page title icon Care sunt cele mai bune pastile pentru potență

Am ales să scriu un articol cu cele mai bune pastile pentru potență maximă pentru că altfel simțeam că blogul este incomplet. Scopul meu este să te ajut să devii un Juan bazat. Iar, cel mai important lucru în seducție este reputația.

Reputația este imaginea pe care și-o creează alții despre tine înainte de a te cunoaște mai bine. Este un fel de prima impresie, o impresie foarte greu de schimbat, dacă nu chiar imposibil. În special dacă ne referim la oamenii mai închiși la minte.

Femeile vorbesc mult între ele. O fac în special despre relații și, desigur, despre sex. Vorbesc între ele despre bărbatul pe care abia l-au cunoscut și încearcă să ghicească cum va fi acesta la pat. Oare e dominant? O are mare, mică? Termină repede? Este pasional?

Primul lucru pe care îl va face o femeie după prima partidă de sex cu tine este să se vadă cu prietenele ei și să povestească cum a fost. Și așa apare reputația. Iar eu vreau să ajut modul în care se va povesti despre tine. Cum să o bagi și cum să o scoți nu vreau să te învăț, sunt sigur că știi deja.

O să-ți ofer lista mea (odată a fost secretă, dar acum am ajuns la vârsta în care vreau să dau mai departe, să las ceva în spate și pentru alții ca mine) cu cele mai bune pastile pentru potență maximă.

De ce pastile pentru potență?

Pentru că ăsta este cel mai mare avantaj pe care îl poți avea în fața altor bărbați. Pentru că așa obții o reputație cât mai bună.

Pentru că, cu ajutorul reputației poți agăța femei foarte ușor. Nici nu îți imaginezi cât de ușor poate deveni, dacă despre tine se vorbește că ai fi un bărbat care știe ce face în dormitor. Femeile sunt pe jumătate agățate, este ca și cum ți-ar centra cineva mingea și trebuie doar să întinzi piciorul ca să înscrii.

Cum am ordonat lista pastilelor pentru potență?

Cel mai important factor pe care l-am luat în considerare este cât de sigur este un produs. Adică să își facă treaba de fiecare dată, să nu dai rateu, pentru că veștile rele se răspândesc cel mai rapid.

Oamenii nu își amintesc 500 de lucruri bune pe care le-ai făcut, ci singurul lucru rău sau umilitor.

Apoi, urmează factori cum ar fi cât de bine ajută pastila potența, cât de bine ajută la întârzierea ejaculării și cât de ușor este să o folosești (timp până la primele efecte, cum o cari după tine etc.).

Locul #1  Părere uPotent

pareri upotent
PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Părerea despre uPotent este în felul următor: un produs pentru potență nou comparabil cu tot ce o să vorbesc mai jos. Poate și de aceea funcționează bine. Chiar sper ca băieții de acolo să nu schimbe și ei formula. Aș fi super dezamăgit.

uPotent este miere pentru potență. Un supliment natural care folosește ingrediente naturale.

Știu, nu este o pastilă pentru potență. Așa că, de ce am ales uPotent să fie pe primul loc în lista mea?

Pentru că, așa cum am menționat mai sus, este singurul produs cu care am avut rezultate de fiecare dată. Știu că pot să merg la sigur cu mierea asta.

Multe alte produse pe care le-am folosit în trecut au schimbat rețeta la un moment dat. Și acum nu mai merg. Chiar mă întreb, de ce să schimbi ceva care merge? Te dau peste cap și se joacă cu reputația noastră. Producătorii nu se gândesc deloc la noi, posibil vor să taie din costurile de producție să facă ei mai mult profit. În fine, să trecem mai departe.

Ce simt când iau uPotent

Legat de potență mereu am erecții super de la uPotent. Mi se scoală repede, nu stau să mă chinui ca să obțin erecția. Am scos-o din pantaloni, am pus mâna pe ea și am erecție. Penisul este mai tare ca de obicei, lucru bun pentru că așa femeia simte penisul ca fiind mai mare.

Uneori, iau uPotent când sunt cu nevastă-mea și ea mă întreabă ce am făcut de se simte mai mare. Apropo, ea nu știe că folosesc și să nu faci greșeala să spui vreunei femeiiei pastile pentru potență. Femeile sunt sensibile și o să creadă că folosești produse pentru potență pentru că nu te mai excită.

Ce îmi place la mierea pentru potență este că ajută și la întârzierea ejaculării, nu cunosc alt produs care să le facă pe ambele. Eu în mod normal rezist 15-20 de minute, depinde cum mă simt sau na, depinde cât de bună e femeia. Dar asta se întâmpla în trecut, acum sunt căsătorit.

După ce iau un plic de uPotent mă ține de la 40 de minute în sus. Adică pot să și controlez ejacularea cât vreau.

Ușurința utilizării:

am oferit 5 stele aici pentru că este un mare avantaj. uPotent, fiind la plic, este deja lichid și nu ai nevoie de apă că să îl iei. Ai desfăcut plicul, l-ai stors în gură, ai înghițit și gata. 

În schimb cu pastilele pentru potență ai nevoie de apă și uneori se întâmplă să nu ai la îndemână. Chiar îmi aduc aminte când eram tânăr vagabond, am ajuns acasă cu o gagică, am intrat la baie și aveam o pastilă de Maraton. Și a trebuit să mă aplec peste chiuvetă și să beau apă de la robinet. A fost amuzant, d-ale tinereții mele.

Pe lângă faptul că nu îți trebuie apă, pe cutie scrie că își face efectul în 30 de minute. La mine are efect, în general, în 15-20 de minute. Cât un pahar de vin și preludiu. Sau puțină vrăjeală și preludiu dacă nu ai vin la îndemână. În comparație cu alte produse își face efectul foarte repede.

Ca să închei cu uPotent, acesta este produsul pe care îl recomand și îl declar cel mai bun pentru potență. Cu el nu îți vei risca reputația pentru că poți avea siguranță că merge de fiecare dată. Ajută la potență, la ejaculare și este ușor de folosit. Reputație asigurată.

Locul #2 Părere Tianli fiole, spray, șervețele

reactii-adverse-tianli
PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Tianli, Tianli, ce m-am mai distrat cu produsul acesta. Părerea despre Tianli? Este foarte vechi pe piața din România. Îl foloseam mult când eram tânăr și umblam numai după fete, singurul lucru pe care îl aveam în cap era pi*da. Nu că acum s-ar fi schimbat multe, dar na, sunt mai în vârstă și trebuie să mă comport ca atare.

Tianli fiole aterizează pe locul al 2-lea în topul celor mai bune pastile pentru potență maximă din cauza factorului cel mai important după care am făcut selecția: să își facă efectul de fiecare dată.

Tianli fiole, acum vreo 8 ani, își făcea treaba super bine, dar la un moment dat au schimbat rețeta și cutia. Nu știu exact de ce, dar ce știu este că nu mai este la fel. De câteva ori nu mi-a mers și am fost nevoit să caut ceva nou cu care să îmi fac treaba.

Ce simți când iei Tianli

Legat de potență, este la fel ca și uPotent, super bine, nu are rost să mai repet cum a fost.

La întârzierea ejaculării este așa și așa. Nu știu dacă este de la Tianli sau dacă eram eu într-o stare în care puteam performa mai bine.

La ușurința urilizarii am dat 2.5 stele pentru că Tianli fiole sunt foarte mari. Ai ditamai fiola pe care nu poți să o ții în buzunar, adică nu poți să te cari cu ea după tine, este foarte groasă. Cum o iei? Unde o ascunzi? Singura parte bună este că își face efectul în 30 de minute.

Tianli spray sau Tianli șervețele nu prea am folosit, au apărut recent și în general ce se aplică pe penis nu dă rezulate. Plus că trebuie să porți prezervativ când vrei să le folosești.

Citește și despre reacțiile adverse cu Tianli.

Aș recomanda Tianli pentru că îmi aduce aminte de zilele mele de glorie din tinerețe. Singura problemă este că ai riscul să dai rateuri ceea ce nu îți recomand. Foarte multe depind de reputația ta, păzește-o cu prețul vieții tale.

 Locul #3  Părere Natural Potent

natural potent pareri
PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Natural Potent obține locul 3 pe lista mea, a celor mai bune pastile pentru potență maximă. Hai să-ți spun părerea mea despre Natural Potent.

De ce e pe locul 3? Păi pentru că este tot Tianli, dar sub un alt nume. Ca și efecte este asemănător cu Tianli fiole, dar mai slab puțin și de aceea am oferit 3.5 stele pentru potență. Nu știu dacă sunt făcute de același producător, este posibil să fie o copie a brandului Tianli.

De aceea mai bine iei Tianli decât Natural Potent.

Locul #4 Părere Maraton Forte

pareri-maraton-forte
PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Maraton Forte a fost primul produs pentru potență pe care l-am consumat în viața mea. Asta s-a întâmplat după ce am dat primul meu rateu. Care-i părerea mea despre Maraton Forte? Să-ți spun o povestioară înainte de toate.

Am fost beat mort într-o seară, am ajuns la o tipă acasă și nu mi s-a sculat. Lucru greu de recunoscut, dar este adevărat. A doua zi de dimineață i-am zis fetei că mă duc până la magazin să iau ceva pentru micul dejun. Dar, de fapt, mi-am luat inima în dinți și am fost la farmacie. Am dat acolo de o farmacistă și am zis hai să îmi bag. Cum îi zic eu ce am pățit? Una este să îi zici mă doare capul, ce îmi recomandați și alta este să zici păi.. nu mi s-a sculat. Până la urmă, i-am zis „Sărut mâna, ce aveți bun pentru potență?” A zâmbit și mi-a dat Maraton Forte.

Cum a funcționat Maraton Forte

Am luat 2 capsule, am citit pe prospect efect în 2 ore și luat pe stomacul gol, am avut noroc că nu mâncasem încă. Am ajuns la tipă acasă și a trebuit să mai trag de timp până la efect pentru că se vedea pe ea că are chef de sex după ce aseară am lăsat-o nesatisfăcută.

Eram inhibat și nu cred că puteam să obțin erecția ca să pot să îmi fac treaba. Până la urmă și-a făcut efectul și mi-am salvat reputația. Atunci am descoperit cât de bune sunt pastilele pentru potență. Pentru că.. frate, a fost altceva. Nu am făcut sex atât de bine până în acel moment, iar după ceva timp, după ce am devenit mai intimi, mi-a spus că nimeni nu i-a tras-o mai bine decât mine. Iar acest lucru îl datorez pastilelor pentru potență, cea mai bună invenție de la pâinea feliată.

Citește și despre reacțiile adverse cu Maraton Forte.

La fel ca și Tianli, și din câte am observat cu majoritatea pastilelor pentru potență care sunt vechi pe piață, s-a schimbat rețeta originală. Eu cred că producătorii ăștia văd că au mult succes și se lăcomesc, schimbă rețeta în una mai ieftină și dau produsul peste cap. Am dat rateuri din cauza asta și m-a costat foarte mult, pentru că lucrurile se află.

La Maraton Forte, pentru potență ofer 3.5 stele, nu este wow, dar nici slab, este un nivel ok, astfel încât să îți faci treaba.

La întârzierea ejaculării ofer 3 stele pentru că se simte o diferență, mică, dar se simte. Cred că aici ține și de tine cât de rezistent ești în mod normal.

Ușurința utilizării

Problema aici este că își face efectul în 2 ore! Te dă peste cap rău de tot.

Cum poți să știi când să iei pastila? Eu a trebuit să tot trag de timp în timp ce tipa de lângă mine aștepta să fac ceva. Îmi tot dădea semnale, mă pupa, mă atingea, bătea apropouri și eu nimic, pentru că trebuia să aștept să simt că începe să își facă efectul.

Și am ajuns la sfârșit.

Mi-a făcut mare plăcere să scriu acest articol pentru că mi-am reamintit foarte multe experiențe din trecut. Și cele bune și cele rele, pentru că așa este în viață. Eu doar încerc să te învăț cum să ai cât mai multe experiențe bune pentru că de cele rele nu scapi niciodată. În plus, te pot învăța și cum să treci repede peste cele rele, dar pentru asta poți citi și alte articole de pe blogul meu.  

Acest clasament al celor mai bune pastile pentru potență maximă a fost făcut în baza experiențelor mele. Dacă consideri că sunt alte produse care merită să fie menționate în acest clasament, lasă un comentariu sau trimite-mi un email pe salut@dan-juan.ro.

Spor la vânat și ai grijă de reputația ta! 

4 comentarii la „Care sunt cele mai bune pastile pentru potență”

 1. Foarte bune recomandarile cu cele mai bune pastile de potenta. Dintre toate, si eu sunt de parere ca uPotent e cel mai sigur. Adica, fara reactii adverse si cu efect imediat, perfect pentru o seara de vis. Bafta!

  Răspunde
 2. Salut, Dan! Sunt un tanar de 25 de ani si pot sa zic ca imi place mult topul tau, sunt de acord cu lista facuta cu cele mai bune pastile de potenta, chiar cred ca ajuta sa faci un astfel de top pentru toti barbatii care au nevoie. Imi place cum le-ai ales, cu cat mai putine reactii adverse, cat mai putin intruzive si cu efect rapid. O sa incerc, incep cu primul din lista si te anunt ce experienta am. Bafta!

  Răspunde
 3. Bravo, man, cred că e unul din cele mai bune articole despre cele mai bune pastile pentru potență pe care le-am citit. Au scris mulți, dar nimeni nu a avut atât de multe argumente, rating și sfaturi așa complexe cum dai tu. Pe bune, man, keep up the good work, și nu asculta haterii. Pe mine, primele două produse din topul tău m-au ajutat cel mai mult, cred că aș fi dat același rating ca tine. Spor în continuare și ține sus munca bună! 😉

  Răspunde
 4. Salut , Mersi pentru experienta impartasita, faina descriere. Eu iau numai maraton forte, de aprox 15 ani Pt potenta mai buna. Cam Da dependenta, in sensul ça daca iei, nu prea poti sa mai renunti Pt ca organismul se invatza lenes. Si Cum mai si trece vremea si nu mai avem 20-30 de ani, e clar ça trebuie sa il ajutam 😉
  Reteta s a schimbat poate de vreo 5+ ani. Luam o pastila si era ok. De atunci iau 2 pastile din cutii diferite. Inclin sa cred ça anumite pastille nu au ce trebuie inauntru. Am mai incercat ceva strain de pe un site de vanzari on line, nu mi mai amintesc numele pastilei, avea stele dar nu a avut niciun efect. Am aruncat pastilele, deci si banii pe fereastra. Mai mult, uneori tin dieta, deci am nevoie sa stiu macar cu 8-10 ore inainte. Pt ca nu si fac efectul daca nu sunt pe stimacul gol. Daca sunt luate cu apa minerala e si mai bine. Ai o erectie de spargi nuci cu ea 😃. Spuneam ça Tino dieta. Dar cand stiu ça am intalnire Sau sex-weekend, consum si alimente recommandate, litchi, ghimbir, miere, oua, prune, ananas, avocado si altele. Multa bafta si erectie salbatica sa aveti !

  Răspunde

Lasă un comentariu