page title icon Despre ce să (nu) vorbești în pat cu partenera

Ți-a spus vreodată că ai omorât cheful și că i-a trecut? Că brusc nu mai vrea să facă nimic? Și tu ești înfierbântat peste ea, gata gata să îți dai drumul?

Se întâmplă. Să mai faci o gafă, să spui ceva nepotrivit care strică momentul. Eu am pățit-o de curând cu nevastă-mea.

Am venit de la muncă și a sărit direct pe mine. Eram singuri în casă și am trecut rapid în dormitor. Am aruncat hainele de pe noi și ne-am pus pe pipăit, sărutări pătimașe, știi și tu cum e cu preludiul. Cum o simțeam dezinvoltă și plină de chef am zis că acum e momentul să încerc ceva nou. Și m-am apucat să-i șoptesc că vreau să se gândească că e pipăită de un alt bărbat. Nu știu ce mi-a venit să-i zic asta. Pur și simplu mi-a trecut prin cap că-i o chestie ieșită din comun, tabu și că o să o super excite. Cum e la noi bărbații, faza cu sexul cu două femei.

Doar că, m-a pus rapid pe pauză. Și mi-a zis că „cum pot să mă gândesc la așa ceva?”. Cum adică să facă ea prostii cu un alt bărbat? S-a dat de pe mine, a zis că i-a trecut tot cheful și că nu mai vrea să facă nimic.

Ce să faci când zici ceva nepotrivit când faci sex

Îți dai seama că am dat-o la întors. De fapt, i-am explicat frumos că e doar o fantezie. Că nu trebuie să se întâmple pe bune. E doar așa o chestie pe care o facem în dormitor și rămâne acolo, doar de dragul unei partide super intense.

Și-a mai revenit când m-a auzit că nu vorbesc serios și s-a relaxat. Am început iar să facem nebunii. Am trecut la sex oral, ne-am mângâiat pe peste tot și am început să facem sex în toate pozițiile de ne treceau prin cap. Și, când am simțit-o gata să-și dea drumul, mi-am reluat ideea. Doar nu crezi că am renunțat așa ușor. Și de data asta nu m-a mai oprit. De fapt, după doar câteva cuvinte vulgare i-a venit și a avut un orgasm super intens. Nu am mai adus vorba după, nu am încercat să mai intrăm în detalii. Dar știu sigur că s-a excitat când m-a auzit că-i spun iar despre fantezia mea.

Așa că, ce faci când spui ceva nepotrivit când faci sex?

Nu insiști în prostie. Asta e clar. Îi explici cu calm ce ai urmărit, de ce ai spus nebunia și treci rapid peste. O faci să se simtă în siguranță. Dacă simți tu că e loc de mai bine și poți să mai bagi o fisă, fă-o. Din nou, ai nevoie de momentul oportun. Altfel, s-ar putea să o dai rău în bară.

Bine, asta se întâmplă în cazul fanteziilor sexuale, atunci când ea nu e neapărat pregătită sau nu știe exact cum să reacționeze. Când o iei prea prin surprindere.

Cât despre alte gafe pe care le poți face și care strică cheful, iată câteva la care mă gândesc acum:

Despre ce să nu vorbești în pat cu partenera

Îmi aduci aminte de mama

Să aduci în discuție părinții e o mare gafă atunci când faceți sex. Sigur omoară orice chef să te gândești la un membru al familiei atunci când sunteți dezbrăcați și călare unul peste altul.

Și chiar nu contează ce părinți, bunici, frați sau alte rude îndepărtate sunt. Ferește-te să zici așa ceva că-i nasol. Rămâi sigur nesatisfăcut, plus cu o imagine regretabilă în cap.

Să vezi ce am pățit la muncă

Dacă o penetrezi și începi să-i vorbești despre muncă e rău. De fapt, îi transmiți că mintea ta nu e la ea, ci tot la problemele de la serviciu.

Când faci sex, fă doar asta. Bucură-te de plăcere și relaxează-te. Dacă aduci în discuție ce ți-a zis șeful sau ce ai pățit peste zi, sigur o să dezamăgești. Și o să se supere pe tine. Iar partida aia intensă de o tot aștepți o să fie ruinată.

M-am plictisit să facem sex la fel

Cu siguranță nu-i momentul să-i reproșezi monotonia din dormitor.

Ai o mulțime de alte ocazii să faci asta. Nu te gândi că atunci când e excitată e o idee bună să-i spui că te cam plictisește felul ei de a se mișca în pat. Sau că simți că relația a ajuns într-un moment de cotitură.

Dacă faci gafa asta, sigur te așteaptă o ceartă lungă în față. Hai că sexul nu-i despre conflicte în cuplu. Bucură-te doar de plăcere că de restul ai tot timpul din lume.

Oare ce mâncăm diseară?

Plăcerea din dormitor nu-i aceeași cu plăcerea din stomac. Știu, dragostea pe stomacul gol parcă nu-i așa de intensă. Doar că, atunci când ești cu ea în pat, nu-i aminti că trebuie să mai și gătească.

Concentrează-te pe ce-i important, chiar dacă îți e și puțin foame.

După ce termini cu orgasmele și cu toate cele, poți să o întrebi și de merinde. Sau, folosește și tu telefonul și comandă ceva. Că doar nu degeaba au apărut o mulțime de aplicații de delivery.

Am văzut o tipă bună astăzi

Îți zic sigur că nu vrea să audă cum ai apreciat tu un fund fain fix atunci când o penetrezi pe ea. Păi tu te gândești la alta când o f**i pe ea? Cum vine asta?

Așa că, păstrează-ți imaginația și gândurile pentru tine. Dacă vrei tu să te gândești la altă femeie când faci sex cu partenera e strict problema ta. Doar nu o să te apuci să-i spui și ei despre toate porcăriile la care te gândești.

Altfel, bagă pastile potență atunci când simți că ai nevoie de un mic ajutor. Eu, de exemplu, mai încerc câte un supliment când vreau să mă țină mai mult decât de obicei. Să pot eu să-mi fac de cap fără stres.

Un comentariu la „Despre ce să (nu) vorbești în pat cu partenera”

  1. Am fost odată cu soti în vacanță și am făcut duș împreună ne am giugiulit sub duș,aveam scula ca paru și ea excitată,ne am șters și repede în pat,săruturi pipaieli oral reciproc,penetrare ușoară,după iar oral și sotia începuse deja să gâfâie,o penetrare ușor și îi zic ,ce bine era să mai fie un bărbat cu noi să o penetreze și el,nu zicea nimic dar o simțeam cum se înfige mai tare în p…la. Am întrebat o ar fi bine cu un alt bărbat și mi zice că da,da de mai multe ori și se inpingea tare în p…la și orgasm cu țipete și o amintea pe maicasa,mamă ce bine ce bine e. Am luat-o în poziția misionar și da i în ea în timp ce îi spune am că vreau să o futa un el cu p..la mare să I dea să sugă etc.a început să se înfigă din nou și a avut un orgasm foarte gălăgios,așa face ea mereu la orgasm.

    Răspunde

Lasă un comentariu