page title icon Beneficiile vinului roșu pentru potența masculină

Hai noroc și la mulți ani! Iată că blogul meu a făcut un anișor (iuhuuu pentru asta). A trecut revelionul, am ciocnit un pahar de șampanie, dar apoi am trecut (iar) la vin roșu. Hai să-ți povestesc despre beneficiile vinului roșu pentru potența masculină și de ce mereu eu aleg roșu, în loc de alb.

Sunt norocos să am o viață sexuală activă, mai ales în vremuri din astea în care se spune că oamenii fac din ce în ce mai puțin sex. Eu sunt de părere că apetitul sexual are legătură directă cu starea de bine a unei persoane. Și ce înseamnă stare de bine? E un termen general, dat de sănătate, combinată cu fericirea – mai ales în cuplu. Dacă le ai pe astea, ai și chef de sex.

Am tot vorbit de pastile potență pe blog până acum și concluziile au fost clare de fiecare dată:

  • Nu recomand medicamente pentru erecții sau ejaculare precoce din cauza efectelor adverse pe care le au. Mereu recomand suplimente naturale.
  • Suplimentele sunt eficiente atunci când ești sănătos fizic.

Așa că ai grijă de tine și penisul tău își va face treaba cum se cuvine.

Dar unde-i vinul roșu în toată treaba asta? Știu că nu e bine să bei alcool înainte de sex, însă vinul roșu în cantități moderate poate face minuni. Asta înseamnă 1-2 pahare, cel mult, într-o zi. Am mai scris eu despre ceaiuri pentru potență sau vitamine pentru creștere libido. Însă, vinul își face efectul mai repede, dacă este de calitate și e băut cum și când trebuie.

Beneficiile vinului roșu pentru potență

Dintre toate băuturile alcoolice pe care le poți consuma, vinul roșu e singurul care are efect pozitiv pentru potență. Restul au efect fix opus – inhibă potența, reduc libidoul, obosesc organismul. Poți să te bați cât vrei cu pumnul în piept că după două beri ai mai mult tupeu sau prinzi energie după un pahar de tărie, însă ăla micu’ al tău nu va reacționa la fel.

Vinul roșu stimulează producția de testosteron, deoarece conține o substanță numită quercitină. Hai să începem cu asta. Pune în mișcare sângele către zonele erogene, favorizând erecția, așa cum fac majoritatea pastilelor pentru potență.

Nu degeaba se spune că dacă ai făcut analize de sânge sau ai donat sânge, e recomandat un pahar de vin roșu. De asemenea, vinul roșu curăță sângele prin faptul că încetinește transferul glucozei către celulele sangvine. Reiese de aici și beneficiul conform căruia vinul roșu reglează metabolismul.

Se spune că un pahar de vin roșu pe zi este un elixir al tinereții pentru că previne îmbătrânirea celulelor. Este bogat în antioxidanți. Favorizează arderea acizilor grași. Îți dă o stare de bine, diferită față de cea dată de bere sau alte tipuri de alcool.

Nu în ultimul rând, vinul roșu sec este bun și pentru prostată – scade riscul de cancer cu până la 50%. Un fel de Proxel Potent, dacă mă întrebi pe mine.

Vinul roșu este și rămâne în continuare singura băutură benefică pentru sex, atât la bărbați cât și la femei.

Cum consumi vin roșu astfel încât să aibă efectul dorit

Trebuie să alegi cu atenție vinul, mai ales dacă nu ești un „connoisseur” în domeniu. E clar că nu faci treabă bună cu un vin ieftin, la pet. Dacă nu te pricepi la vinuri, uite un mic pont: cele mai eficiente trei vinuri roșii pentru potență sunt cele pe care scrie Cabernet Sauvignon, Petit Syrah și Pinot Noir.

De asemenea, asigură-te că este vin sec ceea ce consumi. Celelalte au mai mult zahăr, ceea ce contravine fix beneficiului legat de circulația sângelui. Zahărul o îngreunează, prin urmare vinurile dulci sau demidulci, de exemplu, nu sunt recomandate.

Legat de cantitate, consumă unul, cel mult două pahare de vin roșu. Tot ce depășește, chiar dacă tu ești super tolerant la alcool, nu te avantajează.

Vin roșu sau vin alb pentru potență masculină

Mereu vin roșu, ca să te bucuri de toate acele proprietăți. Desigur, și vinul alb este bun, depinde de ceea ce gătești sau mănânci, pentru că nu toate alimentele merg cu vin roșu. Vinul alb este bun pentru reglarea ritmului cardiac, pentru reglarea colesterolului, cât și pentru buna funcționare a plămânilor. În plus, vinul alb are, de multe ori, mai puțin zahăr în componență decât vinul roșu.

Însă, strict pentru potență masculină, vinul roșu este cel recomandat, fără dar și poate. Nu degeaba toate întâlnirile dar și sfaturile de dating despre care citești încep cu… „am ieșit la un vin roșu”. Apoi, poate s-a ajuns la sex oral și la penetrare, cât ai zice „vin și pește”!

Spor maxxxim să ai și nu uita: consumă responsabil.

Lasă un comentariu