page title icon Cele mai frecvente cauze pentru erecția slabă

Mi s-a întâmplat să nu mi se scoale repede. Să mi se înmoaie în timpul penetrării și chiar să pierd de tot erecția fix înainte să îmi vină.

Da, am trecut prin toate scenariile posibile. Nu te mint, când am pățit-o m-am super panicat. Îți dai seama că am crezut că am eu o problemă cu potența și că impotența o să mă lipsească de cea mai mare plăcere a mea: sexul.

Dar, am învățat că în spatele erecției slabe se află multe cauze. Și am reușit să trec peste frica de eșec. Fac sex în continuare, cu nevastă-mea că m-am mai cumințit între timp. Da, mai am și probleme cu erecția ocazional. Doar că nu mă mai panichez degeaba. Știu cum să reacționez și știu de la ce se trage.

Așa că, dacă și tu ai trecut prin clipe de panică, stai liniștit. Nu-i nimic greșit cu tine și cu penisul tău.

O să vezi că am dreptate după ce treci și tu rapid cu privirea peste cele mai frecvente cauze pentru erecția slabă.

Ce e o erecție slabă?

Dar, până să îți vorbesc despre cauze, tu ce crezi că înseamnă erecție slabă?

Să ne înțelegem, erecția slabă nu e situația în care ești nemulțumit de lungimea sau grosimea penisului. Sau că îți vine prea repede și că nu ai control pe ejaculare.

Erecția slabă este pur și simplu un penis moale. Care nu se întărește la maximum.

Acum, erecția slabă poate fi de scurtă durată. Gen, ți se înmoaie din senin, dar se întărește iar.

Sau, poate fi de lungă durată. Adică, după ce ți se înmoaie aia e. Nici nu mai poți face sex.

De ce ai erecție slabă; cele mai frecvente cauze

Bun. Deci ai experimentat erecția slabă. De ce ți se întâmplă tocmai ție? Hai să vedem.

Masturbare excesivă

Masturbarea excesivă poate să fie o cauză a erecției slabe.

Nu mă înțelege greșit. E super fain să-i mai dai în cap. Mie îmi place și mă relaxează. Sunt momente când o fac mai des, altele când o fac mai rar.

Acum, contează cum te masturbezi. Adică trebuie să o faci corect sau altfel riști diverse. Și da, pierderea erecției sau erecția slabă intră în aceste diverse.

Ca să ți-o zic pe aia dreaptă, când o iei la palme trebuie să ai răbdare. Adică să nu te chinui să îți vină repede. Să dai rapid din mână și să scapi. Nu, încearcă să te țintă cam cât ai vrea să reziști și atunci când o penetrezi. Desigur, pe toată durata masturbării trebuie să îți menții penisul tare.

Oboseală și stres

O altă cauză din spatele erecției slabe este oboseala. Da, ai citit bine. Să fim serioși, chiar nu suntem roboți. Da, avem cam tot timpul chef, dar asta nu înseamnă că și putem să facem sex în orice condiții.

Oboseala, stresul sau pur și simplu o perioadă mai nasoală din viața noastră pot duce către erecție slabă.

Așa că, nu intra în panică. Odihnește-te, relaxează-te și o să vezi că potența maximă revine. De fapt, nu ai pierdut-o niciodată, doar că nu ai avut suficientă energie ca să o activezi.

Așteptări nerealiste

Te uiți la filme porno? Îți place să vezi actrițele epuizate la final? Și pe actorii ăia de o au lungă cât o zi de post? Și în special tare de zici că poți să dărâmi un zid cu ea. No, în realitate lucrurile nu stau chiar așa.

Băieții ăia de-i vezi tu nu sunt așa potenți de la mama lor. Ei iau pastile și chiar își injectează substanțe în penis.

Așa că, fii mai realist. Să nu ai așteptări care te pot copleși. Nu de alta, dar așa apar problemele psihologice cu potența la bărbați. Și-s super greu de depășit.

Fantezii vs. realitate

Când te masturbezi te gândești la diverse. La o fată pe care ai văzut-o pe stradă, la profa de la mate, la cum faci sex în 3 și tot așa. Dacă insiști prea mult cu fanteziile tale, s-ar putea să ajungi să nu mai fi excitat de ceea ce se întâmplă în realitate.

Rezultatul? Păi nu ți se mai scoală. Sau, dacă se scoală, se înmoaie super rapid. Adică, bam! Apare erecția slabă.

Deci, mai ușor cu fanteziile. Ori, cum îmi place mie să fac, implic-o și pe ea în fanteziile tale. Folosește scenarii role play, jucării sexuale și o să vezi ce fain e să duci toate fanteziile din imaginația ta direct în dormitor.

Vechi metehne

Dacă îți obișnuiești penisul să ejaculeze rapid atunci cam asta o să știe el să facă tot timpul. Adică, la scurt timp după ce ajunge la potența maximă are un orgasm. Ceea ce înseamnă că ajungi să suferi de ejaculare precoce dar și de erecție slabă și de scurtă durată.

Uită de greșelile tinereții. Învață să te masturbezi corect. Fă sex fără a te gândi doar la tine și relaxează-te. Ideea e să te poți bucura cât mai mult de ea și de plăcerea pe care o simți.

Bun, ce fac eu când am erecție slabă?

Cred că te-ai obișnuit deja cu mine, așa direct. Eu când simt că am nevoie de un ajutor, iau o pastilă pentru potență. Mă ajută să ating potența maximă,  să nu am erecție slabă, să rezist mult mai mult și, cel mai important, să scap de frica de eșec.

În prezent iau uPotent. Merge cel mai bine pentru mine. Dar ți-am vorbit și despre altele pe blog și atunci când am făcut topul cu cele mai bune pastile pentru potență. Hai să ne auzim cu bine!

Lasă un comentariu