mai neplăcut, o stare de arsură gastrică care trece mai greu decat erecția 🙂
  Dar merită?
  Merită! merită încercat. Nu devreme, ci la maturitate. Cînd știi ce să faci și-ai vrea să poți face așa cum făceai când nu știai 🙂 🙂
  De ce Maraton? Fiindca e la fiecare colț de stradă, la fiecare farmacie și pentru cine are ‘program’ nu e un deranj faptul ca efectul nu e imediat.
  Baftă tuturor și mulțam pentru recomandări. Funcționează!

  Răspunde
  • Super super fain! Mă bucur că a mers Maraton la tine. Și pe mine m-a ajutat! Da, cel mai bine e la maturitate, recomand când deja ești „trecut prin viață”, ca să zic 🙂 Baftă multă și mulțumim de comentariu!

   Răspunde
  • Buna dimineata, cred ca dumneata faci doar reclama la Maraton Forte ,am incercat cu 2 capsule in interval de o ora , si nu am avut nici un efect cred ca aceste capsule este doar o facatura sa iti ia bani degeaba , nu am avut nici un efect ,dumneata faci reclama ,ca dupa jumatate de ora isi face efectul,un alt site scrie ca dupa doua ore intra in actiune ,am asteptat si acelea doua ore ,si nici o reactie totul normal ,mentionez ca aceste capsule le-am cumparat de la farmacia Catena .Asa ca nu functioneaza ,poate o fost bune candva ,acum la face sa-ti ia bani degeaba

   Răspunde
    • Salut, Radu! Dacă vorbim doar de pastile, pe mine m-a ajutat cel mai mult Pops, și nu am avut reacții adverse de la el. Citește articolul în care am scris mai multe despre pastila asta. O experiență similară mi-a dat-o Max Performer, e un supliment pe care l-am luat în Anglia și m-am simțit brici după el. Pe de altă parte, n-am mai avut reacții adverse nici de la Proxel Potent, nici de la Power V8, dar acolo nu am fost mulțumit de experiență.

     Răspunde
 11. Salut Dan, inca nu am implinit 30 de ani si deja incep sa am probleme cu erectia din cauza stresului. Pana acum am incercat doar Maraton din topul tau, clar ajuta, dar nu a functionat mereu ..

  La mine singura problema e erectia, rezistenta am prea multa. As vrea chiar ceva sa ma excite mai mult sa ma termin mai repede, nu sa o mai si prelungeasca ..

  In schimb cu potenta ba imi revin, ba n-am niciun chef. Inclusiv in unele dimineti nu e la 100%, se trezeste, dar nu ce era acum cateva luni ..

  In urma controalelor mai mult ca sigur e vorba de o disfunctie erectila psihogena, si as vrea sa o tratez cumva ..

  Sa incep o cură cu tribulus teretris ? Sau direct cu ceva din topul tau ? Salveaza-ma si mersi !

  Răspunde
  • Salut, Alex! Toți avem probleme cu erecția din cauza stresului și nu numai 🙁 E normal să treci prin ceea ce treci, mai ales în perioada asta afurisită cu pandemia și efectele ei. Cu Maraton, nu e neapărat efectul dorit întotdeauna. E fain că îl găsești peste tot, inclusiv în benzinării, însă cel puțin la mine nu a avut întotdeauna efect.

   Dacă este sigur că ai disfuncție erectilă psihogenă, atunci în primul rând ceea ce îți recomand este… să încerci să găsești metode prin care să te relaxezi. Să te eliberezi cumva, pe cale naturală, de stres, e primul lucru pe care să încerci să îl faci. Da, e bine să faci și o cură cu suplimente naturale, însă au efect foarte slab dacă organismul tău este obosit sau stresat. Fie să-ți iei niște zile libere fie să faci mai multe plimbări în aer liber, să faci ceva ce te relaxează și îți place, ca să te mai descarci, aici depinde de tine ce ai posibilitatea să faci. Orice ai alege să faci, dacă se poate să fie zilnic, ar fi de mai mare impact decât o activitate izolată (precum să-ți iei o zi de vineri liberă, să unești cu weekend-ul).

   Încearcă asta vreo 2 săptămâni măcar, să vezi după cum te simți. Poți testa erecția prin masturbare, să vezi dacă sunt schimbări. Abia apoi, dacă observi că ești mai puțin stresat, poți încerca ceva ce ți se potrivește din topul meu cu pastile potență. Există varianta să te orientezi pe produsele de la începutul topului meu – Pops de exemplu este o pastilă care fix asta face, te ajută să obții erecția rapid. Poți lua una de test, să vezi cum e când faci sex.

   Sper că te-am ajutat!

   Răspunde
 12. Salut, din topul tau nu am incercat pops și upotent, in rest le-am incercat pe toate. Ce pot spune din experiența mea este că: maraton forte, nu mai este ce a fost, acum este apa de ploaie, nu mai are nici un efect. La început era chiar foarte bune!
  Tinali la fel, au schimbat reteta, iar natural potent, nu cred că a fost vreo data bun…
  Ce aș adăuga în topul tau peste maraton, tinali și natural potent, este TOOT fiole, recomand sa încercați, este garant peste cele trei menționate mai sus!

  Răspunde
  • Salut, George! Mulțumesc pentru opinie. Acesta e un clasament personal, așadar sunt cele mai bune pastile pentru potență alese în funcție de experiențele ce le-am avut eu. Din ce am încercat, acestea au fost mai bune decât altele, de aceea le-am inclus aici. Eu am simțit totuși ceva cu Maraton Forte, deși sunt de acord că nu mai e ce-a fost odată. Toot Up, Natural Potent și Tianli fiole, din câte știu, sunt fabricate de același producător din China. Într-adevăr, Toot Up e mai puternic decât cele două menționate, pe partea de erecție, însă din păcate e mai puternic și pe partea de reacții adverse. Așa a fost la mine, de-asta nu am inclus Toot Up fiole în acest clasament. Pentru că am luat în calcul și experiența post-sex, nu doar partea cu erecția și ejacularea. Altfel, cu Natural Potent și Tianli fiole am avut experiențe ceva mai echilibrate, cu mai puține efecte adverse. Sper să te ajute opinia mea, dar ți-am zis, fiecare om e diferit, are istoric medical diferit și toleranță diferită la astfel de produse. Mult spor!

   Răspunde
 13. Salut,

  Ai incercat medicamentele clasice, noi, pentru imbunatatirea erectiei, si anume Cialis si Levitra?

  Pentru mine au functionat foarte consistent, cu erectii super-tari timp de 2-3 zile de la administrare, si efecte in decurs de maxim 30 de minute. Efecte secundare doar ceva congestie nazala (din cauza vasodilatarii), usor rezolvabila prin sexul in sine (exercitiu fizic), dau cu spray-iuri nazale gen Afrin. Despre intarzierea ejacularii nu pot comenta pentru ca nu am aceasta problema (se poate preveni usor prin antrenamente kegel).

  Anyway, Cialis se gaseste la unele farmacii din Romania fara reteta, iar echivalentele din India pentru Cialis si Levitra se gasesc pe online (jcmrx e un furnizor vechi si de incredere).

  Multe pastile „naturiste” de fapt baga nedeclarat ingrediente din pastilele clasice (Viagra). Maraton Forte au fost prinsi recent facand asta, dupa cum a semnalat altcineva aici (https://www.bzi.ro/un-supliment-alimentar-pentru-disfunctii-sexuale-maraton-provoaca-un-scandal-de-proportii-in-romania-pacientii-l-au-dus-la-analize-in-loc-de-un-produs-natural-au-descoperit-ca-isi-administreaza-u-4244893).

  Nu vrea vad rostul vânării unor suplimente indoilenice, cu efecte secundare neclare, cand exista pastile consacrate si bine studiate.

  Răspunde
  • Salut,
   Nu am încercat Cialis și Levitra. Am scris despre ele, știu, sunt convins că au efecte super tari și că merg, pentru că ele merg la sigur. Însă, din câte am citit, ele acționează în corpul tău într-un mod pe care noi, programatorii, îl numim „brute force”. Adică sunt inhibitori de fosfodiesterază, nu conțin mix de plante sau miere sau mai știu eu ce, ca să îți susțină corpul să lupte cu forțe proprii. Dimpotrivă, înfrâng anumite mecanisme – blochează anumite subtipuri de enzime ca să provoace efecția forțat.

   Normal că în cazul ăsta, au o listă luuungă de reacții adverse, pentru că legislația le obligă să le treacă pe toate pe prospect. Pe când suplimentele „scapă” mai ușor la faza asta.

   Știu că se găsește Cialis la farmacii fără rețetă sau pe site-uri mai „obscure”. Eu nu aș cumpăra de pe un site indian 🙂 Și știu și de scandalul cu Maraton Forte, am citit articolul citat de tine și în niciun caz nu cred că putem generaliza. Dar celelalte produse din acest top nu mi-au creat astfel de probleme, au fost luate „pe riscul meu” și am descris pur și simplu experiența mea cu ele.

   Însă, nu din motivele de mai sus nu am recomandat Cialis, Levitra, Viagra sau ce mai spui tu. Nu le-am inclus pentru că ele sunt medicamente, se iau la recomandarea medicului. Cine sunt eu să fiu în măsură să recomand astfel de medicamente puternice oamenilor? Nici vorbă, nu încurajez pe nimeni să cumpere un produs sau altul, însă poate anumiți oameni confundă „experiența mea” cu „sfaturi medicale”, ceea ce sunt chestiuni total diferite.

   E super fain că te-au ajutat pe tine medicamentele astea, Mihai, nu contest asta. Însă, nu sunt în măsură să fac astfel de recomandări, doar un medic specializat în potență masculină poate recomanda unui pacient DUPĂ ce îl vede.

   Mult spor!

   Răspunde
 14. Salut Dan,

  Am citit cu interes articolul si am dat si peste cel despre Power V8. Foarte misto ca te-ai „sacrificat” pentru comunitate :D.

  Sunt curios de o chestie. Aseara am incercat Power V8, fara mari asteptari (avand in vedere ca nici pentru tine nu a fost chiar ce promovau), dar m-au surprins reactiile pe care mi le-a dat dupa nici 30 de minute. Eu in trecut am incercat Viagra, intr-o periaoda foarte stresanta, iar Power V8 a avut reactii foarte asemantoare. Pe langa ditamai erectia pe care am obtinut-o doar gandindu-ma la sex (dar foarte controlabila erectia; daca nu mai exista stimulare, dupa cateva secunde incepea sa se linisteasca treaba; iar stimulare, iar tarie), au mai fost si efecte adverse comune cu Viagra: nas infundat, usoara durere de cap (care a trecut repejor), usoara greata, dar suportabila, dar ce a fost cel mai ingrijorator a fost tenta albastruie, cateodata rosiatica, de culoare pe care o vedeam in jurul luminilor mai puternice (care a trecut dupa vreo 2-3 ore).
  Inca ii mai simt efectul „benefic” si acum, dupa mai bine de 14-15 ore si 2 ture bagate cu prietena aseara. Ai mai patit asa cu vreun alt suplimet (am inteles ca nu ai incercat medicamentele pentru D.E.)? E posibil sa fi presarat producatorul si putin Viagra sau Cialis si in compozitia Power V8? Vad ca cineva a comentat anterior de un caz asemanator la Maraton.

  Mersi mult.

  Alin.

  Răspunde
  • Salut, Alin,

   Mulțumesc că m-ai citit! Eu sincer nu cred că e posibil să fi strecurat puțin sildenafil din Viagra și în Power V8. După cum ai citit prospectul, Power V8 are ingrediente naturale: extract de frunze de goji, scorțișoară, rădăcină de rhodiola, ginseng, semințe de praz, extract de ginko biloba. Toate astea le găsești la naturiști. Cu Maraton Forte a fost faza că au avut un stoc într-o perioadă care conținea o substanță care în mod normal doar pe bază de rețetă putea fi eliberată și de-asta au avut probleme producătorii. A fost o încercare de-a lor să „trișeze”, pentru că, e adevărat, cu inhibitori de fosfodiesterază nu dai greș. Sunt ceva mai riscanți pentru corp – ai văzut și tu ce efecte adverse ai avut – dar măcar știi sigur că funcționează.

   Eu am încercat Viagra mai demult când am ajuns la urolog, e singurul medicament pentru D.E. ce l-am luat. A mers, am avut și eu aceleași reacții ca la tine – nas înfundat, dureri de cap, greață, dar mie mi-a crescut și tensiunea, pulsul. Medicul mi-a zis la ce să mă aștept așa că nu m-am panicat.

   Dar revenind la tine, dacă te-a ajutat Power V8 așa de mult, e super atunci. Eu sunt de părere că ce merge la mine e posibil să nu meargă la tine și invers. Fiecare dintre noi suntem construiți altfel, avem alte toleranțe la substanțe, iar cu suplimentele alimentare este un joc de noroc. Le încerci, unele au efect, altele nu, tocmai pentru că există atât de multe rețete diferite.

   Da, la mine nu a fost satisfăcător efectul cu Power V8, dar nici complet dezamăgit nu am fost. Parcă m-ai încurajat să îi mai dau o șansă 🙂

   Mersi mult și ținem legătura,
   Dan

   Răspunde
 15. Salut Dan, am 69 ani, nu am avut probleme pâna cum vreo două luni. Au apărut însă probleme cu erecția, și, jenant, n am putut rezolva problema nici a doua oară, la interval de câteva ore. Evident am o vârstă, am chef,am dorință da n a mai fost putința…. n am luat niciodată stimulente în afară de-un vin roșu,dar iată că… Nu sunt adeptul stimulentelor dar se pare că acu trebuie. Ce sfat îmi poți da să iau pentru prima dată și care să aibă efecte secundare minime. Mulțumesc!

  Răspunde
  • Bună ziua! Vă recomand cu căldură pastila Pops, pe mine personal m-a ajutat, fără reacții adverse. De asemenea, ar mai fi Herbal V, care la fel e natural și nu are reacții adverse. Am mai luat, printre altele, și pasta uPotent și m-a ajutat, nu am trecut-o aici în top nefiind pastilă, ci pastă la plic sau borcan. Însă, din punct de vedere medical, nu sunt în măsură să fac recomandări. În general toate produsele pentru potență sunt interzise persoanelor cu probleme cardiace sau diabet în stare avansată. Nu vă cunosc din punct de vedere medical, însă dacă vă știți cu anumite afecțiuni, sugerez să consultați un medic înainte de a merge mai departe. Preferabil un urolog. S-ar putea să nu vă recomande Viagra sau Cialis, acelea fiind medicamente cu efect puternic. Dar dacă vă spune că puteți lua suplimente și nu face deloc recomandări, atunci puteți merge pe una din variantele de mai sus, respectând, bineînțeles, indicațiile de pe prospect. Mult succes și sănătate!

   Răspunde
   • Mulțumesc mult! Rămâne să iau o hotărâre, mă decid foarte greu având în vedere că totdeauna primul pas este mai greu. Mi e teamă și de o dependenta, dar, la urma urmei ce mai pot pretinde totuși fără stimulente la vârsta mea. Oricum, felicitări pentru ceea ce prezinți, sfaturile pe care le dai și comentariile, civilizate, corecte, din experiența personala. Uitându mă la toate comentariile, altora,unul sigura fost aiurea, agresiv,arogant, restul civilizați și de bun simț! Felicitări încă odată, pentru mine este un sprijin real, corect,normal și dezinteresat. Toate bune, și s auzim numai de bine!

    Răspunde
 16. Ba frate dar chiar nu zici nimic cât de periculoase sunt pastilele astea?
  Am luat și eu de curiozitate când eram mai mic simteam ca îmi bubuie capu cred ca aveam pulsul 150 ,cel mai bine cine nu are probleme sa nu ia și cine are probleme sa meargă la doctor 150 lei o consultație și îți da pe baza unor analize etc

  Răspunde
  • Cristi, nasoală experiență ai avut. Probabil ar fi trebuit să consulți un medic înainte, mai ales dacă știai că ai probleme de cardio. Aici e un top personal, dar toate informațiile despre reacții adverse și prospect la aceste pastile potență sunt în articole separate, dedicate lor. Și eu am pățit-o cu unele, să îmi bubuie capul sau să-mi sară pulsul, din fericire nu a fost cazul la produsele din lista asta. Ai mai multă grijă când le iei, citește prospectul înainte. În general, toate pastilele de potență nu sunt recomandate celor cu probleme cardiace. Pastilele de potență de pe pagina asta sunt suplimente alimentare, ele se iau fără rețetă. În schimb, pastilele pe care ți le dă nenea doctorul sunt medicamente, alea chiar sunt tari și nu ar trebui luate fără rețetă (gen Cialis, Viagra, Priligy etc). Baftă să ai!

   Răspunde
 17. Salut, am citit m-am interesat, am vazut pro/contra dart sa fiu sincer, (Unchiasu) Pops face o treaba pe cinste 🙂 nu stiu cred ca am curaj sa sparg si o nuca de cocos cand il iau 🙂 ce mai trebui baros sau ciocan! Multumesc dan-juan, toate cele bune tuturor!

  Răspunde
 18. Salut salut,uite si eu aicea in incercari de a descoperii secretul pentru runda 2 si 3 sa mearga cum trebuie. Am incercat majoritatea recomandate de peste tot. Momentan sunt pe o cura zilnica de Alevia Montant si alternez cu Solaray Men’s Power. Cel mai bine la mine merge cu Pro V,acuma fiecare cu ale lui,el stie mai bine. Uite am vrut sa te intreb ce parere ai de Pure Power 36h pastile si Ejacontrol de la bodyline. Chiar is curios daca e ceva de ele sau sunt apa de ploaie.

  Răspunde
  • Salut! Sunt de acord cu tine, rețeta pentru runda 2 și 3 este diferită pentru fiecare dintre noi și merge să încercăm mai multe variante ca să fie totul bine. Foarte fain că faci cure cu suplimente care se iau ca tratament și nu au efect imediat. Astea te mențin în formă, cum îmi place mie să le zic. La mine Pro V a fost așa și așa, de-asta am preferat să înlocuiesc cu Pops de exemplu. Legat de Pure Power 36h, nu am luat să știi, dar aș vrea să le testez. De asta nu pot să-ți zic dacă la mine au mers sau nu, cel puțin nu încă. Cum apuc să le testez, vei găsi articol la mine pe blog și, cine știe, dacă mă surprind plăcut, le bag în top. Cât despre Ejacontrol, din păcate a fost cam apă de ploaie la mine. Erecția a fost ok, dar pe partea de ejaculare nu m-a ajutat. Mi s-a lăsat imediat ce mi-am dat drumul, ca și când n-aș fi luat nimic. Plus că nu m-a atras chestia asta cu a se lua pe stomacul gol. Doar nu stau să-mi fac calcule, mai ales dacă ies mai întâi cu tipa să mâncăm. Poate cumva și de-asta a fost la mine efectul diminuat. Sper să te ajute și dacă ești deschis la chestii noi, sunt aici să te îndrum mai ales dacă e ceva ce am luat. Spor!

   Răspunde
  • Vreau sa postez asta ca sa gaseasca si altii informatia, ca si eu am cautat un review decent si nu am gasit.

   Am luat Alevia Montant cam o luna.

   Dimineata si seara cum zic ei in prospect, uneori chiar doua pastile cu 2-2 ore inaintea marelui eveniment.

   Mentionez de la bun inceput ca nu am nici un fel de probleme de sanatate sau alergii.

   Uite ce efecte a avut la mine Alevia Montant:
   – Scaderea libidoului. Scadere destul de mare sincer, pana la punctul in care se dadea partenera pe langa mine si eu n-aveam chef de ea.
   – Primul numar redus drastic. Inainte se intampla din cand in cand sa ejaculez in 2-3 minute. Pe Alevia daca tinea 2-3 minute era deja mult.
   – Al doilea (treilea, patrulea, etc.) numar inexistent. Inainte de Montant dupa cateva minute mergea si al doilea. Pe Montant nici dupa jumatate de ora nu se mai ridica, oricat am incercat.
   – Presupun ca din cauza fluxului sanguin marit catre penis, mi s-a intamplat de doua ori sa mi se sparga cateva vase de sange din piele, dupa ce s-a jucat partenera… adica dupa ce a strans cu mana mai tare de el gen, nimic foarte agresiv.
   – In ocaziile cand am luat cate doua pastile, am observat ca mi-a dat o oarecare stare de anxietate si un puls usor marit. E normal probabil, dar usor iritant sa stai in canapea si sa-ti bata inima de parca tocmai ai terminat de batut covoare.

   Am luat cam trei saptamani la rand, si fix acum 10 minute am aruncat ce mai ramase.

   Nu aveam neaparat o problema chiar asa mare cu anduranta, dar am zis na… sa bag niste Montant sa dau partenera pe spate cu presupusele performante imbunatatite :)).

   O porcarie sincer.

   Răspunde
   • Mulțumim mult pentru recenzia detaliată, Alex. Multă lume caută variantele potrivite pe pagina asta, și atunci știm să ne ferim și noi de Alevia Montant. Eu nu am luat, sincer aveam de gând, însă acum m-ai ajutat să salvez timp și bani.

    Răspunde
 19. Salut! Sper să ma ajuti si pe mine, ce imi recomanzi strict pentru ejacularea precoce, in adevăratul sens al cuvantului, gen 2-3 minute de la penetrare, am incercat doar maraton forte pana acum si sincer m-a ajutat putin, poate a durat cu 1-2 minute mai mult, dar insuficient, subliniez ca probleme cu potenta nu am deloc, doar ejacularea precoce imi da batai de cap, asta tinand cont si ca fac sport in mod regulat, nu sunt o persoana sedentara, iar de urolog toata lumea imi zice aceleeasi lucruri, ca nu prea ajuta cu nimic, m-as bucura daca ai putea sa imi recomanzi ce te a ajutat pe tine cel mai mult legat de ejacularea asta precoce. Mersi!

  Răspunde
  • Salut, Alin! Mulțumesc că ai împărtășit gândurile cu mine. Pe mine într-adevăr cel mai mult m-au ajutat în general pastilele cu partea de potență, ceea ce vezi pe pagina asta. Pe ejaculare precoce, sincer, e greu să găsești ceva potrivit pentru tine. De ce zic asta? Pentru că ejacularea este strict legată de creier, de gândurile tale, de emoții, de partea psihică. Pe când erecția e legată mai mult de partea fizică, de circulația sângelui, de buna funcționare a inimii.

   Așa că îți voi face două recomandări:

   – fără pastile: încearcă aceste exerciții de tratare a ejaculării precoce dar și aceste exerciții de concentrare pentru tratare ejaculare precoce. Sincer să fiu eu nu cred că ai o problemă fizică, ci mai degrabă câteva mici blocaje emoționale, de-asta nu te poate ajuta un urolog, ci eventual, să zicem dacă problema persistă, poate un psihoterapeut sau un sexolog priceput. Ideea este să te simți super relaxat când faci sex și să știi să-ți controlezi gândurile astfel încât să reușești să controlezi, mental, ejacularea.

   – tot fără pastile, căci așa cum ziceam, mai mult pentru potență sunt pastilele: pe mine m-a ajutat mierea pentru ejaculare precoce uPotent. Am luat un plic înainte de partida de sex și m-a ajutat pe ambele planuri, atât cu erecția cât și cu controlul ejaculării. Nu am introdus mierea asta aici în top pentru că nu este efectiv o pastilă, ci un alt tip de supliment. Poți citi despre ea, și la o simplă căutare pe google le găsești site-ul, ca să comanzi un pachet, să îl testezi. Rău n-are ce să-ți facă.

   Sper să te ajute recomandările mele. Te mai aștept dacă te mai pot ajuta cu ceva 🙂 Spor maxxxim! 😉

   Răspunde
 20. SAlut, dan! Nu m-am luat dupa ce zic altii, eu am luat Pops si pentru mine e una din cele mai bune pastile potenta. nu m-a durut capul a doua zi, am avut erectie de spargeam lemne cu ea, hehe. Gagica-mea m-a laudat pentru cat de potent am fost. La asa o experienta placuta recomand cu toata caldura. Spor tuturor!

  Răspunde
  • Salut, Alin. Eu nu am folosit dar am făcut un mic research pentru tine. M-am uitat la ingrediente și pare mai mult un întăritor natural al potenței, ceea ce nu are cum să-ți facă rău. E un stimulent al energiei sexuale, din câte văd. Păreri nu am găsit, de la alți utilizatori, probabil e un produs mai nou pe piață. Eu cred că e un produs destinat celor care nu au probleme cu potența, dar pur și simplu vor mai mult. Așa că depinde la tine ce problemă ai. Dacă vrei ceva cu efect rapid dacă ai disfuncții erectile, atunci merge să iei Pops. Dacă nu ai disfuncții erectile și oricum performai bine, atunci eu zic că merge și Maxin. Baftă

   Răspunde
   • Salut danjuan!asa este este ai avut dreptate maxin este doar un stimulent,adică ceva mai multe așteptări ca de obicei dar nu îndeajuns,am mai cumpărat cupidon dar serios nu știu dacă sa încerc sau nu de asta iti cer o părere.multumesc!

    Răspunde
 21. Dintre toate, la mine a funcționat cel mai bine Pops. Cred că e cea mai bună pastilă de potență, mi-a dat o erecție de zile mari și partenera a rămas cu gura căscată. În plus m-a tinut cu o oră mai mult ca de obicei. Recomand.

  Răspunde
  • hello, si eu zic ca pops e cea mai tare din lista. Cu maraton n-am simtit nimic, iar la tianli si natural potent abia am miscat ceva. Pops m-a ajutat cu erectia mai mult ca oricare alta pastila de potenta.

   Răspunde
  • Salutare domnilor , ideea este așa, am avut o perioada când foloseam prezervativul , după o perioada nu-l mai suportam ,pur și simplu nu mai funcționa scula , de atunci am rămas cu o mica frustrare , după ce a trebuit sa nu mai folosesc prezervatitvul acasă am rămas cu mica problemă , câte odată rup câte odată slab de tot .
   Ideea este că am rămas cu frica asta ca dacă nu merge treaba, și în momentul ala se termina tot , erectie slaba .
   Acum o luna am combinat pe cineva nou , super fata ,frumoasa , foarte mișto, dar a apărut problema mea , nu am putut sa o duc pana la capăt pt ca m-am inhibat de frica ca nu o pot satisface , se întărește dar înainte de treaba moare , am zis sa iau Upotent dar degeaba , nu a funcționat deloc , doar nas înfundat și nimic altceva , săptămâna viitoare ma întâlnesc cu fata și vreau săi demonstrez ca totul este ok , cu Upotent nu a mers ,mă gândesc să iau altceva , ce aș putea încerca ținând cont ca cu Upotent nu a mers deloc ?
   Ideea este ca încep super bine și după începe sa scadă erectia pana la 0 .
   Nu cred ca am probleme pt ca sunt dimineți când ma trezesc cu ea super beton , acasă sunt super beton , dar cu altcineva ma inhib și totul se duce de râpă.
   Ați pățit ca cu anumite soluții sa meargă și cu alte nu ?
   Mersi de răspuns!

   Răspunde
   • Salut, Andrei! Da, atât uPotent cât și celelalte suplimente pentru potență despre care am scris aici pe blog, la unele persoane merg, la altele nu merg. La mine de exemplu uPotent a funcționat foarte bine și m-a ajutat mult cu problemele cu potența. Pentru problema ta, sfatul e simplu: dacă ceva nu merge, atunci încearcă altceva. Există multe alte suplimente pentru potență care au efect puternic precum X-Pill, Erecta, Sex Power, Pops, la unii cică ar fi mers și Dragon Power, Ultra Potent etc. Așadar, soluții sunt. Dacă să zicem că ai încercat deja alte 2-3 variante și tot așa, nu au mers, atunci mai bine mergi la un consult la urolog. O să îți zică ce și cum să faci.

    Uneori, erecția devine slabă după ce ai avut un start bun și pentru că te inhibi sau ai emoții sau gânduri care te stresează. Ca să te detașezi de ele, ai nevoie de mai multă relaxare, să nu pui atâta presiune pe tine deși înțeleg că e mai greu pentru că noua ta achiziție e de o lună. Ia-o ușor, acordă mai mult timp preludiului și încearcă să o exciți și prin mângâieri, sărutări și poate chiar un sex oral, dacă nu e pudică și acceptă. Baftă să ai, man 😀

    Răspunde
  • Salut, Ion. Am văzut reclama la TV dar nu l-am încercat, încă. Dacă îl testez, o să scriu despre el. Dacă l-a încercat altcineva, să ne zică ce părere are 🙂

   Răspunde
 22. Este o prostie scumpa si inutila. Un pahar de vin e de „n” ori mai valabil decat Maxistim-ul vietii. In general astea la care se face reclama atat de insistenta nu-s bune de nimic. L-am luat de curiozitate, 30 de zile conform prospect. Absolut niciun efect. Teapa totala.

  Răspunde
  • Confirm ce spune Andrei, Maxistim n-a avut efect nici la mine. Cred că acolo banii s-au dus mai mult pe marketing decât efectiv în calitatea produsului. Nu zic că e țeapă totală, o fi având el vitamine de care are nevoie corpul nostru, dar mai bine mi le iau din fructe și legume decât dintr-o pastilă. Altfel, bun topul, Dane, dintre toate de aici la mine chiar a avut efect pastila Pops. Le-am încercat pe toate mai puțin Max performer. Dar cu pastile potență pops pot confirma că erecția a fost mai tare ca de obicei, cheful de sex mi s-a urcat în tavan și partenera a fost mai mult decât satisfăcută.

   Răspunde
  • Salut! Eu unul nu am luat acest produs, însă am citit recenzii împărțite, unele bune, altele mai puțin bune. Însă, m-am uitat pe lista de ingrediente și nu prezintă risc, eventual palpitații sau creștere puls, însă mare atenție să nu aveți probleme cardiace de niciun fel sau alergie la polen. Dacă iei, ne poți spune cum a fost 🙂

   Răspunde
 23. Salu!De unde pot sa comand pops ?În farmacii nu găsesc.Pe net găsesc, dar nu știu pe care sete…cum îmi dau seama ca e produs original?Mulțumesc!

  Răspunde
  • Salut, Vasile. Din fericire nu există Pops contrafăcut. Iar de pe net recomand să iei de pe site-ul producătorilor xpops.ro. De acolo comand și eu și aleg să îmi vină la easybox. Mult succes!

   Răspunde
 24. Salut Dan!
  Apreciez mult comentariile tale și faptul că răspunzi tuturor… Vreau să te întreb ce părere ai despre UP (ultra potent)? Am vazut ca se vinde prin Spring Farma si ajută atât la erecție cât și la întârzierea ejaculării.
  Mulțumesc.

  Răspunde
  • Salut, Mircea!
   Mersi mult! Da, nu răspund mereu de pe o zi pe alta, dar intru cât îmi permite timpul și răspund.
   Am luat acum ceva timp UP și poți citi aici recenzia mea – păreri Ultra Potent. De acolo poți găsi și articole despre reacții adverse și prospect. Pe scurt, nu a trecut testul meu, pentru că nu mi-a oferit acel echilibru între erecție tare – reacții adverse cât mai puține – rezistență în pat de care aveam nevoie. Da, erecție tare am avut, însă a venit destul de târziu, când eu eram deja obosit după sex. În rest, reacțiile adverse precum puls crescut și senzație de foame și disconfort în stomac, fix libidoul mi l-au afectat. Așa că momentan, pe rețeta actuală de la Spring Farma, pe mine nu m-a satisfăcut. În general, pe forumuri, găsești păreri bune, însă nu este cineva care să spună că produsul face TOT ce promite.

   Dacă ai de gând să-l cumperi, poți încerca, pentru că există șansa ca la tine să aibă efect mai bun ca la mine. Totul depinde de felul cum absorb organismele noastre ingredientele produsului. Spor maxim îți doresc!

   Răspunde
 25. Salut. Dupa utilizare de cateva luni de Tianli, Upotent si Dragon Power (toate foarte bune) actul sexual dureaza 45 de min si fara suplimente ceea ce uneori este obositor si deranjant. Ceva idei sa pot termina mai repede? Mersi.

  Răspunde
  • Salut, Tavi! Rareori vine cineva cu o „problemă” ca a ta. Eu zic să te bucuri că actul durează 45 minute, mulți bărbați ar fi invidioși pe tine! Însă dacă uneori simți că nu poți să îți dai drumul deloc și că se înmoaie penisul până să ajungi la orgasm, atunci e posibil să fie de la stres. Am un amic care avea ejaculare întârziată și a fost la sexolog să ceară sfaturi. L-a ajutat la nivel psihologic, să se concentreze în timpul sexului pe ceva ce îl excită foarte tare – chiar dacă uneori de exemplu se gândea la un film porno în timp ce își penetra iubita. A mers, se pare. Așa că asta îți zic și ție – găsește ceea ce te excită cel mai mult și focusează-te pe acel lucru, când faci sex. Sigur o să te ajute 🙂

   Răspunde
 26. Salutare tuturor, toate aceste suplimente tianli, maraton, natural potent etc defapt au printre ingrediente naturale expuse în prospect și anumite substanțe sintetice cum este tadalafil ori sildenafil nedeclarat. Aceste ingrediente naturale sunt un paravan pentru aceste substanțe sintetice. Va propun un mic experiment : luati de 10 ori cantitatea de plante care o spun ei în prospect per pastilă și vedeți efectele. Nu vor fi.(testat) Deci concluzia este ca au anumite substanțe sintetice printre ele într o cantitate mai mica sau mai mare de la caz la caz indiferent ca este o substanță lichida, pastilă sau gem de miere ( toate au aceste substanțe ascunse printre ele) studiati efectele adverse ale acestor substanțe: tadalafil ori sildenafil , sau Viagra și mulți dintre voi le veți regăsi adică cei care a ți luat aceste pastile,, naturale ” . Nu sunt Gigi contra, ele într-adevăr își fac treaba însă ofere dependenta iar în timp pot apărea probleme de sănătate. Deci mare atenție.

  Răspunde
  • Salut, Marin! Știu că au fost probleme în trecut cu Maraton Forte și s-a schimbat rețeta, și nu mai le rețin numele dar au mai fost câteva suplimente care au avut probleme legale din cauza asta, și au fost amendați sau forțați să schimbe rețeta. Însă, legat de prezent, ai dovezi pentru ceea ce spui? Sau un link undeva unde scrie asta ca să ne documentăm și noi? Nu vreau să te contrazic, însă produsele menționate de tine sunt la nivel internațional vândute și alții au legi mult mai stricte pentru suplimente alimentare față de România, pe dincolo nu s-ar tolera astfel de „scăpări”. De-asta zic că nu spun că nu te cred, însă nu am dovezi care să afirme că este adevărat ceea ce spui.

   Răspunde
  • AI perfectă dreptate… vreau doar să menționez faptul că dacă veți lua zilnic Tianli sau alte produse ele nu au efectul din prospect… organismul se obișnuiește cu substanțele respective…

   Răspunde
   • Dan, așa este, orice iei constant, organismul se obișnuiește. De aceea mie îmi place să variez cu mai multe pastile pt potență, să încerc ce știu că-mi face bine, și să mă feresc de cele care mi-au dat efecte adverse. Așa că sper să ajute acest clasament 🙂

    Răspunde
  • Salut, Adrian. Tot nu mă lămurește articolul. Tot ce scrie acolo e valabil pentru America, nu Europa. Majoritatea suplimentelor și produselor vândute la ei, nu se găsesc la noi. În general noi avem predominant chinezești pe piață, „după rețete tradiționale”. Însă, sunt și câteva orientale, dar chiar și britanicii au alte suplimente – zic că am stat acolo câteva luni pe an în tinerețe – pe care nu le găsești la noi. De acord cu Marin și cu tine și cu articolul însă nu am dovada clară că e vorba de produse prezente la noi sau produse pe care să le fi încercat și eu.

   Răspunde
  • Salut, eu unul nu am folosit. Dar cine a folosit, să zică dacă merg. Dar sincer nu cred că niște picături pot ajuta cu potența, adică cum se aborb ele în organism, cum cresc circulația sângelui? Scuze dar eu cred mai mult în pastile, decât în alte tipuri de remedii.

   Răspunde
 27. Salut.La mine a avut efect Maratin Forte.Am 64 de ani.Iau doar o pastila.Mi e teama sa iau doua pastile.Am comandat Pops.Am sa va tin la curent.

  Răspunde
 28. Salut,

  Eu am luat de curand Maraton Forte(pentru prima data), doua pastile ca in prospect. In 40 min deja o aveam ridicata. As putea spune ca ma simteam rusinat ca vine acasa si ma vede asa. Cum spui si tu reactia depinde de la persoana la persona si de performantele fiecaruia. Daca esti in situatia in care steagul nu se mai ridica deloc, da poate atunci trebuie Viagra. Dar cred ca pentru a mai ridica stacheta momentan este OK. O sa incerc si Pops cu prima ocazie cand plecam doar noi doi.

  La cat mai multe fantezii si sa ne tii la curent cu rezultatele.

  Răspunde

Lasă un comentariu