page title icon Ceaiul de tei și impotența. Proprietățile teiului și legătura ceaiului cu potența

O să zici că m-am stricat la cap. Ceai de tei pentru potență? Ce bărbat care ține la bucata lui de plăcere ar recomanda singurul ceai despre care se spune că e un fel de f**e plan?

Eu zic să tragi aer adânc în piept. Și să nu mai crezi în toate nebuniile de le citești pe net sau le auzi prin viață.

Despre cum ceaiul de tei provoacă impotență eu am auzit în grupul de prieteni când eram mai tinerel. Râdeam de un tovarăș care obișnuia să bea seara câte o cană cu ceai de tei. Îi spuneam mereu că se sinucide treptat dar sigur și că o să ajungă să-și dea cu pumnii în c***e. Oricum altceva nu o să mai facă cu ele.

Dar, ce să vezi. Băiatul e bine mersi. Ba’ are și doi copii acum și a schimbat multe femei la viața lui.

Deci, ceai de tei. E sau nu bun pentru potență? Hai să vedem în ce nu trebuie să mai crezi.

Ceaiul de tei și potența masculină

Ceaiul de tei nu-ți provoacă impotență. Oricum, orgasmul masculin se formează într-un mod complex. Ar fi și aiurea ca un simplu ceai să îi pună bețe în roate. Cât despre impotență, și ea se instalează în cazuri super specifice, nu așa oricum.

Ca orice plantă medicinală, teiul e bun pentru organism dacă este consumat cu moderație. Iar asta se aplică și pentru suplimente, vitamine sau mai știu eu ce produse oricât de naturale ar fi ele. Ideal e să susții organismul printr-o dietă echilibrată, mișcare zilnică, odihnă și lipsa stresului. E greu să faci asta și fix din aceste motive apelăm la ajutoare, așa cum poate fi ceaiul de tei.

Deci, ceaiul de tei nu te lasă fără erecții. Nu-ți scade potența și nu ajungi să te rogi de ea să se scoale când ai în față un cur de te lasă cu gura căscată.

Beneficiile reale ale ceaiului de tei

Ce beneficii are exact ceaiul de tei? Poate vrei să îl incluzi și tu în alimentația ta și măcar să știi o treabă.

No, află că-i un bun calmant. Este nervo-inhibator și te ajută să combați stresul, anxietatea și chiar episoadele de insomnie.

Te ajută și când ești răcit sau gripat pentru că decongestionează sinusurile. În plus, teiul are multe beneficii și pentru stomac, tensiune, circulație sau sănătatea inimii.

Per total, o plantă medicinală care îți poate reda vitalitatea și energia și care te ajută să îți întărești sistemul imunitar.

Beneficiile ceaiului de tei pentru erecție, potență și ejaculare

Ceaiul de tei e bun și pentru potența masculină. Îți poate susține și crește erecția, în timp ce poate fi util și pentru a te ajuta să recapeți control pe ejaculare.

Asta pentru că e relaxant. Adică, te mai scapă de griji și îți mai ia din gândurile negative, cele asociate atât de des cu acutizarea disfuncțiilor erectile.

Te ajută să nu ți se mai lase în mijlocul partidei și să ajungi la o potență maximă pentru că teiul susține buna circulație a sângelui în tot corpul.

Singurul dezavantaj este efectul calmant și ușor sedativ. Adică, dacă exagerezi cu consumul de ceai de tei s-ar putea să fii cam somnoros. Nu cred că vei mai avea tu prea mult chef de sex în condițiile în care vei trage la somn. Așa că, doar din punctul acesta de vedere teiul poate avea legătură cu valorile libidoului la bărbați.

De ce se credea că impotența poate fi provocată de ceaiul de tei

Totul vine din armată. Acolo, bărbaților li se dădea bromură. Bromura inhibă pofta de sex. Bagi bromură, nu-ți vine a f**e. O chestie esențială când stai înconjurat doar de bărbați și mai ai și arme în dotare.

No, bromura se amesteca cu ceai de tei. Asta, pentru gust și aromă. Încă se mai practică amestecul prin penitenciare, apropo de locurile în care se preferă un libido cât mai scăzut.

Și de la povestea asta a pornit toată nebunia cu ceaiul de tei și impotența masculină.

Dar, așa cum ai văzut, poți bea câte o cană seară că nu pățești nimic. Cel mai probabil o să te bucuri de un somn bun și cam atât.

Altfel, dacă vrei ceva bun pentru creșterea libidoului și pentru partidele tale de sex, bagă pastile pentru potență. Suplimente naturale din plante afrodiziace care să te ajute să f**i așa cum nu credeai că este posibil să o faci.

Lasă un comentariu