page title icon Cât de mare trebuie să o ai ca să-ți satisfaci partenera?

Salutare! Te-ai întrebat vreodată cât de mare trebuie să o ai ca să se bucure partenera ta de un plus de… „afecțiune”?

Cred că nu e nimeni mai ingenios decât bărbații care au cucu mic, de oriunde ar fi ei. Când o ai mică, fiecare etapă din dormitor trebuie gândită bine. Cu penisul mare e invers. Când ești dotat, poți să mergi la sigur.

Multă vreme am crezut că un penis uriaș reprezintă simbolul atemporal al masculinității. Este o exagerare, desigur, dar nu puteam să gândesc astfel.

Ești preocupat de faptul că penisul tău ar putea fi mai mic decât este normal? Crezi că nu vei reuși să-ți satisfaci partenera în pat? Acest articol este pentru tine.

Cât de mare trebuie să o ai: mituri și realități

Cât de mare trebuie să o ai: mituri și realități

În multe culturi africane, mărimea penisului este un simbol al masculinității, reprezentând virilitatea, fertilitatea și puterea. Însă aici e vorba despre legendele populare care au pornit din anumite triburi.

Conceptul conform căruia valoarea unui bărbat este determinată de mărimea penisului său este unul dintre cele mai vechi mituri. La fel ca acela care spune că dimensiunea este esențială pentru satisfacerea unei femei.

Dr. Seth Prosterman, un terapeut de cupluri activ din 1984, spune că ideea că „mai mare înseamnă mai bine” nu este 100% greșită. 

Multe femei din cuplurile consiliate de el și-au exprimat preferința pentru un penis mai mare. Cu toate acestea, pentru marea majoritate a femeilor, mărimea nu îndeplinește un rol important.

Conform specialiștilor, 25% dintre femei ating orgasmul prin contact sexual. Iar 81% dintre femei ajung la orgasm prin tehnici de stimulare orală.

Așadar, domnilor, concluziile le puteţi trage şi singuri.

Cum afli cât de mare trebuie să o ai?

Nu-mi place să înfloresc, aşa că ți-o spun pe şleau. De multe ori, percepția asupra lungimii și circumferinței penisului este distorsionată de numărul materiale pornografice disponibile. 

Nu te preface că nu știi despre ce vorbesc. Sunt sigur că-ți atingi din când în când organele sexuale folosind anumite materiale „de inspirație”.

Unde mai pui că imaginea pe care un bărbat o are despre propriul organ genital îl poate face să creadă că este mai mare sau mai mic comparativ cu al altuia? 

Acest lucru poate fi influențat de modul în care bărbatul își privește penisul. Văzut de sus, acesta pare întotdeauna mai mic decât când este privit din lateral, conform medicalnewstoday.com.

Dacă te interesează cât de mare trebuie să o ai, uite un sfat. S-ar putea ca sistemul precis de estimare a dimensiunii penisului să fie cel folosit de medici pentru a decide dacă un pacient necesită augmentare. 

Într-un studiu publicat în Journal of Urology, cercetătorii au analizat mărimea a 80 de penisuri „normale din punct de vedere fizic” înainte și după erecții. 

Ei au concluzionat că numai bărbații cu o dimensiune flască sub 4 centimetri sau o dimensiune erectă sub 7,5 centimetri ar trebui să fie luați în considerare pentru intervenții de mărire a penisului.

Cât de mare trebuie să o ai: dimensiunea medie a penisului

Din fericire, întrebarea ,, cât de mare trebuie să o ai ?’’ are și un răspuns științific.

Am citit zilele trecute pe o platformă medicală că penisul trebuie să aibă 3.12 cm lungime în erecție și o circumferință de 11.66cm. Mărimile sunt calculate de la baza organului, potrivit unui alt studiu publicat în BJU International Journal of Urology.

În stare flască, dimensiunea medie a penisului este de 9,16 cm în lungime și are o circumferință de 9,31 cm, măsurată la baza penisului.

Noile măsurători ar trebui să-i liniștească pe bărbați și să-i asigure că e ok, că dimensiunea penisului lor este în limite normale.

Cât de mult contează pentru o femeie mărimea penisului?

Cât de mult contează pentru o femeie mărimea penisului?

S-a consemnat deja, da? Cel mai mare impact al unui penis mare este cel vizual, lucru pe care femeile îl recunosc. 

Însă ,,mare’’ nu înseamnă întotdeauna și ,,bine’’, asta pentru că cele mai multe femei se tem de durerile din timpul actului sexual.

Faza e că dimensiunea contează mai mult în rândul femeilor care preferă sexul mai intens, dar, în mod normal, experiența unui bărbat e mai importantă decât mărimea penisului.

Un bărbat care nu vrea performanțe sexuale sau nu își dă interesul în dormitor are dificultăți să-și aducă partenera la orgasm. Asta indiferent de dimensiunea penisului. 

Cum ziceam mai sus, trebuie să te gândești la un sex oral, să te joci cu limba din când în când, să pui în practică toate fanteziile sexuale și așa mai departe.

Sper că ți-ai găsit răspunsul la întrebarea ,, cât de mare trebuie să o ai ca să-ți satisfaci partenera’’. 

În încheiere, aș vrea să-ți reamintesc că percepția bărbaților despre propriul penis poate avea impact asupra încrederii în sine.

Bărbații care se tem de reacția iubitei lor în timpul actului sexual, se pot confrunta atât cu disfuncții erectile, cât și cu probleme emoționale.

Dacă și tu ai trecut sau treci prin astfel de episoade, apelează cu încredere la cele mai bune pastile pentru potență.

Sunt 100% naturale, își fac efectul rapid (într-o jumătate de oră) și contribuie atât la funcția erectilă cât și la restabilirea încrederii în propriile forțe.

Lasă un comentariu