page title icon Ce să nu mai faci dacă erecția se pierde în timpul sexului

Îmi aduc aminte și acum cu un fel de groază de perioada în care încercam cu nevastă-mea să facem un copil. Nu mă înțelege greșit, groaza nu vine de la faptul că nu voiam un copil ci de la munca pe care o făceam în dormitor.

Sunt unii care se freacă o dată fără prezervativ și bam, iese copilul. La noi nu a fost așa. Am depus ceva efort vreo câteva luni până să rămână gravidă. Și probabil știi cum e. Sexul devine un fel de ritual. Urmezi un calendar și practic faci sex pe bandă rulantă. Știu că pentru bărbați asta sună bine, dar nu e. Devine stresant plus că nu prea mai ai chef de sex când ejaculezi o dată la două zile – asta era frecvența noastră.

Groaza mea vine și din alte motive. Pe vremea aia m-am lovit de pierderea erecției în timpul partidei. Sigur, era asociată cu frecvența sexului și cu stresul conceperii, dar nici ce făceam eu nu ajuta la rezolvarea erecției care-mi punea bețe în roate.

Dar, hai să-ți zic ce să nu mai faci atunci când ți se înmoaie în timp ce o penetrezi.

Pierderea rapidă a erecției când penisul ar trebui să fie cel mai tare

Atunci când ajungi la penetrare, în mod normal, penisul ar trebui să fie cel mai tare. Să atingă potența maximă. Motivul e simplu: organismul uman urmează instincte bine stabilite. În cazul nostru, cel al reproducerii. Așa că, bagi penisul în vagin, organismul înțelege că e timpul reproducerii. Menține penisul ferm și erecția tare pentru ca atunci când ejaculezi, spermatozoizii să ajungă direct la țintă.

Când încercam să fac copii, fix asta nu se întâmpla. Zici că organismul meu și-a uitat impulsurile și instinctele. Se sabota singur.

Mergeam cu nevastă-mea în dormitor, ne atingeam, ne pipăiam, mi-o freca cu mâna, mai făcea și un sex oral. Toate bune. Aveam erecție, se sculare repede și penisul era tare. Îmi și plăcea, simțeam cum e gata să îmi vină. Dar, trebuia să facem copii și, așa că, treceam rapid la penetrare.

No, cum băgam penisul în vagin, cum la scurt timp dispărea erecția. Se înmuia pur și simplu și pierdeam plăcerea, senzația de orgasm și chiar interesul pentru a continua partida de sex.

Îți dai seama că a devenit un stres. De fiecare dată când urma să o penetrez deja mă vedeam cu ea moartă pe jumătate. Cu nevastă-mea care-mi spune că iar simte un gogoloi în loc de p**ă și că, în felul ăsta, nu va avea niciodată un orgasm.

Ce făceam eu când pierdeam erecția și nu ar fi trebuit

Mă frustram maxim. Cum frate, în preludiu erecția e tare și în penetrare e moale?

Când se lăsa deja mă gândeam că iar o să dureze o veșnicie până când reușesc să ejaculez. Iar va trebui să o frec cu mâna pe nevastă-mea să-și dea și ea drumul și iar o să fie o partidă de tot rahatul.

Când îmi murea la intrare o scoteam rapid din ea. Încercam să mă masturbez, să mă gândesc la tot felul de fantezii sexuale, să o scol iar. Am pus-o să se și masturbeze în fața mea, să mă excit mai repede și să reluăm penetrarea. Doar că, dacă îți moare și ai pierdut erecția, o scoli greu. Și atunci când o scoli, dacă nu îți vine rapid, iar se înmoaie. Așa că, o sculam, o băgam în ea și după două, trei mișcări din șold iar se lăsa. Pierdeam erecția în mod repetat.

Mă învârteam într-un cerc vicios și, ceea ce făcea noi acolo, numai sex nu se numea. Fix acest comportament este de evitat pentru că el duce la amplificarea disfuncției erectile – da, pierderea erecției este o disfuncție și o problemă cu potența masculină.

Ce să nu mai faci niciodată când pierzi erecția

În primul rând, să nu te mai gândești la toate porcăriile. Așa apare anxietatea sexuală, problemele psihologice legate de pierderea erecției și, în ultimă instanță, impotența psihogenă.

Dar, mai mult decât orice, nu te mai opri. Dacă ți se scoală, erecția e tare și simți că îți vine, nu te mai opri. Nu o scoate, nu încerca să mai prelungești partida de sex. Dă-ți drumul liniștit, ejaculează. Bucură-te de moment. După, poți să o stimulezi și pe ea în diverse moduri pentru a-i provoca orgasme multiple.

Știu, nu va fi la fel de intens, dar doar așa vei reuși să scapi de belele.

Dacă te oprești, o scoți, se lasă și după vrei iar să reiei penetrarea nu vei mai reuși. Va deveni totul frustrant și nu te vei simți bine nici tu și nici partenera ta.

Atunci când e tare, poți să ai orgasm intens, să ejaculezi mai mult și mai puternic. Apoi, cu răbdare și exercițiu, partidele de sex vor dura din ce în ce mai mult. Adică, îți vei obișnui corpul și penisul să reziste mai mult fără să piardă erecția.

Similar, dacă o tot scoți și te tot oprești nu vei reuși decât să-ți înveți organismul să piardă în mod repetat erecția atunci când plăcerea e prea mare.

Eu am luat și suplimente pentru potență

Când ți se întâmplă, e greu să gândești limpede. Mai ales dacă ai un calendar care-ți spune „hai, dă-i din buci să bagi un copil în femeia asta”. Așa că, oricât de bine ai vrea tu să îți faci treaba, nu prea îți iese.

M-am ajutat de suplimente pentru potență pentru a scăpa de frica asta care-mi spunea mereu că voi pierde erecția în mijlocul penetrării sau fix înainte să ejaculez. Suplimentele din plante afrodiziace m-au ajutat și să mă recuperez mai repede între partide și să ejaculez mult și intens chiar dacă făceam sex aproape zilnic.

Am scris despre diverse opțiuni de pastile potență pe care le ai la dispoziție într-un top, pe blog. Ai și alte articole tip păreri sau recenzii, așa că dacă vrei informații despre un anumit produs de pe piață, dă un search pe blog și vezi dacă am scris despre el.

Hai, te pupă Dan pe chelie.

Lasă un comentariu