page title icon Cum să te țină minte drept cel mai bun la pat

Salut! Mă numesc Dan și sunt aici să îți ofer sfaturile de care ai nevoie ca gagică-ta să te țină minte drept cel mai bun f***i din viața ei!

Da, ai citit bine, am trecut prin multe la viața mea, și când zic „multe” mă refer la alea de care nu știe nici nevastă-mea. Viața m-a învățat că prima și singura noapte cu o femeie poate fi decisivă pentru impresia pe care i-o faci. Și apoi va vorbi cu prietenele ei despre asta și îți face reputație fie de băiat bun la pat, fie de… trecut ușor cu vederea.

Ce înseamnă pentru un bărbat să fie bun la pat?

Pe scurt, să reziste mai mult. Să ofere orgasme multiple partenerei. Să o facă să se simtă în largul ei și liberă. Să-i ofere nopți de neuitat și să o excite simpla lui prezență.

Ai văzut că nimic din toate astea n-au legătură cu aspectul tău fizic? Mintea unei femei funcționează diferit, ele văd la noi mai mult latura emoțională decât ce vedem noi la ele, predominant latura fizică. Ele se uită nu atât de mult la fundul tău, cât la stilul tău și atitudine. Le poți excita cu asta, la fel de mult cum pe tine te excită un decolteu sau o fustă scurtă. Așa că, deși pare greu de crezut, sunt mai multe lucruri care fac o partidă de sex memorabilă pentru o femeie și niciunul nu ține de pătrățelele tale, de chelie sau alte trăsături fizice de care (poate) ești frustrat.

Nu trebuie să fii fotomodel sau păpușel ca să fii o partidă bună. Taie-ți asta de pe listă și bifează, în schimb, alte lucruri.

Îți arată Dan Juan. Iată ce trebuie să faci ca să te țină minte ca fiind cel mai bun la pat pe care l-a avut.

Vrei să fii cel mai bun la pat?

Fă atmosferă

Creează mediul confortabil pentru gagică. Pune muzică lentă, aprinde niște lumânări, poate chiar parfumate, asigură-te că e semiîntuneric în cameră, că e cald și bine. Până la urmă, actul sexual începe cu preludiul, iar preludiul începe cu confortul pe care îl simte ea în preajma ta. Dacă totul e spontan și nu ai posibilitatea să faci toate astea, asigură-te măcar că o parte din ele sunt acoperite.

Acordă mai mult timp preludiului

Nu te grăbi. Nu e ca și cum vine soțul ei sau, mai rău, taică-su acasă, nu? Dacă e așa, atunci acest articol nu e pentru tine și te sfătuiesc să îl părăsești, politicos.

Revenind. Nu te grăbi. Sărut-o, atinge-o, sărut-o din nou, dezbrăcați-vă încet. Așteaptă-o, dacă vrea să vă sărutați mai mult sau dacă amână să te ajute sau să te lase să o dezbraci. Până la urmă, dacă amână asta, înseamnă că încă tatonează terenul în privința ta.

Atinge-i mai multe zone, inclusiv cele non-sexuale. Poartă-te ca și cum ai vrea mai mult să o seduci decât să faci sex. Fii răbdător și, mai ales…

Fii atent la nevoile ei

Dacă ei îi place să fie sărutată pe gât, insistă acolo. Dacă îi place să o atingi pe fund, insistă acolo. Dă-ți seama ce îi place din reacțiile ei, fie că îți mută mâna dacă ceva nu-i place, fie că închide ochii, își lasă capul pe spate și geme ușor, când faci ceva ce-i place.

Din clipa în care începe preludiul, ea îți va da feedback constant. Și trebuie să fii atent și să prinzi din mers, să o cunoști și să te adaptezi. Da, ea e mai specială și poate face sex cu cine vrea, pentru că e femeie. Tu, în schimb, nu-ți permiți acest lux, oricând vrei. Așa că ai răbdare și lasă-o pe ea să dea tonul când vine vorba de sex.

Citește mișcările ei, ascultă sunetele pe care le scoate și acordă-i toată atenția ta. Poate ți-era greu ție să te concentrezi la orele de mate sau la discuțiile cu șeful, dar de data asta, fă-ți un bine și concentrează-te pe ea.

Mai multe sărutări, peste tot

Doar cu excepția situațiilor în care îți miroase gura sau ești nespălat, femeilor le place să fie sărutate. Atinse. Dominate, până la un anumit punct. Sărutul îi transmite, de multe ori, cât de bun ești în pat. Dacă săruți bine înseamnă că te-ai descurca și-n alte contexte.

E logic că dacă nu știi să săruți și o faci repede, lovindu-ți dinții de ai ei și mușcându-i limba, nu te-ai descurca nici în pat. Ai da în ea ca-n oala cu sarmale până la punctul la care îți dai drumul și ea nu a simțit nimic.

În schimb, prin sărutări tandre și lente, combinate cu atingeri, îi stimulezi punctele sensibile și se excită. În momentul ăla, înseamnă că faci bine ce faci și să continui. Atinge-i spatele, gâtul, părul, coapsele și abia apoi treci, ușor, la zonele intime precum fund, sâni, vagin. Citește și despre zonele erogene la femei.

Mergi lent pentru că doar așa afli dacă ea e de acord sau nu. Dacă te oprește, poate însemna că vrea să continui preludiul și să nu treci „la acțiune” prea repede. Plus că, dacă mergi prea repede la zonele intime, poate să denote că ești grăbit să ajungi la sex, ceea ce înseamnă pentru ea că vei fi grăbit și în timp ce faci sex.

Dacă te lasă să continui, ea vrea să vă apropiați de finalul preludiului și să treceți la acțiune.

Sex oral

Poate că la prima noapte în doi, ea nu se va grăbi să îți facă sex oral, căci nu te cunoaște prea bine. Însă, poate aștepta de la tine să îi faci, dacă te lasă să o săruți pe tot corpul, până ajungi cu gura acolo jos. Dacă te-a lăsat să o săruți o dată acolo, înseamnă că te va lăsa să mergi mai departe și să-i dai limbi. Citește și cum să faci sex oral unei femei.

Să știi că foarte puțini bărbați știu să facă sex oral unei femei. Și, poate-ți pare greu să crezi, dar pentru multe asta e o fantezie sexuală. Majoritatea celor care încearcă, nu reușesc să o stimuleze și renunță. Dacă tu știi și ai mai făcut asta, atunci mergi cu încredere înainte. Probabil că ea nu te va lăsa să îi faci până ajunge la orgasm, însă dacă e aproape, cu siguranță te va lăsa să o penetrezi.

Privește-o în ochi

Asta înseamnă încredere. Romantism. Atracție. Dacă o faceți în clasica poziție a misionarului, atunci privește-o în ochi în timp ce o pătrunzi. Asta o va excita și mai tare și va aprecia că ești acolo 100%. Mulți bărbați se uită pe pereți sau par în lumea lor când fac sex, chiar dacă sunt față în față cu partenera. Ea ce să mai înțeleagă din asta? Că se gândesc la alta? Arată-i că te gândești la EA.

Nu te grăbi când penetrezi

Fii relaxat. Respiră ca atunci când faci sport. Lasă-o pe ea să îți transmită cât de repede să o penetrezi, din mișcările ei, din expresia feței și sunete. Dacă vezi că geme din ce în ce mai tare înseamnă că se apropie de orgasm și crește ritmul. Când o simți că se încordează mai tare în zona vaginului, înseamnă că a ajuns la orgasm și apoi are nevoie de un moment de respiro.

Dacă nu ai ejaculat, ține-te pe poziții, dar scade ritmul penetrării. Asta te ajută și pe tine, să îți prelungești durata actului sexual.

Sunt diferite exerciții și tehnici care te ajută să reziști mai mult până să ejaculezi, dar voi vorbi despre ele în alte articole. Ai posibilitatea să fii bun la pat fără să iei pastile de potență sau alte stimulente, dacă ești sigur pe tine când faci tot ce scrie mai sus. Ai multe posibilități pe piață, dacă vrei să o dai pe spate cu adevărat și să îi oferi cel mai mare număr de orgasme din viața ei.

Din experiență proprie

Crede-mă, la mine recordul a fost de 35 într-o noapte. Au fost ale neveste-mii. Dar toate alea multe prin care am trecut, de care vorbeam la început, m-au învățat să ajung aici. Plus că luasem suplimente în noaptea aia. Fără să iau, am „reușit” performanța să o duc la 16 orgasme. Nu e rău, însă totuși e nevasta, îi cunosc toate zonele erogene și o aduc uneori la orgasm și fără să o penetrez, doar cu sărutări pe gât.

E logic că dacă nu cunosc o tipă, în prima noapte, n-am cum să-i cunosc punctele care o duc la orgasm. Totuși, merg pe intuiție și, cât timp fac ce-am scris mai sus, o aduc la cel puțin 2 orgasme, ceea ce pentru o primă noapte, e un câștig. Și, crede-mă, o să fiu în top, față de ceilalți bărbați pe care i-a avut doar pentru o noapte.

Împărtășește-mi și tu din experiența ta. Nu te judecă nimeni aici, frățiwear.

Lasă un comentariu