page title icon Ceaiul de tei și impotența. Legătura ceaiului cu potența [Actualizat]

O să zici că m-am stricat la cap. Ceai de tei pentru potență? Ce bărbat care ține la bucata lui de plăcere ar recomanda singurul ceai despre care se spune că e un fel de f**e plan?

Eu zic să tragi aer adânc în piept. Și să nu mai crezi în toate nebuniile de le citești pe net sau le auzi prin viață.

Despre cum ceaiul de tei provoacă impotență eu am auzit în grupul de prieteni când eram mai tinerel. Râdeam de un tovarăș care obișnuia să bea seara câte o cană cu ceai de tei. Îi spuneam mereu că se sinucide treptat, dar sigur, și că o să ajungă să-și dea cu pumnii în c***e. Oricum altceva nu o să mai facă cu ele.

Dar, ce să vezi. Băiatul e bine mersi. Ba’ are și doi copii acum și a schimbat multe femei la viața lui.

Deci, ceai de tei. E sau nu bun pentru potență? Hai să vedem în ce nu trebuie să mai crezi.

Ceai de tei: beneficii generale

Îți place să bei ceai? Atunci de ce să nu optezi pentru unul care să aibă și beneficii pentru potență? Așa cum există câteva tipuri folosite pentru tratarea răcelii sau a altor afecțiuni, există și ceaiuri pentru potență.

De usturoi cu miere pentru potență, toată lumea a auzit. Însă cred că beneficiile ceaiului de tei pentru potență sunt adesea neglijate. Așadar, ce beneficii are exact ceaiul de tei? Poate vrei să îl incluzi și tu în alimentația ta și ar fi bine să știi o treabă.

Teiul este nervo-inhibator și te ajută să combați stresul, anxietatea și chiar episoadele de insomnie.

Chiar dacă nu există studii cercetări care să lege consumul de ceai de tei de îmbunătățirea potenței, este posibil ca efectele sale asupra reducerii stresului și îmbunătățirii relaxării să aibă un impact indirect pozitiv asupra sănătății sexuale și a potenței.Adică, te mai scapă de griji și îți mai ia din gândurile negative, cele asociate atât de des cu acutizarea disfuncțiilor erectile.

Te ajută și când ești răcit sau gripat pentru că decongestionează sinusurile. În plus, teiul are multe beneficii și pentru stomac, tensiune, circulație sau sănătatea inimii.

Per total, teiul e o plantă medicinală care îți poate reda vitalitatea și energia și care te ajută să îți întărești sistemul imunitar. În plus, unii bărbați sunt fani ceai de tei pentru potență, despre care spun că îi ajută în dormitor.

Ceai de tei pentru potență?

Ceai de tei pentru potență

Voi începe prin a spune că teiul nu-ți provoacă impotență. Oricum, orgasmul masculin se formează într-un mod complex. Deci, ar fi și aiurea ca un simplu ceai să îi pună bețe în roate. Cât despre impotență, și ea se instalează în cazuri super specifice, nu așa oricum. Apropo, de-a lungul timpului ți-am scris despre cum poți să te testezi să vezi dacă suferi de impotență – poate te interesează.

Ca orice plantă medicinală, teiul e bun pentru organism dacă este consumat cu moderație. Iar asta se aplică și pentru suplimente, vitamine sau mai știu eu ce produse oricât de naturale ar fi ele. 

Deci, ceaiul de tei nu te lasă fără erecții. Nu-ți scade potența și nu ajungi să te rogi de ea să se scoale când ai în față un cur de te lasă cu gura căscată. Ți-am mai scris pe blog ce înseamnă potența masculină. Nu-i de ici, de colo.

De ce se credea că impotența poate fi provocată de ceaiul de tei

Totul vine din armată. Acolo, bărbaților li se dădea bromură. Bromura inhibă pofta de sex. Bagi bromură, nu-ți vine a f**e. O chestie esențială când stai înconjurat doar de bărbați și mai ai și arme în dotare.

No, bromura se amesteca cu ceai de tei. Asta, pentru gust și aromă. Încă se mai practică amestecul prin penitenciare, apropo de locurile în care se preferă un libido cât mai scăzut.

Și de la povestea asta a pornit toată nebunia cu ceaiul de tei și impotența masculină.

Dar, așa cum ai văzut, poți bea câte o cană seară că nu pățești nimic. Cel mai probabil o să te bucuri de un somn bun și cam atât.

Ceai de tei bărbați: ajută sau nu potența?

Ceai de tei bărbați: ajută sau nu potența?

Se spune că ceaiul de tei e bun și pentru potența masculină. Îți poate susține și crește erecția, în timp ce poate fi util și pentru a te ajuta să recapeți control pe ejaculare.

Unii bărbați zic că te ajută să nu ți se lase în mijlocul partidei și să ajungi la o potență maximă pentru că planta susține buna circulație a sângelui în tot corpul.

Singurul dezavantaj când vine vorba de ceai de tei pentru potență este efectul calmant și ușor sedativ. Adică, dacă exagerezi cu consumul de ceai de tei s-ar putea să fii cam somnoros. 

Nu cred că vei mai avea tu prea mult chef de sex în condițiile în care vei trage la somn. Așa că, doar din punctul acesta de vedere teiul poate avea legătură cu valorile libidoului la bărbați.

Totuși, eu cred că este important să recunoaștem că beneficiile ceaiului de tei pentru potență nu sunt directe, ci mai degrabă un rezultat al efectului său general de relaxare și de îmbunătățire a stării de bine.

Un aspect pozitiv al îmbunătățirii activității intime în mod natural prin intermediul ceaiului de tei pentru potență sau a usturoiului, este absența reacțiilor adverse. 

Aici aș putea include lejer și beneficiile sexuale ale țelinei, dacă îți menții un regim alimentar sănătos. Cu alte cuvinte, nu ar fi o idee rea să integrezi în alimentație din ce în ce mai multe plante afrodiziace.

Da, teiul e bun, dar ce altceva ajută potența?

Am văzut care e motivul pentru care ceaiul de tei are beneficii pentru potență. Cu toate acestea, nu cred că este suficient să acorzi atenție doar alimentației; este important să găsești un echilibru în toate aspectele vieții tale. Prin urmare, ce alte abordări ar putea fi luate în considerare în afara consumului de ceai de tei?

Sunt de părere că este bine să înțelegem că organismul nostru are nevoie de armonie pe toate planurile ca să poată contribui la creșterea performanțelor sexuale.

Dacă vrei să obții potență maximă, ai putea începe să te odihnești corespunzător, să încerci să te relaxezi și să faci mișcare. În plus, poți face exerciții pentru a învăța cum să respiri corect când faci sex, respectiv cum să-ți întărești mușchii pelvieni.

Pentru probleme specifice legate de potență sau alte disfuncții sexuale, este recomandat ca toți bărbații care se confruntă cu tulburări de dinamică sexuală, să încerce pastile pentru potență. Vorbesc de suplimente naturale care să îi ajute în dormitor așa cum nu credeau că este posibil să o facă.

Dacă situație e gravă, e recomandat ca bărbații respectivi să consulte un medic pentru evaluare și recomandări bazate pe dovezi. Cei din urmă pot oferi sfaturi personalizate și tratamente adecvate, care pot include modificări ale stilului de viață, terapie sau cele mai bune pastile din farmacii, în funcție de cauza de bază a problemei.

Sper că ți-am fost și ție de folos!

Lasă un comentariu